Ukázka č.1
Ukázka č.2
Koupit
Bílá paní Tereza se vrací, jenže tentokrát nebude všechno tak... bílé. Černá magie, uvolněná z prokletých korunovačních klenotů, totiž dokáže zkorumpovat duši i tak čisté bytosti,
jakou se průsvitná nesmrtelná dívka zdála našemu hrdinovi být. Dokáže Zázrak spasit Terezinu duši? Nebo se z jeho spojence stane zavilý nepřítel?

Scénář
Petr Macek
Art
Petr Kopl
Obálka
Petr Kopl
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2464-5400 (CZECH NEWS CENTER a.s.)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
barevný
Váha
90 g
Stran
28
Cena
49 Kč
  • Mleako
    Mleako mecenáš8.8.2017 23:38Dechberoucí Zázrak #06: Zrada v černé
    Na Zázrakovi mi vadí jeho strašná zkratkovitost. Jsou tam zajímavé nápady, ze kterých by mohl potenciálně být dobrý příběh, ale tím, že nacpou příběh jen do jednoho sešitu se vždycky zápletka vyřeší na pár stranách a hotovo. Vzhledem k faktu, že příběh měli autoři sepsaný dopředu na celých dvanáct čísel, je škoda, že si se scénářem nedali víc práce.
  • Mrfko
    Opäť je vidieť rozdiel v kresbe čo je len pozitívum no a čo sa deja týka, škoda že to trochu viac nerozvinuli. Možno sa chlapci ešte chystajú ktovie. Rozhodne nechať Bielu pani načerpať trochu tej temnej sily pridalo touto číslo na efektivite. Konečne to opäť raz pekne zafungovalo aj keď vyriešenie problému ktorý ma naozaj chytil za srdce bolo až priľahké. Podľa mňa by ho pokojne mohli rozviesť aj na tri knihy. V konečnom dôsledku sa aj tak jedná o jedno z najlepšie spracovaných čísel série Zázraku. A sám hlavný hrdina dokonca začína nadobúdať nových rysov...
  • Norri
    Norri mecenáš19.5.2016 12:31Dechberoucí Zázrak #06: Zrada v černé
    Tento díl je výrazně slabší než předchozí. Více zde: http://www.vlcibouda.net/komiks/962-zazrak
  • Kabukiman
    Jak jsem rekl, tak jsem ucinil :-) Zakoupeno a precteno. Tož... jako marny to neni. Pro cilovku asi trefa. Tedy pokud jste vyrostli z Morganky ve Ctyrlistku a jeste nedorostli pro Holmese a dalsi "dospelejsi" dilka Petra Kopla, pak je tu ne zas tak moc dechberouci Zazrak. Jako normoš no. Neurazi, nenadchne. Az to bude nekde ve sleve, tak si koupim i ostatni. Za plnou cenu dalsi kupovat nebudu. Jsem sice dost znacne dětinskej, ale tohle je trosku mimo muj zajem. A pak, mame tady s Azalinem bojkot, takze z presvedceni proste nemuzem podporovat neco, co brani tvorbe lepsich komiksu :-) Na jednu stranu Zazrakovi drzim palce, na druhou si preju at prijde nejakej ceskej Doomsday a vite co...:-D Sorry Petre Kople!:-) Victoria Regina je proste u ledu a to mi fakt vadi! :-)
  • kaylin
    Sešit "Dechberoucí Zázrak 6: Zrada v černé" tak patří k takovému standardu v rámci série s tím, že má docela fajn příběh, ale kresbu, ke které bych měl nějakou tu výtku. Více: http://www.comics-blog.cz/2016/05/1167-dechberouci-zazrak-6-zrada-v-cerne.html
  • andrej.kerestes
    andrej.kerestes16.5.2016 19:15Dechberoucí Zázrak #06: Zrada v černé
    Momentálně nejlepšý evropský komiks! Děj je opravdu perfektní a provázaný, a utváří se nám zde velmy zajímavé unyverzum. Jediné mínuz vidím v tom, že vychází pouze jednou měsíčně. :/ Myslím, že jednou za 14 dní by bilo naprosto perfektní! A všichni co ho tady haní měli v ruce stejně jen maximálně první číslo, jestli vůbec, kdy se to teprve rozjíždělo a tak to samozřejmě nemohlo bít perfektní jako teť. Jejich názorům moc velkou váhu nedávejte...
  • Michal Opitz
    Michal Opitz mecenáš15.5.2016 22:07Dechberoucí Zázrak #06: Zrada v černé
    moc se mi to libi a je to pekne nakresleny nevim co porad vsichni mate dej je dobrej taky cetl sem i watchman a to neni tak dobry jako Zazrak je to pekne barevny a tesim se na dalsi dil moc
  • goldschmidchen
    goldschmidchen15.5.2016 19:51Dechberoucí Zázrak #06: Zrada v černé
    Za necelých 50 Kč je to bezva. Za mě plný počet bodů.
  • VXP
    Já se taky těším, až si celej ročník koupím po 5,-/ks v levnejch knihách jako kuriozitku že někdo něco tak hrozného zkoušel prodávat :D
  • vlkodlak
    Moc se mi líbí už jse tešim na další díli. super příběch
  • mttra
    Pro me to je za 50 Kc mesicne pohodovy cteni. Kresba mi rozhodne nevadi,i kdyz Koplovi knihy jsou vymazlenejsi,scenar taky neni spatnej,a tesim se,az si prectu celej rocnik hezky najednou pak..za me prumer za tri hvezdy..
  • baatcha
    Já vám nevím, přečetl jsem to do pětky... a taky si nevybavím, jak se jmenuje hlavní hrdina. Ale máte pravdu klucí, je to veeelkolepé universum a kdo nesouhlasí, toho názor je pochopitelně o ničem.
  • Alex Bishop
    Podle mě zase jeden perfektní díl do sbírky 1. série. Už se nemůžu dočkat na další díl. Mučí mě, jak musím čekat celý měsíc na další díl. Každopádně já jsem zase maximálně spokojen a už se těším na další dílek pomyslné skládačky, o živé Tereze ani nemluvě. :) Úžasná práce.

    smtxx: Vzhledem k tomu, že ani nevíš, jak se pořádně jmenuje hlavní hrdina, tak tvůj názor je prakticky o ničem, jelikož to vypadá, že si přečetl tak maximálně z celých šesti dílů jen obálky.... ;) :D
  • Minc
    Já to mám naopak. Mě se líbí, že je to díl od dílu provázanější, ten příběh není blbej, skládá se do velkolelepého universa. Kresba není dokonalá, ale díl od dílu se zlepšuje, přijde mi, že Kopl se snaží a že už zlepšil i tu anatomii. Je teda pravda že natitulce má záporačka trošku nudlózní tělo... A ten hrdina se jmenuje David, smtxxi, ne Daniel, je vidět, že jsi tomu čtení fakt moc nedal :)
  • smtxx
    Díl od dílu slabší , tohle byla nuda na 5 minut . Příde mi , že se tam nic nestane kromě klasického souboje alá "soustřeďme se a bude to" to je teda z akce vše . Zázrak /daniel vypadá opět jinak než v předchozích dílech - v podstatě pokaždé jinak. Reportérka Míša vypadá jak retardovaná (viz obálka). Celej komiks vypadá jak speciál do Mateřídoušky nebo Ohníčku . Za mě to chce rozhodně změnu kreslíře - Koplovu předchozí práci moc neznam ale tohle je fakt dost slabota .
10232351
  • Azalin
    Azalin mecenáš18.5.2016 12:42Dechberoucí Zázrak #06: Zrada v černé
    Kabukiman: Jsem na tom podobně, jen já mu zase nemůžu odpustit, že nechal Wetemau. Ale chápu, na zdejší trh to bylo příliš velké sousto.
  • Kabukiman
    Andrej.kerestes. ty jses dost dobrej typek! :-D
  • Kabukiman
    Tyjo zejtra si du ten sesit koupit, ty nazory me nenechaly klidnym :-D Jsem velkej fanda komiksu Petra Kopla, ale Zazraka jsem si jeste nekoupil, protoze mu nemuzu odpustit, ze prestal s Holmesama a misto toho mrha energii na tuhle kulišárnu:-)
  • smtxx
    co to je tvl tyhle komenty, všechny stejný o universu ? :))) jak vidím 5 hvězdiček tuším dechberoucí podfuk
  • Kapis
    Kapis mecenáš16.5.2016 19:52Dechberoucí Zázrak #06: Zrada v černé
    Si tež mislým a kdoví jestly měli v ruce vůbec nějaké čyslo!!
  • Gustik5
    ClimbVibe: Trolling level 10000... :D
  • Landauer
    Stmxx: pardon, překlep. Měl jsem samozřejmě namysli Mince.
  • smtxx
    landauer : prosím ? jaký smtxx alias Alex ?
  • baatcha
    Lenny: A právě proto říkám Zázraku pápá. Fakt mě už nebaví koukat, jak se jeden týpek učí psát a druhý kreslit... a jak jim to furt nejde.
  • Landauer
    Lenny: Zlatá slova!!! amtxx alias Alex alias kdo ví kdo z kdoví jakého tajemného spolku: Zlatý déšť!!!
  • smtxx
    Alexi : jakože to musí být taky hrozný ty první díly aby se to vyrovnalo originálu/předloze a zapadlo to do kategorie ??? :D ok ,už to chápu ;)
  • Lenny
    Lenny mecenáš10.5.2016 20:32Dechberoucí Zázrak #06: Zrada v černé
    Alexi, nemel blbosti. Nemůžeš srovnávat Supermana z roku 1938 a Spider-Mana ze začátku šedesátých let se současným mainstreamem.
    Podívej se třeba na první číslo Ms. Marvel -> nová postava a naprosto perfektní rozjezd.
  • Alex Bishop
    smtxx: Ty si taky dobrej fake, teď si mě opravdu rozesmál. :D Upřímně docela rád bych ti ukázal historicky první sešity nějakého známého superhrdiny, ať už Supermana, Spidermana nebo kohokoliv jinýho. Myslíš si, že první sešity...nebo troufnu si říct první série byly dokonale namalovaný a příběhově propracovaný jako jsou dnes? Nemyslíš si, že ať už scénáristé nebo kreslíři nepotřebují určitý progress ke svým lepším výkonům a tím pádem být ohleduplný vůči nim? ;) Jestli ne, tak si opravdu hodně naivní. :)
  • smtxx
    navíc jestli se jmenuje daniel nebo david je v podstatě uplně fuk ,na příběhu ani mým názoru to nic nemění ;) stejně vypadá na každým druhým obrázku jako holka ... na jednom obrázku má dokonce dvoje prsa nebo co to je :D


    a ALEX mi stejně příde jak "fake" profil

    a Minc taky :)
  • smtxx
    alex, minc : ten David mi ulítl no ,mam toho hodně :) jinak mam všechny čísla a čtu je opravdu pozorně :) comiks se mi líbí ale prostě mohlo by to bejt lepší no .
Četl/a (83)
2scha, akrijus, Alfred, Alikkk, Babany, Bart, Blackhand47XD, cyboy, czeeri, DanQ, Davidos402, deadpool, deefha, Dexir, Dezodoo, Doppelganger, dvory, Dzoglik, Endy, Faix, Filip123, Fr3d_K, Glumal, Goldfinch, Gustik5, Hanussen, hellblazer, hypermlok, Infarkt, James, jankie, japes, Jay-jay, jh666, jindroush, Kaaos, kallenved, kaylin, KdG, Kil-Khal, Kitykatyn, Koci, lacoste, Laik, lantan1, Light, Lijem24, Lobok257, Lookass33, Mamut12, me, MEGA, Mercurio, Michal Ebert, mineralk, misa, Mleako, namdnas, NecRoman, Norri, PeNNy, petad, petrSF, Poseidon1978, RadimNemec, raenius, rewkon, robert.hladil, Rowan, Sagikkun, seneke, Shin, spekktrum, T3ss, tacmud, Tawax , the.kasztan, Tommar, trudoš, tukak, vita, Zdendy, zlejzmrd
(174)
2scha, akrijus, Alex Bishop, Alfi, Alfonzo, Alfred, Alikkk, Babany, Bart, batoo, bd71, BeeSee, Benji, Blackhand47XD, blackJag, Blair, burzum, calvin10, ConanVJ, crush, CSE_AC/DC, cyboy, czeeri, DanQ, Davidos402, deadpool, deefha, Dexir, Dezodoo, Dinik, disclose, doophy, Doppelganger, dvory, Dzoglik, Endy, filemon, Filip123, Flash, Fox01, Fr3d_K, gezic, Glumal, Goldfinch, goldschmidchen, Gustik5, hahahoho, Hanussen, Hebled, hellblazer, holubdema, Honza R., Honzin, Houbař, Hulik, hypermlok, I.am.geek, ikshorm, Infarkt, invape, James, jankie, japes, Jay-jay, jerry67, Jestrab2, jh666, jindroush, Kaaos, Kabukiman, KadetJaina, kallenved, kamil, kaylin, Kazumaki, KdG, Kitykatyn, Koci, komik.sx, komiksák007, kucik, lacoste, Laik, Lenny, Libbi, Lijem24, Lobok257, Lookass33, lopik, Lumirius, Mamut12, Matio, MB, mcleek, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, Michal Ebert, mikina, Minc, mineralk, misa, Mitthrawnuruodo, Mleako, moiqpiom, monty.cl, MP, Mrfko, mttra, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, Norri, nx, o2t2, pavel, pechna, PeNNy, petad, petrSF, petrsimcik, Poseidon06061978, Poseidon1978, PrímaMost, pusta, R3nd4 , RadimNemec, Radkos, raenius, RaptoR, rewkon, Ricarderon, robert.hladil, Rowan, Roxigor, Sagikkun, saja, seneke, Shin, Skot, sleepless, spekktrum, Stara.kryta, suchosch, T3ss, tacmud, Tawax , the.kasztan, Tialster, Tominos, Tommar, tomned, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, Valis, vallyslayer, Viking, vita, vlkodlak, Vojtěch 393, vranakx, willis, xai, xintax, Zajo original, Zdendy, zdoog, zlejzmrd, Zukamedotu
Chce (5)
absolute.000, Azbest, FatMonster, Maty48, onfr300
Nabízí (2)
quardok, www.foxbazar.cz