Koupit
Ultimate Spider-Man: Návrat Goblina (2. a 3. díl)
Green Goblin drží Spider-Mana pevně pod krkem. Zná jeho totožnost, ví, kde bydlí, a může z Parkerových blízkých kdykoliv udělat sekanou. A nikdo s tím nic nezmůže. V téhle chvíli jsou Parkerovi všechny pavoučí schopnosti úplně na nic.

Ultimate X-Men: Světové turné (3. a 4. díl)
X-Meni vyrazili po světě s profesorem Xavierem, aby mu pomohli propagovat jeho novou knihu. Jenže místo poklidné dovolené jsou zase uprostřed boje na život a na smrt... navíc s člověkem, který je, zdá se, všemocný. První setkání nedopadlo zrovna nejlépe – a druhé bude jejich poslední.

Obsahuje sešity série Ultimate Spider-Man #23-24 a Ultimate X-Men #18-19

Scénář
Brian Michael Bendis, Mark Millar
Art
Chris Bachalo, Mark Bagley
Lettering
Zuzana Málková
Překlad
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 1805-2738 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
155 x 240 mm
Tisk
barevný
Váha
240 g
Stran
96
Cena
199 Kč
  • faster86
    faster8619.9.2023 11:47Ultimate Spider-Man a spol. #13
    Spider man dobrý
    X-men odpad
  • Delphín
    Delphín20.12.2020 15:07Ultimate Spider-Man a spol. #13
    Spider-Mana jsem si opět užil, bylo to dost fajn počtení. Vrací se Goblin, který má Spideyho totálně v hrsti a zároveň je prakticky nedotknutelný. Jsem opravdu zvědavý, jak se tento příběh bude dál odvíjet. I kreslíř už dostal Spider-Mana do ruky. Jen by se měl vykašlat na nějaké monstrózní panely a držet se klasiky, do které se v průběhu série dostal.
    X-meni mají za sebou vcelku povedený příběh. Tato série se poslední čísla dost zlepšila, bohužel je třeba uznat, že M. Millar v životní formě to opravdu není.
  • karl173
    karl173 mecenáš19.12.2017 21:29Ultimate Spider-Man a spol. #13
    Spider-man mě stále baví a i když se mi líbila návštěva Furyho, tak teprve v dalším čísle se uvidí jak moc dobrý tenhle příběh bude. X-meni ty přinesli jeden slabší a jeden skvělý sešit. Kresba dobrá, ale líbila se mi hlavně u Spider-mana, kterou mám rád ale už od začátku.
  • sedw
    Lepší než minulý díl, ale i tak bylo lépe. Spider-man se zajímavě rozjel a opravdu jsem zvědav, jak vše dopadne. Závěr navnadil. Co se týče X-menů, zklamala hlavně kresba, která mi opravu nesedla. Jinak příběh byl X-menovský průměr, který je dle mého názoru podstatný spíše pro další díly, o čemž svědčí závěr sešitu, sám o sobě mě příliš nebavil.
  • Fry
    Fry admin20.6.2014 17:15Ultimate Spider-Man a spol. #13
    "Ultimate Spider-Man a spol. #13" - Na to, jak jsem byl minule krutý, nejde nic říct, ale magazín si to prostě zasloužil, ale tentokrát, tentokrát se to nestane, protože tento díl s pořadovým číslem 13 se může pyšnit tím, že vzhledem ke všem ostatním dílům si myslím, že to je nejlepší číslo vůbec! "Ultimate Spider-Man: Návrat Goblina" - Goblin není bez mozku a má naplánovaný luxusní plán, jak se Spideho zbavit, moc se těším na pokračování. "Ultimate X-Men: Světové turné" - Stále zastávám názor, že X-Meni jsou zkázou magazínu, ale tentokrát se to dalo překousnout... Možná za to může kresba, nebo snad fakt, že se začne něco dít! Za mě 5*!
  • kaylin
    kaylin30.4.2014 08:44Ultimate Spider-Man a spol. #13
    "Ultimate Spider-Man a spol." je pro mě takové příjemné čtení před spaním. Nezabere to tolik času, a tak to člověk stihne přečíst ještě před tím, než usne. Pokud tedy není moc unavený. Ráno si toho čtenář moc nepamatuje, ale jakmile otevře další díl, hned mu naskočí, co se dělo. Anebo se pustí do nového příběhu, který posune celý děj někam jinam. Ať tak nebo tak, tohle je prostě takové čtení pro volnou chvíli. Nic zásadního se ani v jednom světě nemění, každý si jede prostě to svoje a člověk jen čeká, kdy konečně někdo důležitý umře. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/04/605-ultimate-spider-man-spol-13-65.html
  • J.T.honza
    J.T.honza15.4.2014 10:01Ultimate Spider-Man a spol. #13
    Vlastně ani nevím, proč jsem se tomu tak dlouho vyhýbal. Snad kvůli malému formátu nebo že jsem měl strach, že to bude až moc pro děcka. Náhodou jsem ale koupil 12. a 13. díl, když už je to teda ten nový restart a kupodivu to vůbec není špatné. Nejsou to žádné zásadní příběhy, ale je to dobře odvedená práce, která zabaví víc, jak celý Morisson. Další díly, jsou, stejně jako ty předchozí, povinností.

    Musím ještě podotknout, že ta kresba u X-Menů je vážně bída a moc se mi nelíbilo ani rychlé vyřešení v minulém díle dobře rozjeté zápletky. Když už to vypadá, že by Charles Xavier mohl ukázat, že má koule, všechnu práci za něj oddře Collosus, protože profesor prostě nemůže být ten špatný... Eh, tomu se dá fakt akorát kysele ušklíbnout. Spider-Man ale fajn.
  • erik
    Spider-Man je v hrsti Green Goblina, tajné služby mu osvetlia, že to tak, hold, chodí a to je všetko. Uvidíme, čo bude nabudúce.

    X-Meni schytávajú dva nepekné podrazy od tvorcov. Predstava, že Bachalo zaujme niekoho s čo i len priemerným estetickým cítením, je vzdialená realite. Nemám rád jeho kresbu a čudujem sa, že ho Marvel toľké roky protežuje, ale čo už, davy je ľahké presvedčiť, že čo sa im nepáči, je určite „závažné“ umenie. Žiaľ, ani scenárista nevedel, čo s tým, a tak je tu záver, aký je. Mimochodom, myslím, že Colossus reaguje na skutočnú udalosť, ktorý hýbala svetom. Išlo o potopenú ponorku Kursk na prelome tisícročí, prípadne si to vygúglite.
  • brkowycz
    brkowycz23.2.2014 10:50Ultimate Spider-Man a spol. #13
    Takže Spíďa to tentokrát má rozjetý k zatím vůbec nejlepšímu příběhu. Nemusí se totiž vyrovnat s obtloustlým mafiánem, přiteplalou televizní hvězdou ani neznámou pubertou. Bendis se snad konečně rozhodl, že Petrovi trochu zatopí. Aspoň to tak zatím vypadá. Green Goblin ho má naprosto v hrsti. Tentokrát se příběh netočí kolem Spidermana, který někde před televizníma kamerama dělá show a stahuje záporákům kalhoty. Jak říká Osborn Parkerovi hned v úvodu: "Dobře, takže víme, kdo tady tomu šéfuje." Zkrátka zahnal našeho milého pavoučka do rohu. Není hezčího pohledu, než na superhrdinu který si uvědomí, v jaké situaci se nachází, a vyzvrací se stresem ze střechy. Snad se tohle podaří Bendisovi dodržet i ve zbývajících 3 dílech, nezbývá než doufat. Mám trochu obavy, že až bude Spíďovi nejhůř, vynoří se ze všech stran agenti S.H.I.E.L.D.u, protože tenhle díl dost podstatně naznačil, že i to je jedna z možností. A další superhrdina tak vyhraje svůj souboj, zatímco záporák padne k zemi sražen scénáristickou berličkou.
    To samé se totiž stalo v X-manech a je to něco, co já opravdu, opravdu nemám rád. Je to prostě podvod na čtenáře. Postavy jsou zahnány do kouta, nemají jak se z toho všeho vyhrabat a najednou "BAM!" celé je to vlastně trochu jinak. Celá "Mirkodušínská" agitka profesora Kolo ovšem dostala řádně v závěru zabrat, takže aspoň k něčemu to celé bylo. Jo, a kresba X-menů je prostě hnusná.
  • xflori01
    xflori0119.2.2014 11:30Ultimate Spider-Man a spol. #13
    Máme tu 13. číslo se změnou v obsazení DTP a letteringu - Zuzku Málkovou. Já osobně teda změny nemám rád, ale na trošku novou obálku (přední, zadní stranu i hřbet) si zvyknu. Potěšilo mě nové provedení úvodníku a stalo se v minulých dílech.

    A teď k obsahu - Green Goblin: No, oproti dokonalému prvnímu dílu kvalita trošku dolů do obvyklého Ult. Spider-Mana. Obvyklé komorní čtení. 85%
    Světové turné: A máme tu dokončení zatím nejkratšího arku z X-Menů. První dva díly mě příběhově nenadchly (minulý sešit), 3. a 4. díl oproti nim lepší. Ale zase máme změnu kreslíře - ne, Chris Bachalo mi teda vůbec nesedl. Budu rád, až se zase vrátí A. Kubert. 70%
    (Trošku mi to zkazilo nadšení z Ultimate War, na který jsem se těšil - vyjde ke konci letošního roku. Celou 4-dílovou minisérii kreslí Bachalo)

    PS: Při čtení jsem byl tak nadšený, že něco takového u nás vychází, že asi dám plné hodnocení. Ale je možné, že ho časem snížím. :D

9299
Četl/a (64)
2scha, 66pepo66, 81splinter, Alfred, Baffman55, Big_Boss, blackJag, Bronn, calvin10, CaptainCzech, Cemino, Const.ex, Davidos402, Delphín, emanek, erik, faster86, Final, Fox01, Fry, hypermlok, invape, James, jh666, Joshua_T, karl173, kaylin, KdG, Keno, Light, Lijem24, Lobok257, LookAss, Martinb, MEGA, Mercurio, mineralk, namdnas, Olesh, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, Petr, punisher, raenius, RudyRod, saja, Schramm, sedw, seneke, Shin, Shpeckk, Sick666, Spike, tacmud, Tommar, trudoš, Tyfus, Václav Mikula, VvV, xflori01, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(155)
-spacilost-, 2scha, 66pepo66, 7eleven, 81splinter, adam.ra, afri, Alfred, asgardpepa, Azbest, Baffman, Baffman55, bboorreekk, Big_Boss, blackJag, bobo666_2005, brkowycz, Bronn, bronxik, burzum, calvin10, CaptainCzech, Cemino, Const.ex, CSE_AC/DC, daredevil99, Davidos402, DAxik, Delphín, delta11, disclose, doophy, Drekorian, Dzoglik, Elhonzo , emanek, erik, fel68, filemon, Final, Flash, Fox01, Fry, gezic, gobers, grinder, Hebled, hellblazer, Honza R., Hulik, hypermlok, I.am.geek, ikshorm, invape, J.T.honza, Jak, James, jh666, jjjirik, JORDY, Joshua_T, kaylin, KdG, Keno, KINIMODUS, konous, Leland, Lijem24, Lobok257, LookAss, maara, markic, Martinb, matrosh, MB, mcezik, MEGA, Mercurio, merhyx, Michael Jarkovský, mimo_provoz, mineralk, moiqpiom, monty.cl, MP, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, nx, o2t2, Olesh, Paldini, palo, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, Petr, pk123x, POLAKST, Poseidon1978, prokop.prcik, punisher, Quintana, Radkos, raenius, Raijin, RaptoR, Ricarderon, RudyRod, S313, Saiffer, Salien, Saran, Schramm, sedw, seneke, Sesta, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, sleepless, Spike, stanleystar, Symbi, tacmud, The Genius, thorrg, Tialster, timek, Tombal, Tominos, Tommar, Toren, trudoš, tulipstros, Tyfus, Vítek, VvV, willis, xai, xflori01, xintax, xspeed, xxaannddeerr, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (9)
Azik2586, Braindead, deadpool, Doppelganger, FatMonster, Jack, Jimbeam90, Mankin, Maty48
Shání (3)
Al0f0k, Clarkos, Jimbeam90
Nabízí (4)
66pepo66, MB, nx, Tommar