Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Brněnský komiksový sborník.

Komiksy:
Křídlo - Alfi Zachkyelle
Kinky a Cosy - Nix
Singapurský deníkI. část - Maaike Hartjes
Phantasmata - Piotr Kowalski, Rafal Gosieniecki
Delfín Plouf - Frédéric Felder
Ne ne ne ne ne ne ne ne a ne - Frédéric Felder
Vzpomínky na Wanaku - Kwon Yong-Deuk
Samuel: Svoboda - Tommi Musturi
Atomo a Weboy - Lyra Garcellano
I superhrdinky mají city - Lyra Garcellano
Shot - Little Fish
Někdetam - Craig Au Yeung
Singapurský deníkII. část - Maaike Hartjes
Ředitel a náměstek - Le Phuong
Samuel: Naděje - Tommi Musturi





Scénář
Nix, Frédéric Felder, Little Fish, Lyra Garcellano, Maaike Hartjes, Piotr Kowalski, Tommi Musturi, Le Phuong, Craig Au Yeung, Kwon Yong-Deuk, Alfi Zachkyelle
Art
Nix, Frédéric Felder, Little Fish, Lyra Garcellano, Rafal Gosieniecki, Maaike Hartjes, Tommi Musturi, Le Phuong, Craig Au Yeung, Kwon Yong-Deuk, Alfi Zachkyelle
Obálka
Tomáš Kučerovský
Lettering
Tomáš Prokůpek, Kamil Tatar
Překlad
Tomáš Prokůpek, Hana Vašková
Redakce
Tomáš Kučerovský, Jiří Mitáček, Tomáš Prokůpek
Žánry
magazín
ISBN/ISSN
978-80-903578-5-3 (Analphabet Books)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 225 mm
Tisk
barevný / černobílý
Váha
402 g
Stran
180
Cena
175 Kč
Originál
- (-)
  • radkin
    radkin12.1.2021 21:21Aargh! Singapurský speciál
    Výborné. Ucelené. S náladou. Různorodé. Děkuji
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš6.4.2012 01:54Aargh! Singapurský speciál
    Skrytý klenot. Český Brad Pitt v Singapuru, jízda SMRTícím metrem, vtipný running joke s bazénem, spousta mrakodrapů a k tomu komiksy plné barvitých postav jakými jsou např. zlotřilý Trojúhelník, citlivá Marie 1 alias Žehlicí prkno nebo bezejmenná vášnivá fotografka, jíž se její záliba stala osudnou. Krásný (nejen) místopisný deník, který na mě vždy nenápadně volal z regálu knihkupectví a já dělal, že neslyším. Proto to tak trvalo.
    Mám pocit, že jsem tam v tom Singapuru byl s vámi. Díky Tomáši.
  • Kapis
    Kapis mecenáš13.9.2011 13:32Aargh! Singapurský speciál
    Rád si taky píšu deníčky z delších a zajímavějších dobrodružství, takže vysoce oceňuji tento počin, už jen proto, že bych nic takového nedokázal. Vládnu pouze slovům a to dost omezeně, obrázkům ne, takže takovýhle deníček bych nikdy nevytvořil. T.K. to pojal velmi obšírně a komplexně, začež mu můžeme být vděční, některé informace, které na nás valí jsou sice redundantní, ale skvěle podtrhují atmosféru a jsou zábavné. Za to, když jde o vytažení pointy, jsou Tomášovy komenty úsporně trefné a přesné. Taky se mi líbí více kreslících stylů a spousty skic i fotek. Když si ale tak představím tuhle skupinku, asi bych si myslel, co je to za bandu retardů, kteří všichni skloněni neustále čmárají něco do skicáků:-) K podobným "brainwash projektům" mám intuitivní despekt a jeho program evidentně dokázal rozčílit i některé z účastníků (díky za části deníku Maaike Hartjes - byly asi to nejlepší v knize). Nicméně, když se podívám, do čeho se dneska lijou peníze, musím říct, že tady byly využity nadmíru efektivně a účelně. Tento skvělý sborník je toho důkazem a rád bych viděl i ten, co vypadl jako produkt tohoto projektu. Bylo by to zajímavé doplnění tohoto speciálu. Teď se dívám, že tu mám dokonce obrázek s podpisem od Tomáše, takže s touhle knížečkou za pár šupů jsem moc spokojen.
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš9.8.2011 00:33Aargh! Singapurský speciál
    Zaskočil formát, ty jo...ale v pohodě, změna je život. Luxusní cestopis deníkového typu, o tom prostě žádná. Co se týče příspěvků, vypichuji Finsko, Hong Kong a Japonsko. Zbytek dejme tomu, ještě bych zmínil ambivalentní vztah k Holandsku, na jednu stranu místy velmi vtipné a roztomilé, na druhou stranu holky, co mají rády filmy o indonéských uklízečkách a berou 115E za hodinu nejsou můj typ.
  • Draco nobilis
    Draco nobilis admin6.11.2009 11:43Aargh! Singapurský speciál
    Skvělý sborník! Průvodce Singapurem, cestovní deník, výpověď o tom, jak to vypadá na podobných "tvůrčích" projektech, seznámení se zahraničními autory... Dokonale přenáší atmosféru, zpracování publikace je výtečné. Nechybí vtip a nadsázka, pro mě jednoznačně nejlepší Aargh!
  • Woffce
    Woffce5.3.2009 10:55Aargh! Singapurský speciál
    To jsem si pošmák´... Aarghisti si sami nastavili laťku zase o kus výš - a já jen poděkuju jedinečnýmu duu průvodců Tomáš Kučerovský a Maaike Hartjes za to, že jsem se díky jejich zajímavým a vtipným postřehům až chvílema potuloval Singapurem s nima. Z komiksů jsem měl potěšení ze všech, největší mi ale učinily radost (nepočítám-li "Singapurský deník") "Phantasmata", "Shot" a "Někdetam". Úplně urvanej jsem snad nebyl jen z ukázky práce Frédérica Feldera, o to víc mě ale nadchnula mystifikace, kterou používá v časopise "Ferraille Illustré", jehož je šéfredaktorem. To tak mít v Česku...
  • Slaine
    Slaine admin23.1.2009 01:15Aargh! Singapurský speciál
    Na domácí scéně nevídaný počin. Úžasně kompaktní knížka představující autorův deník z cest. Vtipně a mile zachycuje Singapur a partu lidí, která se tam sešla. Spojení ukázek jejich prací, fotografií, kreseb a komentářů autora na první pohled možná působí různorodě, ale jako celek funguje bez chyby. K tomu přičtěte poučnou část a není co řešit ;).
  • aza
    aza16.12.2008 22:03Aargh! Singapurský speciál
    čekala jsem hodně, ale tohle je víc. ...a Tomášova kresba je skvělá!
  • BeeSee
    BeeSee5.12.2008 12:38Aargh! Singapurský speciál
    nechce s emi to psát znova, takže koho to zajíma, tak tady: http://www.beesee.estranky.cz/clanky/obrazkove-pribehy/singapurska-lahudka
  • krvinka56
    krvinka5618.11.2008 19:52Aargh! Singapurský speciál
    Tak tohle sem nečekal perfektní záležitost.Se super komiksama některé sou super jiné sem nedokázal ani dočíst.Informační část je perfektní s bezva kresbou.Zaujaly mne ty deníky od Maaike Hartjes kresba je líbivá a má perfektní vkus pro vtip a nadsázku některé záležitosti podává fakt suprově.Tomáš Kučerovský má taky perfektně kreslené vsuvky.Takže opravdu jeden z nej AArghů.
  • andre
    andre mecenáš17.11.2008 16:58Aargh! Singapurský speciál
    Příjemné čtení co pohladí po duši....... a probudí v člověku touhu dozvědět se něco víc (jak o Singapuru, učastnících, tak o projektu samotném - nemluvě o T.K. samotném). Bohužel to "víc" se moc nedostavilo. Popravdě (možná je to můj osobní problém) jsem pořádně nepochopil smysl, účel a výsledek celého projektu ASEF. Ale možná je to tím, že ho nakonec ani zcela nepochopili samotní účastníci. Minimálně tak soudím dle "deníku" Maaike Hartjes (účastnici z NL), která mě oslovila nejvíce. Rád bych si někdy v budoucnu něco od této autorky přečetl. ........ Ale jinak T.K. opravdu příjemně kreslí a pokud něco vypráví, tak mu to jde:) ...... Ale toto jsou drobnosti, které mi pouze připadaly líto, že nebyly dotaženy. jinak celý projekt hodnotím velice pozitivně.
  • listr
    listr16.11.2008 20:51Aargh! Singapurský speciál
    dle mého nejlepší Aargh! je super jak to celé do sebe zapadá
  • davidek
    davidek13.11.2008 15:02Aargh! Singapurský speciál
    Přidávám se k ostatním - tohle je opravdu nadstandardně dobrá, úžasně pospojovaná komiksová sbírka. Skutečně umění. Zdaleka ne všechno musí člověku sednout nebo se líbit, ale jako celek to funguje.
  • Michal Opitz
    Michal Opitz mecenáš11.11.2008 07:14Aargh! Singapurský speciál
    To co říká vasek. A já musím říct, že tahle věc mě chytla víc než kterýkoliv jiný "book" za poslední 2 roky.
  • vasek
    vasek10.11.2008 23:50Aargh! Singapurský speciál
    Přátelé, nemám co bych téhle knížce vytknul.
    Vynikající "reportážní" studie města, lidí, architektury, A++ grafická úprava, všechno sedí a zapadá, tvoří homogenní celek - knihu o Singapuru. Málokdy jsem z něčeho odvařenej, ale tentokrát to prostě všechno klaplo dohromady jako jedna veliká precizní skládačka.
    U některých cizích komiksů bych možná občas vytknul obtížnou dekódovatelnost určitých polí. V celkovém rámci mi to ale vůbec nevadí.
231021
Četl/a (46)
2scha, 81splinter, aza, bananzluty, ben_bella, calvin10, cyboy, davidek, DEmnoG, Dezodoo, Draco nobilis, farnhajt, fel68, Filios dVekerec, GeorgeeW, Glumal, J.Connor, James, jankie, Jestrab2, jiskra, kallenved, Kaluž, Kapis, Kerbellos, Khagrael, kinak, Le Porello, Light, Lobok257, mart.in, NecRoman, Paldini, Pej, Poseidon1978, raimi, robert.hladil, robertsedmik, RR, Slaine, spekktrum, suricattaontheway, tacmud, the.kasztan, yogi, zgrywus
(134)
2scha, 81splinter, Alfi, Alfonzo, aphonia, Ashek, aza, Azbest, AZTeck, bananzluty, bboorreekk, BeeSee, Benji, ben_bella, blackJag, bmc75, bobo666_2005, Braindead, calvin10, Černá Krysa, cyboy, Davedd168, davidek, DAxik, DEmnoG, denny, DevCageR, DevCageR, Dezodoo, doophy, Draco nobilis, DracoAn, dre, Erich, farnhajt, fel68, filemon, Filios dVekerec, filipes, flynander, Fréza, Glumal, goodspeed, grinder, hawkzn, horaczhlinska, invape, J.Connor, James, jankie, jd., jerom, Jestrab2, Jezura, jindroush, jiskra, Jokerka, K-Os, Kabukiman, kallenved, Kapis, karel, Kazumaki, Kerbellos, keyko, kinak, Kjon, krvinka56, Le Porello, Lenny, Light, listr, Lobok257, lokeren7777, m.jedle, macomix, Mankin, Marvin, mcleek, Meesha, merhyx, mgeralt, Michal Opitz, mikado, mikina, mikki.maser, mirror, moiqpiom, monty.cl, morbn, MP, Mr.Plysh, mstefl, namdnas, NecRoman, Neutrino, Nightmare, Nomad, Paldini, pavel, pechna, petrsimcik, Plumm, Poseidon1978, q, RadimNemec, raimi, RainDamage, robert.hladil, robertsedmik, RR, san, Saran, SASAN_KING, Skot, Slaine, sleepless, spekktrum, suricattaontheway, tacmud, the.kasztan, Tombal, trudoš, vasek, vranakx, Vrenn, willis, Wiruss, xai, xintax, yama, yogi, yojimbo, zgrywus
Chce (13)
burzum, CSE_AC/DC, fusnix, Kitykatyn, kjghme, Lojza, M4rsellino, Netorack, Norri, Tillion, Velkej šéf, wayhui, Zod
Shání (5)
CSE_AC/DC, gobers, Kitykatyn, mAGiic, Tillion
Nabízí (3)
pavel, renhoek, san