Koupit
Poddruh homo sapiens vylepšený mimozemskou rasou, spojený rodinným poutem a královskou linií. Přesně taková je rasa Nelidí a ti nejlepší z nich, tým Inhumans.

Ve svém nekonečném boji proti zlovolným Skrullům byli Kree nuceni stvořit z lidské rasy něco lepšího, aby dokázali přežít. Něco, co už lidmi nebylo. Skrullové se nyní vrátili. Infiltrovali každý kout známého vesmíru. I sám Black Bolt, král Attilanu, byl odhalen jako skrullský podvodník. Medusa a její bratři musejí zaútočit na Skrully přímo, pokud mají mít nějakou naději na záchranu svého mlčenlivého vůdce... a s ním i všechno, co je jejich lidem drahé.

Obsahuje příběhy:
Neuvěřitelní nelidé
Tajná invaze: Inhumans

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity sérií Secret Invasion: Inhumans #1-4 a materiál z Thor (Vol. 1) #146-#147


Scénář
Stan Lee, Joe Pokaski
Art
Jack Kirby, Tom Raney
Ink
Scott Hanna, Joe Sinnott
Barvy
Jochen (Joe) Weltjens (Guru-eFX)
Obálka
Stjepan Šejić
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Changer the Elder
Redakce
Ondřej Král
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
502 g
Stran
120
Cena
249 Kč
Originál
Secret Invasion: Inhumans (Marvel)
  • Lenka.Vílka
    Čteno 10/2017

    V části marvelovského univerza ras pocházejících mimo Zemi, mám stále trochu zmatek (mohlo by vyjít ještě něco, ne?), ale Inhumans jsou fajn. Tenhle příběh se zaměřuje na královskou rodinu. A na skrullské záškodníky, páč když už vám nahradí někoho jako je Black Bolt, tak je to fakt průšvih (s jeho schopností to naprosto chápu). A průšvih je taky v tom, že jsem nečetla Tajnou invazi. A další průšvih? Nemám tušení, kolik dějově spojených komiksů (s touhle událostí) vyšlo celkově, takže moc, moc, moc oceňuji poslední strany. Ale varování, nečtěte před komiksem, Stručná historie spoileruje i tenhle příběh.

    Líbilo se mi, že na začátku každého sešitu je trochu z historie Inhumans (nechápu, proč je titul v originálu a v knize ten příšerný překlad). To tomu dodává šmrnc, protože to vždy hezky projde do následujícího děje. A ten se mi líbí. Na Inhumans útočí Skrullové, a je to dobrá podívaná, zatímco s Black Boltem to nevypadá dobře. Ale jeho rodina na tom maká. A jestli to dopadne dobře, to se uvidí na konci. Kresba mě moc bavila. Tohle je čistej mainstream který lahodí oku, ale na druhou stranu. Proč ne, když je to tak dobrý?! Jenom škoda, že byl hned konec. Na mě trochu moc z rychlíku, což je za mě jediné mínus. Klidně bych si dala nášup. Jednoznačně doporučuji. Přečtěte si to a taky koukněte na seriál (že se nám to ale hezky časově sešlo, co?!).
  • Venomslav12stars
    Venomslav12stars25.12.2018 10:37Nejmocnější hrdinové Marvelu #030: Inhumans
    Fajn komiks který máte přečtený za půl hodiny
  • louza
    Docela bída. Původní několika stránkové retro uvození v Thorovi je zajímavější, než o třicet let mladší skrullský konflikt. Příběh je dost vytržený z kontextu a ještě je podán afektovaně podbízivou moderní komiksovou kresbou. Čtyři sešity konzumního marvelovského průměru, který nenadchne a citlivější povahy i urazí. Škoda. Inhumans jsou jistě team s velkým potenciálem a je naprosto nepochopitelné, že redaktoři nezařadili spíš jejich příběh z Marvel Knights, který sami v knize adorují. Tohle je zbytečné plácnutí do vody. 50%
  • mearez
    Upřímně se divim, že to schytalo takovej hate. Jako má to svoje mouchy, kterých je jak nasráno, ale vesměs je to super pláštěnkářovej mainstream, kterej ukazuje zase jinou část světa Marvelu, plus tu vyšel další tie-in k Secret Invasion. Pro mě je to navíc první setkání s Inhumans. Před přečtením tohoto booku jsem si myslel, že Nelidi jsou sračka, ale teď mám chuť si přečíst víc. Poznáme tu další část Skrullské a Kreeské kultury, Inhumans, atd. Za mě super oddechovka, snad bych si přečetl celej run a doufám, že tu vyjde jednou i Silent War nebo Black Bolt od Ahmeda. Jestli máte rádi Marvel, jděte do toho. Za mě čtyři hvězdy.
  • Doncek4321
    No divím se, že dost záporných ohlasů. Mě se to nezdálo tak zlé. Ani špatné. Celkem pohodové čtení.
  • karl173
    Tohle bylo moje první setkání s Inhumans a nebylo vůbec špatné. První retro sešit je zajímavým počtením o vzniku Nelidí a bylo vybráno velmi dobře. Dozvěděl jsem se sice jen to nejzákladnější, ale ovšem to nejdůležitější abych mohl chápat kde se tahle rasa vzala a jak funguje. Pak přichází ve 4 sešitech Tajná Invaze, která je v NHM hodně využívaná, ale vůbec mi to nevadí. Podobně jako v Black Pantherovi tohle byla rychlá jednohubka v které Skrullové napadnou nějakou oblast. V tomhle případě Attilan. Příběh není žádný velký skvost, ani se to na tak malém prostoru nedá zvládnout, ale na druhou stranu všechno dobře odsýpá, čte se to dobře a má to pár zajímavých nápadů a zvratů. Já se u toho celou dobu bavil a poměrně snadno jsem si zapamatoval hlavní postavy Inhumans a co umí. Což je podle mě v NHM to nejdůležitější. Nováčkům předvést novou či nové postavy.
    Kresba: V retru je to prostě retro. Podle mě takový klasický průměr, který mě v menším množství vůbec nevadí.
    V moderním komiksu je kresba velice dobrá a vesmírné záběry jsem si užíval.
    Celkově hodnotím komiks za pozitivních 70%
  • S4TW
    A já jsem byl zase nadšený, jelikož vím, že tohle je jeden z příběhů, který startuje jednu z nejzásadnějších ság Marvelu v posledních deseti letech. Je pravdou, že takhle samostatně působí příběh dost vytrženě z kontextu, ale když víte, co vás dále čeká, tak to najednou dostává daleko větší rozměr. První retro sešítky jsou fajn, už tu jednou byly a po hodně dlouhé době se mi zase fakt moc líbila kresba Kirbyho. To retro nejsou ani nějaké příběhy, spíš takové historické povídání o Inhumans doplněné o kresbu, ale mě se to dost líbilo. Moderní příběh, jak bylo zmíněno, patří do velké ságy War of Kings, která je naprosto parádní a už tento příběh to pěkně zostra otevírá. Inhumans tu jsou pořádní badass, možná se nechovají úplně klasicky, ale je to sakra královská rodina rasy NELIDÍ. Kresba je trochu slabší, ale moje nadšení z příběhu vůbec nesnižuje a já se vesele můžu pustit do těch třech omnibusů za mnou. Příběh galaktických rozměrů prostě mám velmi rád a tenhle je dobrý, hold Marvel se často musí brát v širším záběru a standalone tady často moc nefunguje... Tohle je jeden z příběhů, díky kterému se Inhumans dostali mezi nejzásadnější skupiny Marvelu a dodnes velmi ovlivňují celý tento universe.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš29.11.2017 16:47Nejmocnější hrdinové Marvelu #030: Inhumans
    Vytrženo z kontextu, který u nás nikdy nevyjde. Ale pokud byste si dali všechny tři omnibusy k War of Kings, tak blbé by vám to nepřišlo. Ale takhle to vážně asi nefunguje samo o sobě.:)
  • kaylin
    "Nejmocnější hrdinové Marvelu 30: Inhumans" není z těch komiksů, které vás dovedou nadchnout, je to prostě jen průměrně, až trochu podprůměrně odvedená práce, která musela být napsána, protože zrovna probíhal velký event. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/10/1545-nejmocnejsi-hrdinove-marvelu-30.html
  • Tyfus
    Nuda. Stále čekám, kdy tady výjde slušný komiks s Inhumans... tenhle to totiž není. Nevýrazný příběh vytržený z kontextu nevýrazného eventu. Vůbec jsme neměli šanci se seznámit s postavami, ale to vůbec nevadí, protože tyhle postavy se vyčerpaly už při prvním výskytu ve Fantastic Four za dob Stana a Jacka.
  • jh666
    Tenhle komiks je bohužel fakt pitomý až to bolí. Chování postav je naprosto, ale naprosto bez logiky (zvlášť v porovnání se současnějšími inhumanskými komiksy, ať už od Soula nebo Ewinga). Kresba je sice lepší než minule v Bladeovi, ale taky nic moc. Jediné, co za ně co stojí jsou Šejićovy obálky. 40 %
  • cyboy
    Jsem zvedavy jestli budu nekdy cist pribeh s Inhumans, ktery by se mi libil. O tomhle to urcite rict nemuzu.
    55%
51916161
Četl/a (89)
2scha, Abbott, ADM1, Alfred, Badgu.y1902, Blackmoor, calvin10, CaptainCzech, Carnage, Chaolinek, Cinema Ranger, ConanVJ, cyboy, dajik, deadpool, Deckard, DegiCZ, Doncek4321, Doppelganger, dvory, Fox01, Gregory47, Gustik5, gwen666, hromotlk, Hugin, hypermlok, invape, Izmir Čupr, Jack, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, kadas97, kallenved, karl173, kaylin, KdG, Kitykatyn, Koci, Lachvos, lantan1, Lenka.Vílka, Lukis89, Mariomichal, Martinb, Mates17, Mato, mcezik, me, mearez, MEGA, Mercurio, MichalR, mineralk, miuanek, MonsterGyre, Moon, Mr. Baboon, Mr.Bolt, NecRoman, NikkiKonig, opytz, Paldini, PatrikTheMighty, petad, petrSF, polika36, Procky, punisher, raenius, rewkon, Rinter, roswelll, S4TW, seneke, slavik38, Standis0202, Star36489, SteveCZ, t0mas, trudoš, Tyfus, Venomslav12stars, vita, VskPrzk, xxSIMIxx, zlejzmrd
(220)
2scha, Abbott, Abe, adam.ra, ADM1, afri, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfred, Alikkk, Azbest, Badgu.y1902, batoo, Benny, blackJag, Blackmoor, bmc75, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, CaptainMarty, Carnage, Chaolinek, Choky86, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis1996, Dexir, disclose, DKoscik, Doctor_Sk, Doncek4321, doophy, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, ertefol, fifas, filemon, Filip123, Fox01, Fry, gezic, Glumal, Gregory47, Gustik5, gwen666, hahahoho, Hebled, henrycruel, hicks, hlavathor, holubdema, Honzin, hromotlk, Hugin, hugosnowden, hypermlok, Idy, ikshorm, Infarkt, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, James, james dixon, Jáňa, jardoom, JaroKakashi, Jason2808, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jjjirik, José, Joshua_T, kadas97, kallenved, Karel Sec, karl173, KdG, Keenkeen, kendor007, Kitykatyn, Kiwi1902, Koci, komiksák007, Kouzelnik7, krupan, kucik, Laik, Lenny, Lobok257, Luigim, Lukis89, Lukyn2810, mAGiic, Mariomichal, Martinb, Mates17, Matio, Mato, Maty48, MB, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, MichalR, MickeyStuma, mikado, MIKER65, mimo_provoz, mineralk, misa, miuanek, MonsterGyre, monty.cl, Moon, MP, Mr. Baboon, Mr.Bolt, Mr.Ward, mutattoo, mywiel, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, NikkiKonig, Norri, novass, nx, Nyxxie, Olesh, opytz, Paldini, PatrikTheMighty, pavel, pearlxjam, pechna, pennywise, perper, petrSF, Piros0013, pk123x, plema, polika36, Poseidon1978, Procky, punisher, Quentin, Radkos, raenius, RaptoR, rewkon, RicHard. , Rinter, rockyt, roswelll, Rumburaq, S4TW, Salien, Saran, semi41, seneke, Sick666, Sidi Santini, SiWeX, Skot, slavik38, Standis0202, SteveCZ, Stlucius, StressCZ, suricattaontheway, t0mas, tacmud, the.kasztan, TheoDread, Tialster, tom99, Tomasino79, tomned, tomntp, trudoš, tulipstros, Tyfus, Valis, vallyslayer, Venomslav12stars, Viking, vita, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VskPrzk, xai, xintax, xxaannddeerr, xxSIMIxx, yarda, yogi, Zajo original, zdennanek, zdoog, zikaa, zlejzmrd
Chce (9)
Azik2586, BreakingAway, delsemela, JanSekeraCZ, Marthy76, Premek, RedButton, Sebastian the wise, sleepless
Nabízí (4)
Fox01, Fr3d_K, StressCZ, www.foxbazar.cz