Koupit
JLA: Další hřebík (Původně vycházelo od května do července 2004)
Válka mezi Novými bohy, která vypukla ve vzdálených hlubinách kosmu, uvedla do pohybu události, jež mohou navždy změnit Zemi i celý vesmír. Dokáže se JLA sehrát se svým nejnovějším členem, Supermanem? Boj je zavede do jiných světů, odlišných dimenzí a časových období, a dokonce i do mystických říší vedoucích k peklu.

Showcase #34 (Původně vyšlo v září 1961)
Vědec Ray Palmer vynalezne díky objevenému úlomku trpasličí hvězdy zmenšovací čočku, kterou tajně otestuje sám na sobě. Tak se zrodí úžasný Atom!

Hřbety jednotlivých svazků pak postupně tvoří ucelený obraz od Alexe Rosse.

Obsahuje sešity sérií Justice League: Another Nail #1-3 a Showcase (Vol. 1) #34


Scénář
Alan Davis, Gardner Fox
Art
Alan Davis, Gil Kane
Ink
Mark Farmer
Barvy
Murphy Anderson, John Kalisz
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Mirka Jarotková, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-83-7718-229-1 (BBart s.r.o.)
978-83-7718-229-1 (Eaglemoss (Eaglemoss Collection / Publishing Group))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
178 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
535 g
Stran
176
Cena
249 Kč
Originál
Justice League: Another Nail (DC Comics)
  • karl173
    Po předchozí "parádě" jsem neotálel a pustil se do dalšího "skvostu" Alana Davise. A shrnu to jednou větou. Alan Davis by měl raději jen kreslit. 1*
  • S4TW
    Celkem bída. Jako na jednu stranu to je taková ta klasická megalomanská superhrdinská záležitost, kam nacpete všechno, ať to dává smysl či nedává. Všechny možné hrdiny, klidně i ty, které nikdo nezná, hlavně, ať je na každé stránce někdo jiný… ale tohle bylo ještě krapítek hloupější, zbytečnější, nepřehlednější. Strašně postav, fakt moc, většina vám ani nebude nic říkat. Skákání v příběhu co dvě stránky, spousta příběhových linek tu je úplně zbytečná (třeba Flash a Atom), jako bordel je to neskutečný a kdo nemá hodně dobrý přehled v charakterech DC, tak bude dost plavat. Příběh je klasicky pitomý, jak u těchto crosseverů tak nějak očekáváme, zase tolik mě to neuráželo, ale už mě to ani nebaví. Ničím to nepřekvapí, je to bez nějakého zajímavého nápadu. Má to naprosto průměrnou kresbu, ničím není originální. Celkově je to taková záchodovka na jedno přečtení. A ještě je to zbytečně ukecané, jako ze sedmdesátek. Na druhou stranu, kdo má rád akci a zářivé bitvičky mezi týpky ve spandexu… Asi fakt nejslabší DCKK. Tentokrát to musel zachránit bonusový brak, který je sice podobně hloupý, ale tak nějak mile.
  • Jonathan Arbuckle
    Tak tohle byl naprostý úlet, opravdu si říkám co jsem to sakra teď přečetl, postava střídá postavu, které skáčou snad přes všechny časové osy a reality. V jednu chvíli se tady na asi +- deseti stranách vystřídá skoro 8 dejovych linek ve kterých se objeví, snad půlka DC postav a ta druhá půlka se pak zjevuje ve velkých dávkách po zbytek knihy. A hlavně ke konci kdy vám jsou dávkovany v koňské dávce zakončené nepřehledným dvojpanelem, který vás má asi ohromit, ale jediné co vás spíše ohromí, je ta naprostá hloupost a nelogičnost příběhu. Dále co mi snad nejvíce vadilo byl závěr, to fakt nešlo vymyslet něco lepšího než tu podolivnost a jako třešnička na dortu byla Batmanova dějová linka která se že začátku tvářila slibně, ale pak šla do háje stejně tak rychle, jako Joker s tou bandou gremlinů v pubertě.
  • Mleako
    Zmatená podivnost, která nejvíc trpí snahou za každou cenu do toho narvat všechny postavy z DC univerza. Hromada postav se mihne na jednom panelu, jen aby tam byla a pak už se znovu neobjeví. Nic nedává smysl, téměř nic není vysvětleno a je to totální chaos. 2* hvězdy za pár dobrých scénáristických myšlenek a kresbu.
  • Tyfus
    Hrůza a děs! Vůbec nevím o čem to bylo! V postavách se nedalo vyznat, chvíli mi to připomínalo Crisis of Infinity Earths. Zápletka a pointa nic moc. Byl jsem rád, když jsem to dočetl!
  • Tony TwoDee
    mnoho povyku pro nic, tak bych shrnul děj...miliarda postav, z nichž je většina nepodstatná (vede asi Jonah Hex, to je fakt výsměch), pravděpodobně nějaká forma marketingu, aneb hele kolik máme postav, pojďte si koupit jejich úžasná dobrodružství...přeplácaný, přeskakuje to odnikud nikam a vy doufáte, že to má nějaký geniální rozuzlení...pár stran před koncem už jen doufáte, že to nebude úplnej provar a pak přijde závěr a máte chuť to celý spálit a dát si radši panáka...strašná bída...ale kresba mě u toho nějakym zázrakem udržela až do konce a tenokrát jsem přežil i retro, takže nakonec dvě hvězdy a hurá na dalšího dickka...
  • Alfi
    Toto je strašne zlý komiks. Asi dvesto postáv (nepreháňam) len aby sme ukázali každého z DC universa, nezmyselný a nelogický dej, kde sa nehľadí na nič, lebo autor si prispôsobí schopnosti svojim potrebám. Strašne zlé.
  • hroubek
    První věc, která je dost zvláštní je samotný název, protože o další hřebík nejde, ale tak nějak to beru, jelikož je potřeba lidem připomenout, že je to pokračování. Alan Davis mě v první díle udělal velkou radost. Bavilo mě to a užíval jsem si spoustu okamžiku a to co se postavám dělo. Další Hřebík má mnohem větší ambice a rozhodně je mnohem více epičtější, velkolepější a prostě je tam všeho více. Více postav, zápletek a taky hlouposti. Začátek komiksu je parádní, máme tu velkou kosmickou bitvu, kde jsou sbory Green Lanternů, Nový Bohové a Darksied s dalšími mimozemšťany. Je to trochu přeplácený, nicméně hodně efektivní začátek. Pak se pomalu rozjede příběh a já byl pořád spokojený. Někde v půlce se to Davisovi hodně vymkne z rukou, a stává se z toho "organizovaný chaos". Kde se dokáží problémy vyřešit během jedné stránky, postavy dělají nesmyslné věci, nehledě na logiku a další věci. A pak přijde hlavní zvrat a finále. A já nevěřícně koukal co se děje, protože jsem tomu moc nevěřil a zklamalo mě to. Příběh, který by se měl roztáhnout minimálně na 300 až 400 stránek je tady prezentovaný na nějakých 150, a to je velký problém. Komiks má spoustu dobrých momentů, ale ta přeplácanost příběhu komiks ubíjí. A plně chápu všechny, který budou z knihy zklamaný a nebo ještě hůře. Další Hřebík patří k tomu nejhoršímu co v DCKK vyšlo. Bohužel.
  • cyboy
    Naprosty souhlas s Lennym. Katastrofa.
    20%
  • Lenny
    Chaotická hrůza hrůz, nejhorší věc z DC kompletu. Díkybohu, že jsem nešel do deluxky.
    Podrobněji na http://www.youtube.com/watch?v=jdhksCMZ_oM
  • Fimi
    Nějak mi to nesedlo.. nepřehledné, přeplácaně chaotické a nezáživné...
  • erik
    Spotrebná záležitosť, je tam veľa hrdinov, aj super, bijú sa, skáču naprieč časom i dimenziami a dobro zvíťazí. Kreslí a píše to Alan Davis, ktorý si tváre nacvičoval na mongoloidných jedincoch, čo je poznať. Retro o Atomovi bolo jedno z tých čitateľnejších.
1691710
Četl/a (74)
2scha, Al0f0k, AlmightyMates , Ash Pointak, BadBoy, Bubákolog, calvin10, Carnage, Craxx, cyboy, dajik, daon, Deckard, Denis, Doppelganger, DracoAn, Džoworka, erik, Fox01, fvalek1, Georgíno J., Gustik5, hromotlk, hroubek, Hugin, hypermlok, James, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, JORDY, kallenved, karl173, kaylin, Kiko, Knowho/Wullcann38, lantan1, LookAss, me, MEGA, Mercurio, mineralk, Mleako, MonsterGyre, NecRoman, Negan, opytz, Paldini, PatrikTheMighty, PeNNy, petrik1710, petrSF, PH79, PumpingArrow, punisher, raenius, rewkon, Rinter, roswelll, S4TW, Schirru, seneke, slavik38, Spacecore, Spike, Symbi, Tony TwoDee, trudoš, TZcomics, utresyby, vita, xflori01, xxSIMIxx, zlejzmrd
(221)
159753258x, 2scha, Abe, adam.ra, Al0f0k, Alfi, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , Ash Pointak, Azbest, BadBoy, Badgu.y1902, blackJag, Blair, bmc75, Bubákolog, calvin10, Carnage, comicsland, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis, Deži, disclose, DKoscik, Doctor_Sk, doophy, Doppelganger, DracoAn, dvoracekpetr1, Dzoglik, Džoworka, Er.Nest, erik, fifas, filemon, Filip123, Flowtek, Fox01, FrankieOndatra, Fry, FumarEnPipa, fvalek1, Georgíno J., gezic, Glumal, Goeger-Devil007, Golem, hahahoho, herrman, hlavathor, Horstik, hromotlk, hroubek, Hugin, hugosnowden, husakpetr93, hypermlok, Infarkt, invape, JackOneil, Jak, jakub186, James, james dixon, japes, jardoom, Jay-jay, jendavondra, jh666, Jimbeam90, Jonathan Arbuckle, JORDY, José, Josh, Joshua_T, kadas97, kallenved, Kapis, Karel Sec, Kareru, KdG, Keenkeen, kendor007, Kiko, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, komiksák007, koudak89, Kouzelnik7, krupan, Krvavý Patejl, kucik, Lenny, Lobok257, LookAss, malylada, Mamut12, Mariomichal, Matio, matty87, Maty48, MB, mcezik, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, michaldca, MickeyStuma, mikado, mike731, Mikei, mimo_provoz, mineralk, Miriyak, Mitthrawnuruodo, miuanek, Mleako, MonsterGyre, monty.cl, MP, namdnas, NecRoman, Negan, Neuro, Nevimtrebastofi, Nightmare, Norri, Nyxxie, OldaB, Olesh, opytz, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, PeNNy, perper, petrSF, PH79, Piros0013, pk123x, plema, Poseidon1978, Premek, psramek, PumpingArrow, punisher, puolpm, Radkos, raenius, rewkon, Ricarderon, RicHard. , Rinter, roswelll, Rumburaq, S313, S4TW, saja, Sajmon, Schirru, semi41, seneke, Sidi Santini, Skot, SlavaBurlac, slavik38, sleepless, Spacecore, Spike, Stlucius, superheroesstuff, suricattaontheway, T3ss, tacmud, Tarka Daal, the.kasztan, TheoDread, timek, Tomasino79, Tomate, Tommar, TommyBOYER, tomned, trudoš, tukak, tulipstros, Tyfus, Ursus, utresyby, vishnar, vita, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VvV, xai, xflori01, xintax, xxSIMIxx, Yefery, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zikaa, zlejzmrd
Chce (7)
Azik2586, barthez, deadpool, delsemela, gwen666, Sebastian the wise, Venomslav12stars
Shání (1)
Venomslav12stars