Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Pro ty, kteří celou tu dobu žili ve sklenici od majonézy: Dilbert je druh smolařského inženýra, který lze nejlépe pozorovat v kancelářských krychlích. Jeho jediný přítel, obrýlený pes Dogbert, má v plánu ovládnout planetu a z lidí udělat své otroky. ...Dilbertův komiks je určen každému, kdo mívá pocit, že ho obklopují samí idioti. Rozhlédněte se kolem sebe a hned zjistíte, že je právě pro vás.

Scénář
Scott Adams
Art
Scott Adams
Obálka
Scott Adams
Překlad
Filip Škába
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
humorný, satirický, stripy
ISBN/ISSN
978-80-7449-012-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 230 mm
Tisk
černobílý
Váha
408 g
Stran
128
Cena
199 Kč
Originál
Dilbert: Bring Me the Head of Willy the Mailboy! (Andrews McMeel Publishing, 1995)
  • sedw
    Dilbert pokračuje ve vysoce nastavené laťce a místy ji i překonává. Jako celek pro mě na stejné úrovni, jako první díl. Tato kniha obsahuje stripy, které překonávají i ty z první knihy, avšak obsahuje i pár stripů, které mě vůbec nebavily (což se v první knize nestalo). Každopádně mé nadšení trvá a už se těším na další díly. A jak píše Josh, vtipy s dinosaury konečně začaly být zábavné. :-)
  • Josh
    Bomba! Pro mě naopak lepší, než jednička. Všechno mi tu přijde o něco absurdnější, taky jsem se určitě víc a častěji zasmál. Někdy je to teda ujetý až moc (epizoda s klonováním???? ignoruju, beru to jako další zlej sen Pamely Ewingový:)) ), ale nevadí.

    Adamsův humor je výbornej. Popravdě jsem si myslel, že musí bejt z Británie a že se tam i veškerý Dilbertovo příhody odehrávají. Tak suchý hlášky a glosy by se teoreticky nemělo dát vymyslet nikde jinde na světě:)) Určitě dokoupím zbývající knihy, jen mě trochu znepokojuje fakt, že za rok 2013 žádná nová nevyšla...

    PS: I ty dinosauři už mě začali bavit:)
  • Kabukiman
    Slabší než první díl, ale stále jsem se ještě slušně pobavil...
  • xflori01
    No, tento díl o trochu slabší než minule. (V minulém díle bych skoro nenašel strip, který by mě nepobavil.) Ale pořád je u mně Dilbert jeden z nejlepších stripů. Teď bych dal takových 85%.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin13.7.2011 08:59Dilbert #02: Přineste mi hlavu poslíčka Willyho!
    Na to, že jsem si před pár dny stěžoval, že jsem tenhle díl ještě nečetl, jsem se k němu dostal ňáko rychle.
    No ale co říct? Prostě Dilbert je klasik, je vtipnej (i když místy má výpadky) a mnohdy hodí i to životní moudro. Kvalitní strip komiks.
  • Fry
    Opět lahůdka pro ty kteří se chtějí rozmazlovat!
  • Kapis
    Opět výborné, už to pro mně nebyl tak extatický přetlakový šok a jde vidět, že se Adams ještě hledal, já jsem se opět velmi dobře pobavil. Toto je ten styl humoru, který mi dokonale sedí, asi jako prdel na hrnec:-)
  • Zack
    Ja se temihle zacatky neskutecne bavim, je to takova trochu houpacka, nektery stripy jsou hodne spatny, nektery naprosto genialni. Kouzelna je prave ta nevybrousenost novejsich Dilbertu, kdy Adams ocividne zpracoval kazdou (i sebevetsi) hovadinu, ktera ho napadla.
161851