Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
SVĚT nyní nerozdělují politické nebo zeměpisné hranice, nýbrž ty finanční. Bohatství znamená moc, a touto mocí nyní disponuje pouze několik RODIN. O těch pár lidí, kteří své vládnoucí rodině slouží, je postaráno. Rodina je POZDVIHNE mezi nevolníky a zaručí jim určitou míru komfortu a péče. I o jejich blízké. Všichni ostatní jsou chamraď.

JOE a BOBBIE BARRETOVI jsou chamraď. Léta se pachtili pod dohledem rodiny Carlyleů a snažili se vychovat děti. Když přijdou o domov, jejich jedinou nadějí na přežití se stává POZDVIHOVACÍ SELEKCE, která se má odehrát v osm set kilometrů vzdáleném Denveru. A geneticky modifikovaná FOREVER CARLYLEOVÁ, Lazarus její rodiny, se v Los Angeles potýká s podvody, zradou a teroristickými činy, kterých se dopouští skupina známá jako SVOBODNÍ.

Připravte se na otestování.

Obsahuje sešity série Lazarus #5-9 (prosinec 2013 - červenec 2014)

Scénář
Greg Rucka
Art
Michael Lark
Ink
Michael Lark, Brian Level
Barvy
Santiago Arcas
Obálka
Owen Freeman
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Michael Talián
Redakce
Filip Gotfrid, Jolana Tichá
Žánry
akční, sci-fi, thriller
ISBN/ISSN
978-80-7679-422-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách (s chlopněmi)
Formát
168 x 258 x 8 mm
Tisk
barevný
Váha
370 g
Stran
128
Cena
399 Kč
Originál
Lazarus #02: Lift (Image Comics, 2014)
  • Fry
    Fry admin26.3. 19:00Lazarus #02: Selekce
    Namísto pokračování akčního sci-fi thrilleru je nám předloženo postapokalyptické drama zaměřené na úplně jiné postavy. Je to jiné než předchozí kniha takový příběh o nás bez nás, ale zasazený do kulis velmi připomínající to nejlepší z The Walking Dead. Tohle zkrátka nelze nedoporučit.
  • faster86
    faster8611.1. 07:21Lazarus #02: Selekce
    Simultálně běžící dva příběhy, které ukazují obě strany mince tohoto světa. Dobrě napsané, dobře nakreslené, ale nečekejte že vás to odstřelí z trenek. U této série mi přijde jako strašná škoda, že nevychází komplet v jedné knížce.
  • Fort
    Fort22.10.2023 08:43Lazarus #02: Selekce
    Druhý díl nám nabídne působivě vykreslenou ženskou hrdinku. Příběh je rozdroben návratem k tréninku Forever a postupném budovaní nového světa. Dynamika odhalovaní historie je poněkud pomalejší než bych si přál.
  • Poniczech
    Poniczech mecenáš14.10.2023 11:20Lazarus #02: Selekce
    Zatím pořád fajn, ale vlastně se nic moc neděje, jen se trochu buduje svět. Jak píše louza, byl bych šťastnější, kdyby to vycházelo po více dílech, ale co už.
  • Good Games
    Good Games mecenáš10.10.2023 11:36Lazarus #02: Selekce
    Po perfektnom úvodnom diely do série nastáva tentokrát výrazné spomalenie deja. Je to stále kvalitne napísané a nakreslené, ale má to značne nevyrovnané tempo. Inak je to však veľmi zaujímavo vymyslené a som zvedavý, ako bude príbeh pokračovať. =►Celá recenzia◄=
  • louza
    louza5.9.2023 09:49Lazarus #02: Selekce
    Po úvodní knize rozestavující figurky na šachovnici se zdá, že ve dvojce začíná něco jako dějový oblouk. Stále tu dostáváme vhled do svébytně řešeného postapo světa, který ovládají rodiny mocných. Kromě toho se tu po střípcích skládá minulost hrdinky Forever a na plátno přibývají další postavy aspirující úhené kameny zápletky. Série se rozhodně vyvíjí zajímavě. Jen kdyby to chodilo po větších kusech než pouhých pěti sešitech. Jen se člověk začte a je konec.
1314