Press kit obálka
Ukázka
Ukázka

+ 6 dalších ukázek

Koupit
SVĚT nyní nerozdělují politické ani zeměpisné hranice, nýbrž ty finanční. Bohatství znamená moc a touto mocí nyní disponuje pouze několik RODIN.
Zatímco se rozpadají spojenecké svazky a loajalita prochází těžkou zkouškou, tito světovládci se zase jednou setkávají. Bylo svoláno KONKLÁVE, kde se na jednom místě sejdou vůdci, jejich poradci a, co je nejnebezpečnější, jejich LAZAROVÉ – nadlidští bojovníci spjatí s rodinami, které je stvořily.

Zatímco se odehrávají křehké společenské a politické tanečky, v sázce není nic menšího než ovládnutí světa. Vznikly dvě frakce: Ti, kdo následují Jakoba Hocka, a ti, kdo následují Malcolma Carlylea.

FOREVER CARLYLEOVÁ je Lazarus své rodiny. Vychovali ji ve víře, že je Carlyleová. Vychovali ji ve víře, že rodina je nade vše. Vychovali ji k věrnosti. Vychovali ji k poslušnosti. Nikdy neměla žádný důvod k pochybám.

Až doteď.

Obsahuje sešity série Lazarus #10-15 (srpen 2014 - únor 2015)

Scénář
Greg Rucka
Art
Michael Lark, Brian Level
Ink
Tyler Boss, Michael Lark
Barvy
Santiago Arcas
Obálka
Owen Freeman
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Michael Talián
Redakce
Filip Gotfrid, Jolana Tichá
Žánry
akční, sci-fi, thriller
ISBN/ISSN
978-80-7679-513-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách (s chlopněmi)
Formát
168 x 258 x 8 mm
Tisk
barevný
Váha
424 g
Stran
152
Cena
429 Kč
Originál
Lazarus #03: Conclave (Image Comics, 2015)
  • Good Games
    Good Games mecenáš10.4. 12:26Lazarus #03: Konkláve
    Aj tretí Lazarus pokračuje v scenáristickej krasojazde Grega Rucku a síce je tentokrát príbeh takmer bez akcie (no finálny súboj sa odohráva na niekoľkých stranách a stojí naozaj za to), stále to dobre funguje práve vďaka kvalitnému scenáru. Ak ste stále do tejto sérii nenaskočili, určite neváhajte a veľká vďaka Crew, že sa to tu rozhodli vydávať. =►Celá recenzia◄=
  • louza
    louza31.3. 11:10Lazarus #03: Konkláve
    Po výhybce v předchozí knize, která akcentovala spíš origin hlavní postavy a rozjížděla další dějovou linii, se autoři vrací k dějovému oblouku nakousnutém v úvodu příběhu. Rozkrývá se tu vyšší hra, fungování úplné smetánky hlavních rodin i hierarchie jejich spojenectví. To všechno na pozadí propletence osudů ústředních charakterů. A je to jízda. Intriky a v nich vetkaní lazarové určitě táhnou víc než osudy ztracenců v moři chamradi. Nevím proč jsem si myslel, že tahle série bude otázkou několika knih. Opak je pravdou. Po tom co se ukázalo v první trojici se zdá, že to ještě ani pořádně nezačalo. Normálně bych byl výrazně proti, problém ale je, že Rucka s Larekm tady toho moc špatně nedělají. Takže pořád baví.
  • Fry
    Fry admin26.3. 19:27Lazarus #03: Konkláve
    Po nespěšném pokusu o zradu a následném vyjednávání o výdeji zajatců se za účelem předjetí válečného konfliktu koná konkláve. Shromáždění všech mocných rodin na jednom místě však z principu nemůže dopadnout dobře a autoři tak opět ohýbají žánr zpátky k akčnímu sci-fi thrilleru.
95