Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Rok po nesnesitelné tragédii a ztrátě se Tom Taylor konečně dává znovu dohromady. Avšak reálný i fiktivní svět, oddělené od moci Leviatana a manipulací Spolku, čelí hurikánu chaosu. A škody se podle všeho šíří. Ve stejnou dobu upoutá pozornost mladé australské detektivky Didge Pattersonové vlna záhadných zmizení. Její vyšetřování ukazuje, že s tím souvisí kult známý jako Tommyho církev. Ale když do směsice přibude houf duchů, známý upír a protivný jednorožec, Tom Taylor zjistí, že se mu před očima odvíjí ještě větší krize. Dokáží Tom a Didge odhalit tajemství skrytá za záhadnou fasádou kultu a zahojit "Ránu" dřív, než se skutečný i fiktivní svět zhroutí?

Obsahuje sešity série The Unwritten #36-41

Scénář
Mike Carey, Peter Gross
Art
Rufus Dayglo, Peter Gross
Ink
Rufus Dayglo, Peter Gross
Barvy
Chris Chuckry
Obálka
Joko Šimizuová
Lettering
Jakub D. Kočí, Violet Kočí (Lelita, Lelita Kočí, Violet)
Překlad
Petr Kotrle
Redakce
Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
fantasy, horor, městská fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-588-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
408 g
Stran
144
Cena
399 Kč
Originál
The Unwritten #07: The Wound (Vertigo (DC Comics), 2013)
  • sedw
    Po předchozím díle dochází k mírnému zklidnění a začíná se odvíjet druhá polovina příběhu a tedy nová linka. Objevují se nové postavy, a ne všechny jsou mi tak sympatické, jak jsem byl u tohoto komiksu zvyklý. I tak jsem se ale bavil a konec navnadil na další události.
  • faster86
    faster8623.12.2023 23:24Mezi řádky #07: Rána
    Po takovém řekněme poločase (jako u mýtů) v šestém čísle, chytají mezi řádky opět dech a moje zapálení pro sérii vstoupá.
  • Norri
    Norri mecenáš7.10.2022 23:14Mezi řádky #07: Rána
    Události z minulé knihy mají nečekané celosvětové následky a Mike Carey začíná vyprávět pokračování příběhu na nečekaném místě a s nečekanými lidmi. V první půlce této knizy je Tom Taylor pouze vedlejší postava. Někdo o kom se mluví. Jsou zde ale úplně jiné postavy. Je to australská policista Didge a týpek, který se objevil na konci minulé knihy a který také spatřil velrybu - Daniel Armitage. Celý příběh tím dostal úplně novou energii. Předtím jsem měl pocit, že se ten příběh neustále motal v kruhu. Nebo spíše se spirále, abych mu nekřivdil. Ale tady jsme najednou někde jinde a celé to vidíme z úplně jiného úhlu. Dějí se tady věci, které jsme předtím neviděli. Ke konci se to k Tomovi samozřejmě vrátí, ale ta nová energie ze začátku tam zůstala. Jo, tohle je docela povedený díl. Překvapivý a zábavný.
  • Multiverzum
    Multiverzum15.7.2019 08:56Mezi řádky #07: Rána
    Tentoraz kratšia kniha, v ktorej sa hoja utŕžené rany, kulty unášajú ľudí, Tom a Richie sa nebavia a vlastne stále nič nie je tak, ako má byť. Len kvalita. Tá zostáva.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/mezi-radky-7-rana/
  • Spacecore
    Spacecore26.5.2019 03:26Mezi řádky #07: Rána
    Celá série se nám rozpůlila a jsme na začátku druhé poloviny. Jsem zvědavý kam to Carey dotáhne, tenhle díl rozhodně probudil zvědavost.
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš10.1.2019 09:46Mezi řádky #07: Rána
    Komiksu Mezi řádky: Rána se v podstatě nedá nic vytknout. Přibrání nových postav sérii pouze prospívá a naznačuje, že stojíme před novým příběhem, který se bude rozvíjet po zbývajících šesti knihách. I odklon od zaběhnuté fantastiky (alespoň na chvíli) a opuštění nudného pročítání sáhodlouhých výstřižků z internetu a novin je vítanou změnou. Mezi řádky již nepotřebuje budovat atmosféru touto cestou. Tom Taylor si jí dokáže vyzískat již pouhým svým jménem.
    Více zde http://geekcave.cz/comics/recenze/mezi-radky-rana
  • Fry
    Fry admin1.11.2018 21:31Mezi řádky #07: Rána
    Mezi řádky #07: Rána - Předchozí dva díly, mnou jinak velmi oblíbené série, mě mírně řečeno nebavily a už jsem i začínal pochybovat jestli má vůbec ještě smysl v této sérii pokračovat, nicméně po dočtení sedmé knihy mám konečně dobrý pocit. Hlavním hrdinou totiž tentokrát není ufňukaný Tom Taylor, ani jeho křoví, ale prostá australská detektivka, pastor Filby, vůdce Tommyho církve a ukecaný jednorožec Stříbrné kopýtko. Rána má jednoduše perfektní atmosféru a po více než roce mám konečně pocit že se dočkáme i nějakých odpovědí ... Za mě 4*!
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin3.10.2018 10:51Mezi řádky #07: Rána
    Jeden z mála ukecaných komiksů, kde mi ta ukecanost vůbec nevadí, naopak. Parádní svět, zajímavá zápletka, super estetika, četba je požitek. Ovšem místy careovsky neuchopitelné a eintopfové. Líp to teď asi vyjádřit neumím.

    Celkový dojem: 80%
  • cyboy
    cyboy mecenáš17.9.2018 18:50Mezi řádky #07: Rána
    Castecne trochu mezihra, nebo spis predehra pred druhou casti Tommyho pribehu. Jsem zvedav, co bude dal.
    85%
18154
Četl/a (62)
anka, Bedou, ben_bella, calvin10, charvos, Const.ex, Covenant, cyboy, dajik, Deckard, DEmnoG, Doppelganger, Draco nobilis, Elfo.here, Elnie, erik, farnhajt, faster86, Filios dVekerec, Fox01, frantisekcap1, Fry, Georgíno J., Grrr, IndyP, invape, James, Jay-jay, jh666, jindroush, jiskra, kaylin, lacoste, mgeralt, namdnas, Norri, oleav, Olesh, Paldini, Petr, petrSF, PrastenejCitron, punisher, puolpm, RaptoR, Rinter, rooty, Scaleo1, Schirru, Schramm, sedw, Sir_Pete, Skot, Spacecore, t0mas, the.kasztan, trudoš, Ukko, xflori01, Zbysek2410, Zdendy, zgrywus
(126)
2scha, Alfred, Alikkk, anka, Awakener, BadBoy, bboorreekk, Bedou, binnmode, bmc75, bourgeois, brkowycz, burzum, calvin10, charvos, chmelus, cobe, Const.ex, CSE_AC/DC, cyboy, Dali, Deckard, deefha, DEmnoG, Doppelganger, Draco nobilis, dre, Elnie, erik, farnhajt, faster86, fifas, filemon, Filios dVekerec, Final, Fox01, Fry, Georgíno J., Golem, Grrr, herbert, hyba1991, hypermlok, invape, JackOneil, Jak, James, Jay-jay, jh666, jindroush, jirkapenzes, jiskra, Joshua_T, Kaaos, Kapis, Karel Sec, kaylin, komik.sx, lacoste, Lenny, lifi, Light, maara, Malachias, markic, Marvin, Matej-29, Maty48, mcleek, merhyx, mgeralt, Mitak, monty.cl, moris.cz, Mr. Baboon, Mr.Plysh, mstefl, Nightmare, Norri, Olesh, Onkel 1928, Paldini, pavouk, pearlxjam, pechna, Petr, petrSF, porculan, Poseidon1978, punisher, puolpm, RadimNemec, Radkos, RaptoR, Ricarderon, Rinter, rooty, Rumburaq, Scaleo1, Schirru, Schramm, Sir_Pete, Skot, sleepless, suricattaontheway, syon, tacmud, the.kasztan, Thurin, Tialster, Tony TwoDee, Traum, trudoš, tulipstros, Ukko, Velkej šéf, vishnar, willis, xflori01, xintax, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zd, Zdendy, zgrywus
Chce (17)
Askalon, besikv, delsemela, filosh, gumidekmedvidek, hahahoho, Mamut12, mywiel, nx, Premek, pxashes, Rowan, Saran, skepsi, songoku, timek, Wakker
Shání (3)
buscheer, Černá Krysa, mineralk
Nabízí (1)
bourgeois