Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Jeden starý známý Geralta požádal, aby mu pomohl přijít na kloub podivným událostem obklopujícím jeho dceru. Zaklínač dorazí a zahájí vyšetřování, avšak ke svému překvapení narazí na Marigolda a oba jsou nečekaně přeneseni do dálných krajin. Omylem dorazí do tajemné a nebezpečné země, kde jsou nuceni tajit svou totožnost a ujmout se úkolu, který není možné splnit. Geralt spojí síly s místní čarodějkou, aby porazil temné síly sužující královský dvůr, ale brzy pochopí, že si svým pokusem pomoci jen způsobil další potíže a zaujal místo hlavního podezřelého...

Obsahuje sešity série The Witcher: Of Flesh and Flame #1-4 (prosinec 2018 - duben 2019)

Scénář
Aleksandra Motyka
Předloha
Andrzej Sapkowski
Art
Marianna Strychowska
Barvy
Lauren Affe, Marianna Strychowska
Obálka
Marianna Strychowska
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Filip Gotfrid, Stanislav Komárek, Kateřina Skokanová
Žánry
fantasy, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-741-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách (s chlopněmi)
Formát
167 x 258 x 6 mm
Tisk
barevný
Váha
322 g
Stran
108
Cena
329 Kč
Originál
The Witcher #04: Of Flesh and Flame (Dark Horse Comics, 2019)
  • sedw
    Tady obrovský propad, jak v příběhu, tak v kresbě. Za mě nudný a nezajímavý, dočetl jsem hlavně proto, protože jsem chtěl vědět, jak vše dopadne, konec byl ale tak rychlý, že kolem mě prosvištěl a nic ve mě nezanechal.
  • Norri
    Norri mecenáš25.11.2022 19:58Zaklínač #04: Z masa a ohně
    První, co mě překvapilo po otevření knihy, byl nový autorský team. A není to ledajaký team. Autory scénáře, kresby i barev jsou ženy. A jaký je Zaklínač od žen? Jako od Disneyho. Skoro pořád se usmívá a pobaveně kouká. Červená knihovna se "smyslným a vilným" zaklínačem. Kresba je docela pěkný mainstream, ale moc mě nebavila - taková disneyovka. Horší je to s příběhem a jeho vyprávěním. Sorry holky, ale stojí to za prd.
  • Delphín
    Delphín6.12.2021 00:03Zaklínač #04: Z masa a ohně
    Tak tohle mě extrémně nebavilo. Gerald se tu chová totálně mimo charakter, děj nudný a předvídatelný bez zaklínačské atmosféry...
  • perak
    Zase jednou snaha přiživit se na známé značce. Ono nestačí vzít Geralta, Marigolda, přidat k tomu nějaké čáry a pár nestvůr, pak to protřepat a myslet si, že to stačí, aby z toho vypadlo další Geraltovo dobrodružství. Minimálně je potřeba vymyslet zajímavý příběh, což se zde moc nepovedlo. A pokud autor chce, aby to byl příběh o nejznámějším zaklínači, tak by to chtělo také něco více. Geraltova postava je tak plochá, že by ji bylo možno vyměnit za jakoukoliv jinou a na vyznění příběhu by to moc vidět nebylo.
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš23.7.2020 09:11Zaklínač #04: Z masa a ohně
    Jedním slovem - zklamání. ,,zatím" poslední komiksový Zaklínač. A trhal nervy už od začátku..kresba vypadá jak z pohádky - atmosféra je úplně pryč, žádné temno ani strach..Geralt se od začátku usmívá jako pitomec (???). Příběh? Pokud se tomu dá říkat příběh..krátký, předvídatelný, bez jakýchkoliv zásadních zvratů s nejslabším a nejrychlejším finále, co jsem viděl za dlouhou dobu. Konec je zkrátka utnutý a celkově celá kniha působí prvoplánově, uspěchaně a nedotaženě. Prvních pár stran je super (Geralt jedoucí s natrženou rukou lesem), ale pak jde atmosféra do kopru. Kniha stojí tolik, jako ostatní, ale hodnotou je úplně v pekle. Kresba nepatřičná, příběh pekelný a nedotažený a..Geralt dělající vtípky a usmívající se jako pitomec. Fakt ne..
  • Palebras
    Palebras1.7.2020 23:09Zaklínač #04: Z masa a ohně
    Poměrně krátká jednohubka, která skončí dřív, než se prakticky pořádně rozjede. Začátek příběhu začíná poměrně slušně. I přítomnost Marigolda dává jemný příslib, že by to nemuselo být zas až tak špatné. Bohužel poté se začne Gerald s Marigoldem prohánět v létající truhle a pomalu ale jistě vše začíná letět směrem do háje. Postavy nemají absolutně čím zaujmout, ústřední zápletka je poměrně pitomá a kresba žádný zázrak. Rozhodně nejslabší komiks s Geraltem vydaný u nás. Tři hvězdy dávám jedině za Geralta, kterého mám opravdu rád a taky za Yennefer a její výstřih na samém konci. Jinak opravdu slabota.
  • ertefol
    ertefol1.6.2020 13:16Zaklínač #04: Z masa a ohně
    Nic, o čem chcete psát domů, ale zase perfektní oddechovka, kterou jsem zhltnul jedním dechem. Působí trochu jako sidequest ve hře a hráčům vynahradí to, že Ofier ve hrách přítomný nebyl.
  • Daw8ID
    Daw8ID22.5.2020 08:54Zaklínač #04: Z masa a ohně
    Bohužel nejslabší přírůstek v této povedené sérii. Příběh je plochý podobně jako kresba samotná. Prvních pár stránek má přitom správný zaklínačský nádech a atmosféru, dokonce se v tomto díle objeví i Marigold, což mě potěšilo. Bohužel co se příběh přenese do jiných krajin, ztrácí se atmosféra a příběh spadne do zvláštního klišé, kresba do zvláštně prázdných panelů a detailních záběrů na grimasy hrdinů. Nechci tím říct, že autorka kreslí špatně, ale spíš by její kresba seděla víc do nějakého teen fantasy komiksu pro mladé dívky, protože tahle zvláštní uhlazenost světu Zaklínače nesluší. Pro mladší, Zaklínačem nepolíbené čtenáře by to mohl být alespoň zajímavý start do tohoto světa, ale ostatním nemá vlastně co nabídnout. Nerad dávám čemukoliv ze světa Zaklínače tak malé hodnocení, ale tohle se opravdu nepovedlo a po Prokletí vran je zklamání ještě větší. Snad se po vlně popularity seriálového ztvárnění dočkáme nějaké nového, drsnějšího komiksového ztvárnění. Snad.
  • SNUFKIN
    SNUFKIN31.12.2019 22:38Zaklínač #04: Z masa a ohně
    Zabavny.
  • Moon
    Poslední díl zaklínačských comicsů je vcelku povedená jednohubka.
    Je kratší než předešlé díly a příběh je trochu primitivnější. Nicméně comics zabaví a dobře se čte.
    Malinko mi neseděla atmosféra, která už neměla ten zaklínačský šmrnc. Ale musím pochválit neokoukané prostředí ze světa Zaklínače a to Ofir.
  • Hawwwran
    Hawwwran mecenáš24.9.2019 18:16Zaklínač #04: Z masa a ohně
    Asi jsem to četl (jako jednohubku) ve správnou chvíli, protože jsem si to užil. Taková stručná fantasy kriminálka. Hru neznám. Jen předchozí koniksy.
  • Karel Sec
    Karel Sec16.9.2019 15:54Zaklínač #04: Z masa a ohně
    No, nic moc :-( Nelíbí se mi jak ta Strychowska kreslí a děj byl opravdu debilní.
  • Murphy722
    Murphy72215.9.2019 09:33Zaklínač #04: Z masa a ohně
    Nějak nám ty libreta začínají pokulhávat. První dva booky vypadaly slibně, krom té groteskní kresby, ale ta syrovost k tomu nějak patřila. Tady je kresba fajn, jen ta podobnost s Disneyovkama a následně styl ala Princ z Persie mne trochu vytáčela. Opět comics, který se rychle prolistuje a kde nic, tu nic.
  • Multiverzum
    Multiverzum6.9.2019 12:27Zaklínač #04: Z masa a ohně
    Miestami zmätený, no najmä fádny príbeh, ktorý do mojej čitateľskej skúsenosti ničím extra neprispel. Vhodný snáď len pre tých fanatických fanúšikov, ktorí musia poznať absolútne každý detail loru.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/zaklinac-4-z-masa-a-ohne/
  • Blackhand47XD
    Blackhand47XD5.9.2019 13:47Zaklínač #04: Z masa a ohně
    Podobně jako předešlý díl navazuje i tenhle komiks na třetí hru o Zaklínači, přičemž rozšiřuje zápletku se zakletým žabím princem ze Srdce z kamene. Nehráče tam mnoho herních odkazů určitě mine, ale pro fanoušky trilogie od CD Projectu je to určitě povinnost.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin3.9.2019 09:18Zaklínač #04: Z masa a ohně
    Pravda. První dvě stránky mě totálně navnadily, abych se na konci nemohl vzpamatovat z takového ústupu v kvalitě. Děj nudný, zaklínačská atmosféra totálně vyvanula a ofirští obyvatelé mluvící jako retardovaní Yodové (ano, chápu, že nemluví plynule, ale...) to skvěle dorazili. Přitom první dva díly série mě bavily! Škoda převeliká. To jsem se tak těšil.

    Celkový dojem: 40%
  • Dinik
    Otřesné.
  • Matio
    Příběh mě naprosto minul, protože mi to přišlo celé uspěchané, zkratkovité. Oproti předchozím dílům byl tohle velký trapas.
  • cyboy
    cyboy mecenáš26.8.2019 21:10Zaklínač #04: Z masa a ohně
    Souhlas s Darthem Raelchim. Velky sestup v kvalite deje a hlavne atmosfery. Skoda.
    60%
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš24.8.2019 17:14Zaklínač #04: Z masa a ohně
    No tohle teda ne, to nebyl Zaklínač, ale něco mezi. Kresbu jsem čekal úplně jinou, když jsem uviděl ona zvučná polská jména, ale nic moc. Postavy mdlé a toporné, naprosto nežijí, koloring je tak výrazný, že postavy jsou jak prapodivné pohádky. Konkrétně ta věž, na kterou přilétají v prvním sešitě, je úplně tristní. Geralt je Geralt, ale to je asi tak vše. Příběh mi přišel nechutně a prachsprostě účelový. Začátek přitom vypadal slibně a i ta původní mise, než to sklouzlo k nedorozumění - to bych ještě bral - ale pak takové ty příhodné zvraty, nenápadné že, mě už prostě dnes neosloví a na Zaklínače to je škoda. Sneslo by to ještě jeden sešit. Nevím nevím, jsem z toho perplex, aspoň se to rychle čte, ale jinak je to takový zaklínačský průměr a i tady dávám 3 hvězdy jenom proto, že to je další Zaklínač. Vazba mi přišla měkčí a stránky také, nevím proč to to nemůže být stejné jako předchozí 3 knihy, strašně se mi to krčilo a plandalo, když jsem to držel v ruce. Pro Dark Horse: tohle je uspěchaný Zaklínač, aby asi něco bylo, nebo já nevím + chybí bonusy a trochu péče. Úplně jiný ediční styl, než jak to mají knihy předtím.
    Možná po čase si to sedne, kdoví...
41728172
Četl/a (114)
123peta, 2scha, adevr, akrijus, AlmightyMates , Anton Whatever, Ash Pointak, Azik2586, BadBoy, Benny, binnmode, Blackhand47XD, Bronn, calvin10, charvos, chcita, ConanVJ, cyboy, dajik, DanielT, Darth Raelchi, Daw8ID, Daxik1988, Delphín, desto, DracoAn, Dzoglik, Dzonik, Elfo.here, Elizabeth, emma22, ertefol, figis, Filios dVekerec, foudy, Fox01, frantavasil, frantisekcap1, Glumal, Grrr, Hades, Harry.Dresden, Hawwwran, Honzin, Ianus, invape, James, Jerdas91, jh666, Jimbeam90, Kaaos, kadas97, kallenved, KdG, kendor007, kinak, Kouzelnik7, Lachvos, Ladinek82, lantan1, libcenko, Librarian, Light, lukedukenuke, Macek78, Madao, malylada, Mamut12, Marty_von_Shit, Matthew, Mercurio, MonsterGyre, Moon, Mr. Baboon, Mr.Plysh, Murphy722, namdnas, NecRoman, NikkiKonig, Norri, onfr300, opytz, Osimchin, Ozymandias, Palebras, pavlosson, perak, petad, Petrisko911 , Plechy, punisher, pxashes, RadimNemec, raenius, Raul, Rezet, rooty, RudyRod, S313, Saint of Killers, sedw, Snegis, start05, taidana, terrordemon, the.kasztan, Thorug, trudoš, Ukko, vranakx, VskPrzk, xflori01, Zbysek2410, Zlord_Antijezis
(150)
2scha, adevr, akrijus, alchymista5, Alfred, AlmightyMates , Anton Whatever, Ash Pointak, Awakener, AwatarDK, Azbest, Azik2586, BadBoy, Benny, binnmode, Blackhand47XD, blackJag, bmc75, Borg3po, Bronn, burzum, calvin10, charvos, chcita, ConanVJ, Const.ex, CSE_AC/DC, cyboy, DanielT, Daw8ID, Daxik1988, desto, Dinik, DracoAn, Dzoglik, Dzonik, Erich, ertefol, farnhajt, fel68, figis, Filios dVekerec, Final, Fox01, frantavasil, frantisekcap1, Geralt, Glumal, guseppe, Hades, Hawwwran, herbert, Honzin, hugosnowden, invape, JackOneil, James, Jay-jay, Jerdas91, jh666, Jimbeam90, kadas97, kallenved, Karel Sec, Kazumaki, KdG, Keenkeen, kendor007, koudak89, Krvavý Patejl, Lachvos, Lamahe, LegendOfLore, libcenko, Librarian, Lookass33, Macek78, Madao, malylada, Mamut12, Marty_von_Shit, Matio, Matthew, Maty48, Mercurio, merhyx, mgeralt, misa, mkolar, MonsterGyre, Moon, Mr. Baboon, Mr.Plysh, Mrlah, mstefl, NecRoman, Nightmare, NikkiKonig, onfr300, opytz, Osimchin, Paldini, Palebras, pavel, pavouk, pechna, petad, Petrisko911 , Piros0013, Poseidon1978, punisher, pxashes, R3d, raenius, Rezet, rooty, RudyRod, Rumburaq, S313, Saiffer, Saint of Killers, Salien, sedw, Sidi Santini, Skot, sleepless, start05, suricattaontheway, syon, tacmud, taidana, Tarka Daal, terrordemon, TheoDread, Thorug, Till, tomaseek, trudoš, Ukko, VanTom, vevera6, vranakx, Wasps, willis, xflori01, xintax, Zahonko, Zajo original, Zbysek2410, Zlord_Antijezis
Chce (21)
afri, arnecht, Askalon, Badgu.y1902, besikv, deadpool, delsemela, dvoracekpetr1, fifas, gumidekmedvidek, Himlik, Jack, jjjirik, kisuke93, monocyt, monty.cl, OldaB, Olesh, pxashes, Sebastian the wise, timek
Shání (3)
Adelheid1, afri, mineralk