• czeeri
    Musím říct, že snad nejlepší komiks, který jsem kdy četl, příběh napínavý nepředvídatelný.
  • czeeri
    czeeri15.7.2021 21:02Znovuzrození hrdinů DC
    Jelikož je to úvodní díl, tak musím říct, pěkně zpracovaný a přehledný a vzadu s vysvětlením spojitosti na předchozí díla. Použití kid flashe, který se ocitá mezi paralelním a minulým světem a popisuje nastalé změny mi přišel jako celkem pěkný nápad.
  • czeeri
    Zázraka, jako časopis jsem měl velmi rád, bohužel to co udělali v souhrném vydání je barbarství. V zázraku je dost dvoustránkových ilustrací, které potřebují, aby šla kniha zcela otevřít, což u časopisu nebyl problém, ale u lepené vazby jako u souhrnného vydání to možné není, takže čtenář přichází o část ilustrací, proto musím strhnout dvě hvězdičky, jelikož to neuvěřitelně degraduje tento komiks. A raději doporučuji nakoupit jednotlivé časopisy, než tento souhrn.
  • czeeri
    czeeri11.7.2021 08:55Pérák: Oko budoucnosti
    Za mě super úvodní díl od dvojice Macek-Kopl, jejich respekt k přechozím dílům o Pérákovi a vysvětlení proč je tam to a to, jelikož dobře usoudili, že většina lidí předchozí verze nečetla. Jejich nápad, dělat super hrdiny z postav starých pověstí českých, je za mě něco co suprového. Na konci knihy je i popsáno, jak komiks byl kreslen a vytvářen, takže super úvod. Vezmu v potaz pevnou vázanou vazbu a nízkou cenu, tak takto dobrý český komiks tu dlouho nebyl. Doufám, že série bude pokračovat.
  • czeeri
    Upřímně při koupi jsem čekal něco ve stylu francouzkého seriálu byl jednou jeden člověk, takže jsem byl knihou (bohužel jako komiks to nazvat ani nemůžu) dost zklamán. Nějak mě nenadchl a vtipy mi nepřijdou vtipné.
  • czeeri
    czeeri12.7.2021 18:30U283
    Milo_Harwey: ale děkuji ti za ten napsaný souhrn, proč většina lidí jde do podpory takového projektu a co většina očekává
  • czeeri
    czeeri12.7.2021 18:24U283
    Docela by mě zajímalo, kolik z vás co se tu proti mému názoru vyhrazují se do té kampaně zapojilo a poslali tam svoje peníze a teď vlastně jsou spokojení a ti kteří do toho vlastně nejsou vůbec zainteresování, ale potřebují si tu hrát na zachránce.

    Milo_Harwey: zaprvé já na něj nenadával, jen jsem psal, že argumentovat s odznakem za 2,50 Kč, když rozdíl teď vychází na nějaké tři kila je fakt mimo, tak nemoralizuj, ale jestli chceš, tak ti ho za ty tři stovky klidně prodám a pokud jich za tu cenu budeš chtít víc, tak tich nechám udělat, úplně tich samých, kolik jen budeš chtít.
  • czeeri
    czeeri11.7.2021 15:16U283
    Pane Bakulo, zřejmě jste absolutně nepochopil to s čím všechny pobuřujete. Komiks je i v jisté míře sběratelská záležitost, a to že prostě vytisknete o 150% víc identických kusů, tak prostě dramaticky snížíte jejich sběratelskou hodnotu. To že jste nikde neuváděl, že vytisknete jen počet pro hithitery má i druhou stranu mince, nikde v původním představení projektu, také není uvedeno, že budete tisknout totožné verze, jak pro hithitery, tak pro běžný prodej a to ještě ve větším počtu. Jsem toho názoru, kdyby odlišná varianta na hithitu měla být o 50 Kč dražší, tak to lidi rádi dají, či jednoduchá ruční skica na volné stránce od autora by to také vyřešila. Prostě jste se vydal na území, o kterém nemáte potuchy, jak funguje. Jsou tu nepsaná pravidla, které prostě lidé od komiksů vyžadují, ano můžete tu argumentovat, tak jako níže, nikdo tu netvrdí, že by se jednalo o podvod, ale naštvání tím neuchlácholíte a jak vidíte nejsem jediný a to nejen zde. Dále, jméno ve vitráži nezvýší exkluzivitu daného výtisku, jelikož ta vitráž je v každém výtisku totožná, vitráž není žádný plus, ale samozřejmost, jelikož ty lidé co v ní jsou, toto celé zaplatili s tím, že ani na konci neměli tu možnost rozhodnout, kolik výtisků se za jejich peníze bude tisknout. My to také v jistém ohledu brali jako investici, tak to byste měl mít také na paměti. A odznáček za výrobní cenu 2,50 Kč opravdu nikoho nenadchne.
  • czeeri
    czeeri11.7.2021 08:43U283
    Jak tu už bylo uvedeno, ze strany vydavatele bylo dost nehezké jednání vůči lidem co vydání zafinancovali (ve finále oni jsou investoři a mělo by se k nim takto chovat), koupili si komiks dráž, dali do toho peníze, aniž by věděli, jak to dopadne. A pan Bakula, místo aby jim za to dal něco jedinečného, za to, že mu pomohli zrealizovat tento komiks, tak je podrazil a natisknul o dalších 150% víc identických komiksů (čímž, ty jejich znehodnotil), než přispělo lidí na hithitu. A jak se koukám na internetové diskuse, tak to díky tomuto počinu mezi lidmi docela vře. Doporučoval bych panu Bakulovi se k tomu postavit jako chlap, svojí chybu přiznat a holt nápravu zafinancovat ze svého, např. dotisknutí dodatečného sešítku k příběhu U283 (jak avizoval na hithitu, že přidá, když podpora dosáhne 200%), který se nebude dát jinde koupit a bude jen pro přispěvatele. Jinak se obávám, že na další kampaň mu už nikdo za toto jednání nepřispěje.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 34 (cca 5456 Kč)
Mám: 24 (cca 2586 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0