Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Pro ty, kdo nesli jméno „Flash“ před ním i po něm – pro Jaye Garricka, Wallyho Westa a Barta Allena –, představoval Barry Allen největšího z hrdinů oblékajících šarlat zdobený bleskem. Když Mnohovesmír čelil Krizi, která hrozila jeho zničením, Barry obětoval život, aby převážil misky vah k vítězství.

Nyní se Barry Allen vrátil a všichni hrdinové ve vesmíru DC mají chuť slavit... až na samotného Barryho. Jeho návrat má totiž důvod, který nikoho ani ve snu nenapadl, a zřejmě má spojitost s podivnou vraždou v kriminalistické laboratoři v Central City. Pachatel se tam pokusil zopakovat průběh nehody, díky níž Flash získal svou rychlost.

Ať už se s Barrym během jeho útěku z extradimenzionálního energetického zřídla známého jako Zdroj rychlosti stalo cokoliv, podstoupil změny, které stále nezvládá pochopit. A možná už ani nepochopí... než bude pozdě.

Scenárista Geoff Johns a výtvarník Ethan Van Sciver sklidili zasloužený úspěch za příběhy Green Lanterna. Nyní stejný zrod očekává Barryho Allena i všechny ostatní Flashe – šarlatový blesk znovu rozčísne vesmír DC!

Barry Allen – Flash. Svým zrodem odstartoval Stříbrný věk, svou hrdinskou smrtí při obraně vesmíru před kosmickou Krizí se stal legendou.

Nyní jej další Krize přivedla zpět k životu, avšak Nejrychlejší člověk světa s oním světem náhle není schopen držet krok. Zanechal po sobě odkaz, kterého se jeho následovníci chopili s takovou pílí, že ve svém návratu nespatřuje smysl. Zbývá jediná záhada, kterou za svého předchozího života nevyřešil – vražda jeho matky.

Další tajemství však obklopují právě Barryho návrat. Jak je možné, že unikl ze Zdroje rychlosti – extradimenzionálního energetického pole, z něhož čerpají všichni běžci –, když se to žádnému hrdinovi ani zločinci nikdy nepovedlo? Proč Barry podstupuje jakousi zvláštní, nepochopitelnou proměnu, kdykoliv se ocitne v blízkosti jiných běžců? A hlavně, kdo je vlastně tím neznámým, který Barryho přivedl zpět k životu… a byl Flash znovuzrozen jen proto, aby mohl být opět zabit?

Geoff Johns a Ethan Van Sciver – fantastický tvůrčí tým série Green Lantern – se s vervou pustili do oživení dalšího slavného hrdiny DC vesmíru a vrátili náboj blesku všech Flashů. Navždy.

Obsahuje sešity série The Flash: Rebirth #1-6

Identický dotisk v listopadu 2017


Scénář
Geoff Johns
Art
Ethan van Sciver
Ink
Scott Hanna, Ethan van Sciver
Barvy
Brian Miller (Hi-Fi Colour Design), Alex Sinclair
Obálka
Moose Baumann, Ethan van Sciver
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7461-261-9 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
536 g
Stran
168
Cena
399 Kč
Originál
The Flash: Rebirth (DC Comics)
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš4.5.2023 09:47Flash: Znovuzrození
    Geoff Johns sa s tým nepapre. Ale to o ňom už dávno vieme. Hovorí sa, že Šarlátového bežca treba mať načítaného, ale ja mám paradoxne pocit, že čím viac ho mám načítaného, tým veľkolepejšieho sa v ňom strácam. Flash: Znovuzrození je obrovský komiks. Plný zhýralej akcie, okázalých farieb, robustných svalov, šialených twistov, neuchopiteľných postáv a momentov, v ktorých budete mať prehľad možno (v lepšom prípade) po piatej repríze. Zarazila ma veta „psychológie bolo dosť“, pritom som tu nezaznamenal nič iné, než akciu a akciu... a akciu. Je to škoda, lebo smrť Flashovej mamy je sama osebe silná trauma, okolo ktorej by sa dal vystavať skvelý, dojemný a emotívny, ale i napínavý príbeh. Žiaľ, to sa nestalo a je to proste len tona akcie s množstvom Flashov a ich divných nepriateľov s ešte divnejšími prezývkami.. Už som niekoľko Flashov čítal a žiadny ma vyložene nebavil, ak nepočítame Odznak, to bol ale crossover s Batmanom. Kultovému Flashpointu dokonca dávam len 2*. Napriek tomu idem zas a znova do nových dobrodružstiev najrýchlejšieho muža sveta, oproti ktorému je bleskový Superman korytnačka. Flasha: Znovuzrození som si rovnakou mierou užil, ako ma absolútne nechytil. Paradox? Nuž, akiste. Ale azda i v tom drieme čaro postavy s vari najkomplikovanejším univerzom spomedzi najslávnejších DC superhrdinov. Volím opatrné 3*, hoc nepochybujem, že Sheldon Cooper by odsudzujúco pokrútil hlavou a dal by jasných 5*. Užil som si monumentálnu kresbu Ethana van Scivera (Temné noci – Metal, X-Men) a geniálne farby dvojice Brian Miller (Harley Quinn, Green Arrow) a Alex Sinclair (Batman: Ticho, Krize identity). Ani po druhom čítaní absolútne netuším, o čo tam šlo resp. mám pocit, že som pochopil tak max. 7,5% z celkového deja a aj to len vďaka tomu, že som si prečítal anotáciu na zadnej strane obálky. Za všetko hovorí citát zo s. 69: „Chystáme se v této komoře zvýšit vibrační frekvenci mnohovesmírné trasncedence, necháme vybít ten poskvrněný blesk, který ti koluje v žilách a pak přetneme pouto, které té k nemu váže.“ Keď ho počujete, ako sa tvárite? Tak taký bude váš záverečný pocit z celého komiksu.
  • hroubek
    hroubek20.12.2022 15:33Flash: Znovuzrození
    Skoro žádný hrdina nemá, tak komplikovanou historii jako Flash. Už jen to, že jméno Flash nese více hrdinů napříč časem a mnohovesmírem. Barry Allen se kdysi obětoval, aby zachránil celý mnohovesmír a teď je zpět a nechápe, jak se to stalo. Scénárista Geoff Johnse miluje komiksy a staré příběhy ze zlatého a stříbrného věku. Proto se rozhodl vrátit Barryho Allena mezi živé, stejně jako to udělal s Halem Jordanem. Johns nevypraví nějak zbytečně zběsilé, spíše si dává na čas a připravuje si půdu pro hlavní akt příběhu. Díky tomu je komiks ze začátku lehce pomalejší a ukecanější. Pak se to naštěstí rozjede a Johns ukáže, že má hodně načteno a rozhodne se některé věci vysvětlit a zasadit je do nějakého bodu. Finální konfrontace funguje moc dobře a je to hezky odvyprávěné. Moc se mi líbila kresba a barvy, protože kreslit Flashe není úplně jednoduché. Flash: Znovuzrození není bezchybný, ale Johns do toho dal srdíčko, takže mu něco odpustím.
  • mearez
    mearez22.6.2020 21:42Flash: Znovuzrození
    V podstatě hrozně fajn komiks. Rozhodně neni dokonalej, určitě se v něm lidi budou ztrácet. Já jsem člověk, jehož první komiks byl sešit z prostředku série, tudíž mi nevadily drobné nedostatky v historii DC. Johns se mi tu nečekaně fakt líbil, komiks je celkem zajímavej, fajn postavy, hodně mi to vysvětlilo Flashovo lore. Mínus za konec, kterej mi už přišel prostě zkratkovitej, plus Flashovo velká nevýhoda (nezajímavý souboje) je tu ve velký míře. Taky na mě dost působí, že Flash řeší svoje problémy jen během, což mi přijde místama fakt strašně debilní. Kresba jako celek ušla, ale místy jsem se teda divil, nic horznýho to ovšem nebylo. Za mě 4*.
  • ArmadOon
    ArmadOon mecenáš10.10.2019 21:49Flash: Znovuzrození
    Člověku bez znalosti flashe bych to asi úplně nedoporučil, ale spousta věcí tam je hezky vysvětleno. Hezky se to čte, super kresba .
  • karl173
    karl173 mecenáš29.8.2018 14:33Flash: Znovuzrození
    Tenhle Flashův příběh je pro někoho kdo nezná tolik historii této postavy trochu jak na horské dráze. Nejdřív nechápete, pak pochopíte a pak zas nechápete... a takhle to jde vlastně do té doby, než začne jedná velká akce nebo spíš závod, který se táhne vlastně až do konce. Tento komiks má ale i své výhody. Ve stručném popisu poznáte určitou historii točící se kolem všech Flashů. Navíc vše dostanete ve velmi vkusném vizuálu. Na druhou stranu kresba má místy problémy stejně jako příběh. A tím je zmatečnost. Johns totiž napodobuje Flashe v tom, že se téměř nezastaví a hází to na vás velkou lopatou. Přitom malé zpomalení by knize velmi prospělo. Samotný závěr je navíc už velmi předvídatelný a přišel mi až příliš přímočarý. Jako jednohubka, ale kniha i tak neuškodí. Jen si u ní neznalí čtenáři jako já, mohou trochu vylámat zuby. Za mě 60%
  • Norri
    Norri mecenáš1.4.2016 00:06Flash: Znovuzrození
    Moje první setkání s Flashem. Na můj vkus tam bylo příliš mnoho Flashů a mytologie kolem zdroje rychlosti mi taky úplně nesedí. Ale možná je to proto, že to asi bude cílené na mladší ročníky. Hodně mi taky vrtal hlavou ten oblek v prstenu. Oblíkal si to přes civilní hadry a stejně měl vyrýsované svaly. Kresba je parádní.
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš2.3.2016 03:05Flash: Znovuzrození
    „Žiju mezi minulostí a budoucností. Přesně v singulárním bodu přítomnosti.“ (nemá to ten Rychlonožka jednoduché)

    Je to superhrdinská monstrpecka s vymazlenou kresbou nejvyšší jakosti (Ethan Van Sciver je borec z kategorie "Jim Lee"), ovšem pokud se s podobně zaměřeným žánrovým komiksem teprve seznamujete, případně jste nikdy neslyšeli jména Wally West, Jay Garrick, Bart Allen, Jesse Quick, Max Mercury, Barry Allen či Eobard Thawne, vůbec s tím neztrácejte čas. Tohle je vyloženě příklad čtiva cíleného na oddané fanoušky rychlonožky v šarlatovém kostýmu. Nečekejte žádnou polopatickou vysvětlovačku, Geoff Johns vždy pouze načrtne vývoj uplynulých událostí a už vás zase háže do zběsilého víru akce. Ta formální zkratka zde funguje na výbornou, ale znovu opakuji, musíte mít už něco načteno, abyste ji vůbec zaregistrovali a docenili. Proto mi moc nejde na rozum výskyt tohodle booku v českém překladu. Ale budiž, i mistr vydavatel se občas utne. Těch deset místních fandů do Flashe prodeje sice nevytrhne, ale přesto, radost máme velikou. Což mi připomíná, že je nejvyšší čas si zase naservírovat nějakou chuťovku od Marka Waida... ten to s Bleskem uměl jako málokdo.
  • trudoš
    trudoš editor15.2.2016 10:05Flash: Znovuzrození
    Před koupí toho komiksu byste si měli ujasnit jednu důležitou věc. Víte, kdo je Flash? Jistě - patří do síně slávy nakladatelství DC, je ďábelsky rychlý a má červený kostým s bleskem na hrudi. Ti informovanější možná budou vědět i to, že pod šarlatem se skrývá forenzní pracovník policie Barry Allen. Ale co dál?
    Jestli od Znovuzrození čekáte nějaké stručné shrnutí historie tohoto superhrdiny, dočkáte se jen zklamání. Album je významné především proto, že po třiadvaceti letech vrací na scénu legendární postavu DC univerza. Což vzhledem k tomu, že v Čechách s tímto hrdinou vyšla všehovšudy přesně jedna velká nula komiksů, ocení asi málokdo.
    Kvalitu pak nezachraňuje ani zápletka, která hodně počítá se čtenářovou znalostí toho, kdo, kde, kdy a proč. A když jsem nevěděl, nebylo tam nic, podle čeho bych se mohl nějak zorientovat. Potom už mi nezbylo, než obdivovat alespoň obrázky, které jsou krásnou ukázkou moderní stylizované detailní kresby, ale ničím víc.
  • luky.kuky10
    luky.kuky102.6.2015 23:19Flash: Znovuzrození
    Doporucuju se podivat na serial the Flash. Mimo to, ze je vynikajici, se bude potom comics cist lepe a opravdu s chuti. Ja jsem si ji po shlednuti serialu precetl znovu, a bavilo me to o 100% vic. Mozna, ze se u nekterych dejovych linii budete lepe orientovat:-)
  • jh666
    jh6667.12.2014 17:33Flash: Znovuzrození
    Moje první (a česky asi poslední) setkání s Flashem v jeho vlastním příběhu dopadlo na výbornou. Flashe jsem si oblíbil hlavně v a animáku Justice League: The Flashpoint Paradox (doporučuji). Teď ho má ještě radši. Zrovna tak další rychlíky. Příběh je super, a je přehledný. Nějak nechápu výtky, některých lidí, že pro neznalce Flashova univerza je kniha zmatená. O komiksovém Flashovi jsem příliš nevěděl, znal jsem ho hlavně z animáků, ale komiks mi dával bez problémů smysl, vše podstatné je v příběhu řečeni, nebo to najdete v "doslovu". Za mě jednoznačně 100 %.
  • Flash
    Flash mecenáš30.5.2014 00:07Flash: Znovuzrození
    Flashe mám rád. Člověk se na začátku nesmí zabývat těmi jmény okolo a máme tu parádní DC akci . Všecko to dává smysl,nesmí se v tom nic hledat. Jak kniha plyne,tak se to všecko pěkně vysvětluje. Samozřejmě českému čtenáři nejsou známí všichni Flashové ale jak píšu, tím se není třeba zabývat. Zápletka je hustá,kdy v půlce knihy sem neměl vůbec potuchu co se děje ale naštěstí se vše vysvětlí. A konečně se tento hrdina dostal i k nám, myslím,že ti co mají rádi DC toto ocení. Přece to není jen o Batmanovi tady. Určitě by si zasloužil vydat další booky,jenže toho se bojím,že se asi nedočkáme. Ale doufejme. Chtěl sem dát 4* ale protože Flashe mám rád tak dávam 5. Jo a taky tu je snad jedna z nejdelších bitek co jsem kdy v comicsu zatím viděl.
  • Absinther
    Absinther9.1.2014 17:05Flash: Znovuzrození
    Kdo o Flashovský svět zatím ani nezavadil, tomu bych to možná nedoporučil, ale kdo zvládá aspoň základní orientaci v DC vesmíru, ten se relativně v klidu rozkouká a co náhodou nezná, to mu-s trochou snahy-s přehledem docvakne, protože příběh je-přes svou zdánlivou složitost a množství postav-podán přehledně a střízlivě(žádný závažný mindfuck se nekoná-přecejen je to čistý mainstream). Scénáristické"funny"kličky, berličky a onanie nevybočují z průměru superhrdinského komiksu. Kresba je precizní mainstream(pro někoho je to plus pro jiného mínus). Ambiciózní Barryho vzkříšení se povedlo bez ostudy a čte se to hezky svižně(někdo by řekl "jedním dechem")..... Pro toho kdo má rád superhrdiny, DC a (nebo nedejbože přímo)Flashe je to do pohody.
  • J.T.honza
    J.T.honza6.12.2013 13:31Flash: Znovuzrození
    Pro lidi, kteří čtou Flashe poprvé doporučuju číst pomalu a dávat pozor, jinak vám uniknou souvislosti a výsledek nebude dávat smysl. Naštěstí ale celek smysl dává a není to žádný výsek bez začátku a konce, jak se mi snažil namluvit prodavač v knihkupectví. Je to asi trochu jiný zážitek, než jsem čekal (přece jen jsem myslel, že to bude odlehčenější a vtipnější čtení), ale dobré to v každém případě je. Moc bych si přál další díly, budou?
  • luky.kuky10
    luky.kuky1013.11.2013 17:42Flash: Znovuzrození
    Mé první setkání s Flashem v samostatném comicsu. Možná je škoda že je první kniha takhle složitá co se děje týče. Vyznat se ve všech postavách které děj obsahuje je celkem složité. Kresba je úžasná a vykreslení jednotlivých postav je moc hezké. Pro mě byl tento comics hodně akční, a za to má velké plus. Už aby co nejdřív vyšlo nějaké pokračování.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin30.8.2013 16:25Flash: Znovuzrození
    DC univerzum má jeden zásadní problém. Neustále se tam mezi hlavními hrdiny umírá, obejvují se následníci, světy se restartují, hrdinové vstávají z mrtvých, zkrátka různé scénáristické eskapády vzbuzující úsměv, někdy povatyžené obočí, někdy rezignované mávnutí rukou hraničící s hněvem. A tak místo toho, abychom se věnovali nějakým příběhům, musí nám Geoff Johns představit všechny ty Flashe, naťukávat jejich historii a polopaticky vysvětlovat. Nebaví mě to, ztrácím se v tom. K tomu všemu následuje to, co kritizuji po 456x: patetické psychologické sebereflexe, sáhodlouhé monology a drsňácké hlášky během zuřivě rychlé akce (navíc Flash, který umí pokořit rychlost světla! *vzdech*)... no klasika. Navíc Flash, aby vyfasoval nějakého padoucha, musí dostat někoho, kdo taky rychle běhá, jinak by se to blbě psalo. Ale to je to poslední, co by mi mělo vadit. Smutnější je celkový příběh, který nezaujme; navíc koketuje zase s nějakou pseudofyzikou a časovými paradoxy (cestováním v čase), což se prostě musí umět. Johns to neumí. Krásná obálka, těšil jsem se.

    Celkový dojem: 30%
  • erik
    erik8.8.2013 08:08Flash: Znovuzrození
    Ako Flashom nepoznačený čitateľ som si jednoducho nemohol tohto superhrdinu nechať ujsť. Nič na tom nemohli zmeniť rozpačité reakcie na comicsdb a ani meno scenáristu. Povedal som si, že k tomuto dielu pristúpim zaujato nezaujate.

    Komiks Znovuzrození ponúka klasický superhrdinský mainstream zacielený a trafený kamsi do začínajúcej puberty. K dobru má pomerne veľké akčné plochy, kde sa naháňajú rôzni "naspídovaní" borci a k dokonalosti chýba hádam iba Usain Bolt. Áno, postáv je tam ako maku, ale stratiť sa v nich nedá, je to štandardná superhrdinská brečka, navyše, väčšina sa pýši akurát superrýchlosťou (a občas aj jemným humorom). DC klonovanie svojich hrdinov evidentne miluje, Batman Family, Green Lantern zbory a teraz už aj Flash Family, nechýbajú zmŕtvychvstania, čo dodať. Kto čítal tu vydaných Avengers - Do boje! od Busieka, bude v obraze, akou úrovňou dej oplýva (SPOILER - celomestské oslavy hrdinu). Celé je to mainstreamovo nakreslené a farebné tak, že by dúha bledla závisťou. A bavilo ma to viac ako Green Lantern.

    P.S.
    Geoff Johns potvrdil svoje kvality. Evidentne si uvedomuje, že masový úspech v komikse dosiahnete jedine detskými spotrebnými komiksami, kde sa podľa možnosti premáva kopa farebných postavičiek a bez väčších komplikácií si to dobrí ručne-stručne vyjasnia so zlými. Nanešťastie, tento komiks nie je určený pre Flash-nepoškvrnených čitateľov môjho typu, pretože, i keď sa všetko z minulosti ako-tak spomenie, do deja vstupuje príliš mnoho postáv a udalostí, ktorých bližšie poznanie by určite bodlo. Keď si však odmyslíme omáčky a postmoderné odkazovanie, čo ostáva? Johns v závere pridal svoj náčrt, o čom chcel písať a to ma pozitívne prekvapilo. Ten text je najlepšou časťou knihy, to by bol príbeh, ktorý by som si chcel prečítať! Samozrejme, nič z toho sa v komikse nenachádza, všetky temné rozhodovania, duševné pochody, dejotvorné momenty sú zaliate autorovou zjavnou neschopnosťou dodať svojim plochým príbehom niečo viac. Ako je to možné, veď na počiatku jasne písal o skvelom príbehu... Johns nemá ani len schopnosť nazvať komiks výstižne, znovuzrodenie sa odohralo už predtým, toto je príbeh až po ňom. Má cenu to ďalej komentovať?
  • Fry
    Fry admin28.7.2013 13:34Flash: Znovuzrození
    "Flash - Znovuzrození" - Nejen Scarface a nakladatelství Crew, ale i já jsem fanouškem Geoffa Johnse ... Barry Allen alias Flash se po 23 letech vrací opět k životu, díky čemuž všichni superhrdinové (včetně ostatních 3 Flashů), a také všichni lidé "Central city" oslavují, že je Barry zpátky. No, ale Barry s toho nemá moc radost, protože má novou schopnost - schopnost (možný spoiler) zabít člověka (nebo člověka, který se setkal se "Zdrojem rychlosti"). Vzápětí se Barry na chvíli stává Black Flashem, rozhodne se opět vstoupit do "zdroje rychlosti", jenže tam už na Barryho čeká jeho úhlavní nepřítel Reverse Flash. Kniha navíc obsahuje rozbor příběhu přímo od Geoffa Johnse a také nějaké ty bonusy a skicy ... Za mě 5*!
  • kaylin
    kaylin25.7.2013 17:52Flash: Znovuzrození
    "Flash: Znovuzrození" je velmi rozporuplnou knihou, ale hlavně proto, že mi prostě DC universe moc neznáme. Chtěli by to komiksy, které nám všechny superhrdiny představí, komiksy jako "Green Lantern: Tajemství původu". Potřebujeme se v tomhle směru vzdělávat, ale DC universe a jeho podvesmíry jsou tak komplikované, že je nejlepší sáhnout po wikipedii či podobných stránkách a dovědět se více sami. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/07/215-flash-znovuzrozeni-60.html
  • Lenny
    Lenny mecenáš23.7.2013 11:51Flash: Znovuzrození
    Tak pro mě je to taky první komiksové setkání s Flashem... a líbilo se mi to. Jasně, neužiju si to tak, jako fanoušek DC co má vše načteno a spousta odkazů mi nic neříká, ale příběh dává smysl a v hromadě postav jsem se snadno zorientoval. Velmi příjemný superhrdinský komiks.
    3,5*
  • punisher
    punisher22.7.2013 10:06Flash: Znovuzrození
    Pro nováčky to určeno rozhodně není,protže ten kdo s Flashem není seznámený se v tom vůbec neorientuje.Mě se to moc nelíbylo,spousta charakterů a nic není nijak vysvětleno.Podle mně by bylo lepší vydat nějakej origin,než tohle.
  • Walome
    Walome mecenáš20.7.2013 18:12Flash: Znovuzrození
    Flash je skutečně děsnej blábol :D Kdo chce do něj jít ze zvědavosti, tak ne... je tam x charakterů, x Flashů (!!!), Superman, Zelená lampička, Wonder Woman... prostě maglajz... a aby toho nebylo málo, děj skáče do minulost nebo budoucnoti nebo do představ (čert se v tom vyznej).
    Graficky je to krásnej mainstream, ale to nemění nic na tom, že tohle je první komiks, který jsem nedočetl.

    Patřím mezi nováčky - Flashe vůbec neznám a myslím tedy, že pro nového čtenáře je to hodně složitej úvod. Plus ještě musím podotknout, že supráky moc nemusím, ale pokud má kvalitní scénář, dá se. Tohle se, podle mě, moc nedá.
103127144
  • Jonas Woodsman
    Jonas Woodsman 25.9.2023 18:17Flash: Znovuzrození
    Tiež si myslím, Superman utajený počátek je pre mňa niečo ako Supermanovský klenot, je to pre mňa veľmi nostalgický komiks lebo som tiež vyrastal na starom Supermanovi od Donnera - klasika.
  • Scarface
    Scarface23.7.2013 00:01Flash: Znovuzrození
    Azalin: Geoff Johns není oblíbenec redakce Crwe, ale jen můj. Ale musím přiznat, že mě Flash taky moc nenadchnul - na to asi člověk musí mít víc načteno. Ale třeba jeho Superman: Utajený počátek je podle mě skvělý, pro mě je to jedna z nejlepších věcí, co u nás vyšly... ale to může být i tím, že vychází z mého oblíbeného Supermana od Donnera.
  • Azalin
    Azalin mecenáš22.7.2013 17:28Flash: Znovuzrození
    Nedá mi to nerýpnout si, ale myslím, že od Geoffa Johnse (oblíbence redakce CRWE) nikdo nemůže čekat zázraky, po jeho velmi průměrných komiksech, co už u nás vyšly (Green Lantern a Superman)..
Četl/a (96)
Al0f0k, Aldo26, ArmadOon, Azalin, Babany, Benny, ben_bella, blackJag, calvin10, Cinema Ranger, Clarkos, ConanVJ, dbar, deadpool, Doncek4321, Doppelganger, Dzoglik, erik, farnhajt, Foxized, Fry, furunkl, Géba, georg, gezic, Gregory47, hroubek, invape, Ivan Kucera, James, JANNE, jh666, Jimbeam90, JORDY, Joshua_T, Kaaos, Kaluž, karl173, kaylin, Lachvos, lacoste, lantan1, Light, luky.kuky10, Madao, Madmax, maravenger, marek zigmund stanko, mart.in, Mates17, me, mearez, Mercurio, mineralk, misa, MonsterGyre, mozzu, Mr. Baboon, namdnas, Norri, Olesh, pearlxjam, pechna, Petrisko911 , Prostě_Štěpán , PumpingArrow, punisher, puolpm, raenius, RaptoR, robcornick, RudyRod, Scaleo1, Schramm, seneke, Shin, Sir_Pete, SlavaBurlac, slavik38, Spacecore, Spike, taidana, the.kasztan, TheDoctor, Tomket.Tom, Tommar, Tomski, trudoš, Ukko, utresyby, vrazdinek, VskPrzk, Vyjebanec17, Walome, xxSIMIxx, zlejzmrd
(183)
665+1, adam.ra, Al0f0k, Aldo26, Alfonzo, Alfred, Alikkk, ArmadOon, asgardpepa, Azbest, Azik2586, Babany, beanek, Benny, blackJag, Blair, bronxik, burzum, calvin10, Caylen-Tor, Charlie1203, CHester Turner, Clarkos, ConanVJ, CSE_AC/DC, Cute_Unicorn, DAxik, dbar, deadpool, disclose, Doncek4321, doophy, Doppelganger, dr_benway, dvoracekpetr1, Dzoglik, erik, farnhajt, firesnake, Flash, Fox01, Foxized, Fry, fujsant, georg, gezic, Godsmacker, goodspeed, grinder, holub1727, hroubek, Hulik, hyba1991, invape, IV, Ivan Kucera, J.T.honza, jackie, Jak, James, JANNE, jendavondra, jerry67, jh666, Jimbeam90, JimmyII, Jonas Woodsman , Jonathan Arbuckle, jones1240, JORDY, Joshua_T, Kareru, karl173, kaylin, KdG, Keenkeen, kendor007, KINIMODUS, komik.sx, Krvavý Patejl, kubanec13, Lachvos, lacoste, Lenny, luky.kuky10, lutrix, Madao, Madmax, mangan, maravenger, Martin Buchal, Martin D. Antonín, Mates17, Maty48, MB, me, meffis, Mercurio, mgeralt, MiDAZ, mikado, MIKER65, mimo_provoz, mineralk, misa, miuanek, MonsterGyre, monty.cl, mozzu, Mr. Baboon, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, Norri, Olesh, pearlxjam, pechna, peposek, Petrisko911 , Poseidon1978, Premek, prokop.prcik, Prostě_Štěpán , PumpingArrow, punisher, puolpm, radiohead99, Radkos, raenius, RaptoR, Ricarderon, robcornick, RudyRod, Saiffer, saja, Salien, Scaleo1, Schramm, seneke, Shin, Sir_Pete, Skot, SlavaBurlac, slavik38, sleepless, Son-Goku, songoku, Spacecore, Spike, Staník, stanleystar, stepan.tichy, suricattaontheway, Symbi, t0mas, tacmud, taidana, TheDoctor, TheWrecker, Thongard, Till, Tomket.Tom, Tommar, Tommy Monaghan, TommyBOYER, Tomski, trudoš, Ukko, utresyby, Viking, Vítek, vrazdinek, xintax, xxSIMIxx, yarda, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdoog, Zemblaff, Zíďas, zlejzmrd
Chce (12)
10milda, Badgu.y1902, Braindead, Grebenda, Hauzina, Jáňa, Kiko, Miriyak, nx, RedButton, Rickettsia, xxaannddeerr
Shání (1)
Hauzina
Nabízí (4)
Fox01, Ivan Kucera, MB, prokop.prcik