Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Hilltop shořel, ale Maggie dokázala své lidi dostat do bezpečí. Dwight se vrátil k Rickovi a ohlásil vítězství nad Šeptači. Jenže i když Beta prohrál, dokázal použít svou tajnou zbraň a navedl směrem na Alexandrii obrovskou masu mrtvých. Válka s Šeptači skončila, ale boj o přežití Alexandrie právě začíná...

Obsahuje sešity série The Walking Dead #163-168

Scénář
Robert Kirkman
Art
Charles Adlard
Ink
Stefano Gaudiano
Obálka
Charles Adlard, Dave Stewart
Lettering
Katka Cíhová, Jakub D. Kočí
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr, Cliff Rathburn
Žánry
drama, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-665-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
černobílý
Váha
398 g
Stran
168
Cena
299 Kč
Originál
The Walking Dead #28: A Certain Doom (Skybound (Image Comics), 2017)
  • martin28
    Velmi smutný díl. Zemřela moje oblíbená nenahraditelná postava, komunitě i čtenáři bude moc chybět. Kirkmane ty bastarde! 90%
  • Sawyer
    Mohu v klidu říct, že se zatím jedná asi o nejlepší díl. Ztráta jedné postavy mě hodně mrzela. Když se k té smrti vyjádří i sám autor, tak už to něco znamená. Má to akci, překvapení a hodně silné emoce. Prostě skvělá práce.

    Celkem - 100%
  • faster86
    faster8625.12.2020 17:21Živí mrtví #28: Neodvratný osud
    To si člověk mysli, že ho Kirkman nemá jak překvapit a on to pořád ještě umi i v knize číslo 28. Akce, emoce. Je tu všechno.
  • sedw
    Další výborný díl, který uzavírá další kapitolu série. Jak píše Walome, příliš mnoho emocí, ale v tomto případě to nevnímám negativně, díl nebyl patetický a emoce byly velmi uvěřitelné.
  • Walome
    Walome mecenáš8.1.2020 08:36Živí mrtví #28: Neodvratný osud
    Příliš mnoho emocí.
  • karl173
    karl173 mecenáš23.6.2019 16:50Živí mrtví #28: Neodvratný osud
    No... hodně těžko se mi hodnotí tento díl. Vezmu to od začátku. První polovina komiksu je jedno velké, dlouhé a napínavé nahánění zombíků. Má to dobré nápady, ale místy už to trošku nudilo. Nevím, ale zkrátka velká horda zombí už mě prostě moc nevytrhne. Jenže, ve správnou chvíli dostal komiks ten správný impulz a druhá polovina je zas úplně z jiného soudku. Je to emocionální bomba. Bohužel po dočtení jsem zjistil ale jednu nechtěnou věc. Ta velká dávka emocí co nám komiks dávkoval se u mě nějak nedostavila. Nevím čím to je, ale i když jsem při čtení hltal každé slovo, tak v průběhu a ani na konci to se mnou nic nedělalo. A to mě docela znepokojilo. Nevím jestli jsem prostě v tu chvíli nebyl připravený na něco tak emotivního a třeba se to dostaví až časem, a nebo jestli jsem právě zjistil, že mi jsou osudy postav v této série už lhostejné a tím pádem můj zájem u této série tak trochu uvadá? Těžko říct. Vím ale jistě, že je to stále dobré a na to, kolikátý je tohle díl, tak je to až neuvěřitelné, jakou si to pořád drží kvalitu. Ve čtení budu určitě pokračovat, ale možná už mě prostě neumí ničím Kirkman vysloveně posadit na zadek. Ale kdo ví?...
  • Kapis
    Kapis mecenáš18.4.2019 09:35Živí mrtví #28: Neodvratný osud
    Zdá se mi, že to celé trochu ztratilo tempo, jak jsem byl nadržený po předchozím dílu, ale rozhodně se to celé zase posunulo někam dále. S dalšími díly počkám a pak buď koupím až jich bude více - v návaznosti na reakce čtenářů - nebo s tímhle dílem končím. Uvidíme.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin21.3.2019 10:59Živí mrtví #28: Neodvratný osud
    Jak může být něco tak napínavé a dojemné najednou? Jak může být něco tak patetické, aniž bych se tomu vysmíval? Jak může existovat 28 knih, aniž bych se přestal byť jen na chvíli nudit? Jak mě může bavit tak dlouho něco, co je o zombících? Ačkoli ten idiotskej Kirkman *spoiler* zabil nejlepší postavu celé série */spoiler*, je to (a možná právě proto) super scénárista.

    Celkový dojem: 90%
  • Fry
    Fry admin21.3.2019 08:47Živí mrtví #28: Neodvratný osud
    Živí mrtví #28: Neodvratný osud - Tak tentokrát mi opravdu došla všechna slova, wau, nečekal jsem, že by byl Kirkman schopen zajít až takhle daleko. Navíc jak sám píše v otevřeném dopisu čtenářům, zabít postavu, jakkoliv významnou nebylo nikdy úplně lehké, ale zabít tuhle postavu bylo snad to nejtěžší čeho se dopustil. Živí mrtví u nás vychází už bezmála deset let a i přes hromadu slabých pasáží a patetických rozhovorů je tohle série, kterou stojí za to číst. Pouze za menší předvídatelnost, vyjma oné smrti, si poznamenávám malé mínus ... Za mě 5*!
  • S4TW
    Jeden z nejemotivnějších dílů této série. A vše to má na starosti snad nejvýznamnější smrt, jako jsme měli možnost v TWD vidět. Když se dokonce i autor rozhodne k té smrti vyjádřit formou dopisu, tak to prostě už něco znamená. Přiznám se, že jsem v této sérii již docela dost otupělý vůči tragédiím a všelijakým skonům, ale tentokrát se povedlo lehce nalomit i mě. Jsem zvědavý, jak to celé zahýbe s hlavními aktéry, mám pocit, že nastanou zajímavé změny a to mě na této sérii baví, že se pořád má kam posouvat a pořád čtenáře překvapuje.
  • GORERATED
    GORERATED16.3.2019 22:24Živí mrtví #28: Neodvratný osud
    Septaci byl presne ten impuls, ktery tahle serie potrebovala. "Valka" s neganem me uz opravdu zacinala srat a bylo to zbytecne natahovane uplne stejne, jako sveho casu s guvernerem.
    Nicmene me uz opravdu nebavi to, ze polovina knihy se vzdy nese v duchu, neco jako "pro tento svet je to dulezite...", "my jsme pro tento svet dulezity...", "ja jsem pro tento svet dulezity..." . Pak se kolem toho keca a keca a keca... Samozrejme doplneno o nejakou tu emocni omacku, ktera nikoho nezajima. I pres to vsechno, je walking dead stale nadprumerny komiks. O to vice v dnesni přesuperhrdinovane dobe, kdy ma ctenar uz plne zuby vsech tech batmanu, spider-manu nebo supermanu.
  • Fimi
    Fimi mecenáš5.3.2019 23:45Živí mrtví #28: Neodvratný osud
    Když už si myslím, že Kirkman prostě nemůže přijít s něčím novým a překonat dosud nepřekonané, tak se mu to na svini podaří...rozhodně nejemotivnější díl, nejdojemnější rozloučení s hlavní postavou....celá ta linka loučení je mnohem lepší než zbytek, který je klasicky na výborné úrovni Kirkmana. Úžasné.
  • cyboy
    cyboy mecenáš1.3.2019 21:31Živí mrtví #28: Neodvratný osud
    Dosti nabuseny dil. Nevzpomenu si na jiny pripad, kdy se autor takto loucil s nejakou postavou.
    Porad to ma grady a porad me zajima co bude dal.
    90%
481221
Četl/a (97)
123peta, 2scha, anka, BadBoy, Blacklarch, Bronn, buscheer, calvin10, CaptainCzech, chcita, choze, Cinema Ranger, Covenant, cowok, cyboy, dajik, Davidos402, Deckard, Doppelganger, Dzoglik, farnhajt, filosh, Final, flipflop, foudy, Fox01, Fry, Garp, Georgíno J., Hønzza, Himlik, house192, hromotlk, Infarkt, invape, Jahunda, James, jankie, Jay-jay, jiskra, Kadin, Kaluž, Kapis, karl173, kaylin, Kerbellos, Lachvos, lacoste, lantan1, Librarian, LookAss, lukedukenuke, malylada, martin28, Matthew, Matthew, mgeralt, MP, Mr.Plysh, mrstffl, namdnas, NikkiKonig, Noci, Olesh, Ozymandias, Paldini, Palebras, pearlxjam, perper, Petr, petrSF, Plechy, raenius, raimi, rajot, rooty, S4TW, Sawyer, sedw, Sick666, Sikk, Sir_Pete, slavik38, Spike, the.kasztan, Tomski, trudoš, tukak, Václav Mikula, w3cMarkus, Walome, Wasps, wolfgang, xflori01, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(135)
123peta, 2scha, 665+1, adam.ra, Alfi, anka, Azbest, BadBoy, Beng.D, Black Bro, yo, Blacklarch, Bob, bourgeois, burzum, buscheer, calvin10, CaptainCzech, charvos, chcita, cowok, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, Davidos402, Deckard, Dinik, Doppelganger, Dzoglik, Erich, erik, farnhajt, faster86, fel68, felis, filosh, Final, Fort, Fox01, Fry, Georgíno J., GORERATED, gumidekmedvidek, herbert, hromotlk, hypermlok, Infarkt, invape, Jahunda, Jak, James, jankie, Jay-jay, jiskra, Joshua_T, Kabukiman, Kadin, Kaluž, kapicka, Kapis, karl173, kaylin, Knuckless, Kouzelnik7, Lachvos, lacoste, Librarian, Light, Lojza, LookAss, luky.kuky10, maara, malylada, Mamut12, martin28, Matthew, Matthew, mgeralt, Mitak, MP, Mr.Plysh, mrstffl, NikkiKonig, Noci, o2t2, Olesh, Paldini, Palebras, pearlxjam, pechna, perper, Petr, petrSF, Poseidon1978, R3d, raenius, raimi, rajot, RicHard. , rooty, Rumburaq, S4TW, Saiffer, Saran, sedw, seezeethree, Sick666, Sir_Pete, Skot, slavik38, sleepless, Spike, StanleyHu, syon, tacmud, the.kasztan, Tialster, Tomasino79, Tomski, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, Václav Mikula, Wasps, willis, wolfgang, xflori01, xintax, Yaromil, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zdoog, zgrywus, zlejzmrd
Chce (18)
Azik2586, Badgu.y1902, deadpool, dvoracekpetr1, Jack, JackOneil, kadas97, Kryysa1892, Maty48, meffis, monty.cl, Nightmare, Radkos, Raido26, Sebastian the wise, Tomate, Wodry, Yefery
Shání (3)
Al0f0k, m.jedle, Nightmare