Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3

+ 3 další ukázky

Koupit
Je to příběh starý jako sám svět: Dívka zažije krutý rozchod a přestěhuje se do New Yorku. Snaží se najít novou práci, lásku, život... Jo, a je trochu výstřední. Někdo by řekl vyšinutá. A moc si nerozumí se zákonem. No dobře, je superpadouch, je naprosto šílená a právě jí dal kopačky psychotický klaun. Spokojení?

Jmenuje se Harley Quinn a přestěhovala se na Coney Island, aby se konečně usadila a udělala za minulostí tlustou čáru. Jenže kam jde Harley, tam zamíří i potíže. Někdo na její hlavu vypsal takovou odměnu, že po ní pase každý zabiják z okolí – a že jich na Brooklynu vážně není málo. Nezbývá než se spolehnout na pestrou směsku nových sousedů a pár starých dobrých zlých přítelkyň.

Ještě se uvidí, kdo se bude smát naposled.

Obsahuje sešity série Harley Quinn (New 52) #0-8 (listopad 2013 - červenec 2014)

Vyšlo v brožované a extra limitované pevné vazbě s přebalem na speciálním papíře s černobílou variantou obálky, číslované s certifikátem (52ks).


Scénář
Amanda Conner, James Palmiotti (Jimmy)
Art
Charles Adlard, Art Baltazar, Becky Cloonan, Amanda Conner, Darwyn Cooke, Tony S. Daniel, Sandu Florea, Chad Hardin, Adam Hughes, Dave Johnson (JØHNSØN), Sam Kieth, Jim Lee, Tradd Moore, Dan Panosian, Jeremy Roberts (JPRart), Stephane Roux, Walter Simonson, Bruce Timm, Scott Williams
Barvy
John Kalisz, Lovern Kindzierski, Lee Loughridge, Tomeu Morey, Paul Mounts, Alex Sinclair, Alex Sollazzo, Dave Stewart
Obálka
Amanda Conner, Paul Mounts
Lettering
Pavel Mařata
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7507-093-7 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
702 g
Stran
224
Cena
499 Kč
Originál
Harley Quinn #01: Hot in the City (DC Comics, 2014)
Varianty
Harley Quinn #01: Šílená odměna (paperback) (2015)
Harley Quinn #01: Šílená odměna (limitovaná edice 52ks) (2015)
  • faster86
    Asi mi pomohlo naladění seriálem, ale líbilo se mi to víc než jsem čekal. Hodně odlehčené, chvílama vtipné, nesuperhrdinské.
  • Premek
    Kdyby mi bylo o 15-20 let méně, tak bych to miloval. Ale bohužel mě katapult na fekále a jiné "drsné" vtípky neoslovil
  • Milo_Harwey
    Milo_Harwey mecenáš1.3.2020 01:08Harley Quinn #01: Šílená odměna (paperback)
    Četl jsem nejdříve HQ: rebirth 1 a 4, kde jsem viděl klesající kvalitu a uznávám, že tenhle bůk vede, ač koncept je stále stejný, čím novější kniha, tím vyčpělejší, viz koment u HQ:rebirth 4, poslední odstavec. :)

    Tak klady: 1) hlavní nápad na příběh/y, ty jsou fajn - napr. první sešit a komunikace s autory v rámci konkurzu na kreslíře ... Někdy menší nápad na prvních 3-5 stranách///BEST v této knize:"láska je na nic", první 3 strany a průjezd domu hrůzy, představena monstra + závěr, to bylo fakt super
    2) kresba, Chad hardin je borec, ale s ním i Alex Sinclair ... Pokud ale budete bystří, všimněte si, že sešit 1 extrémně vyniká nad ostatními a kvalita kresby poté pozvolna klesá, zejména tedy nastolené laťky ze sešitu 1, protože ten je kresebne luxusní! ;)
    3) příběh o lásce, příběh o nízké míře návštěv babičky a 2 sešity s lovem seniorů/komousu (což byla jasná píčovina, ale mělo to i menší dobré nápady)

    Mínusy: 1) autoři neumí psát, nevyužijí svůj nápad, sklouzávání k trapnosti (ač to vnímám jako nadsázku jak všichni vnucujete, když se to někomu nelíbí:)), tohle je asi zásadní
    2) první sešit nultý, super nápad, opět trapné provedení a přijde mi, že kreslíři nic neukázali, styly vidím, ale to, co stvořili je většinou o ničem ... Vyniká Bonnie a Clyde / další strana s károu, "60.tkova" kresba = Joker boss a druhá bažina alias Sam Keith
    3) zminene klesání kvality kresby... :)

    A teď malá reakce:
    Flash: Pro lidi kterým tohle nesedne, mám jediné doporučení, vyserte se na komiksy a jděte si přečíst psychologický román. //// Mám pro tebe taky doporučení, radši už nic nedoporučuj, prosím tě. ;)

    P.G.: Dlouho jsem se u komiksu nenasmála tak, jako u tohoto! /// :D smutné...

    Suma sumárum: kresba 95 %, scénář 85 %. Celkově 4,55*, ale kvůli atmosféře prostě musím dát za 5! /// Asi jsem tu atmosféru nějak nepochytil, možná poslední příběh o hovnech? To bylo ono?

    Trudoš: V posledním desetiletí jsem rozhodně zábavnější jízdu ještě nezažil. //// :D smutné...

    Buši, to srovnání s Maxem je hovadina ... Nadhled musíš mít téměř u všeho kromě dokumentů třeba :D ale tohle je úplně jinde než silenej max...

    Každopádně já dávám 3* se mnou to nehlo, jestli jsem se 2x jakože pousmál během nárazového čtení, tak dejme tomu, ale já jsem starej mrzout a u čtení se nesmeju, obzvlášť, když to není vtipný :)))))))
  • JohnyG
    Start téhle sólovky je pořádně tlustej book plnej takovejch blbin a úchyláren, že jsem se občas styděl, že mě to bavilo. Harley je bláznivá, roztomilá, zmateně dobrosrdečná a sexy a její příběhy v téhle knize mají všechny tyhle aspekty taky. Přesto v té změti domácích mazlíčků, ruských seniorů, zrůdiček, nájemných vrahů, inline bruslařek a trusometů je nějaký směr vyprávění a hlavní linka, což se o řadě seriózních titulů často říct nedá. Kdo by však čekal něco víc, než hloupoučký situační a občas lechtivý humor, srandovní slovní hříčky a bezduché šílenosti u kterých stříká krev a exkrementy, asi bude zklamán, ale jestli to vezmete jako totální oddechovku bez hlubšího smyslu, dostanete kýble zábavy na dvoustovce stran.
  • karl173
    karl173 mecenáš10.6.2018 12:33Harley Quinn #01: Šílená odměna (paperback)
    Slaboučký scénář, lehce nadprůměrná kresba, ne moc vtipný humor, slabá akce. Tohle je zcela průměrná záležitost. A jediný důvod proč by si mohl čtenář tuhle knihu přečíst je ten, že buď má rád postavu Harley Quinn a nebo si chce přečíst něco nenáročného. 50%
  • Blackhand47XD
    DC Deadpool v ženském provedení, co víc si přát.
  • Fry
    Harley Quinn #01: Šílená odměna - Tohle je tak šílená pitomost, až mě to nakonec svým způsobem možná i trochu bavilo ... Harley Quinn rozjíždí novou sólovou sérii, vybírá si svého osobního kreslíře, stěhuje se na míle daleko od svého ex a tak nějak zkouší sama na sebe (a svého vycpaného bobra) vydělat dostatek peněz, aby nemusela opustit svůj nově nabytý domov. Do toho ji však nahání všemožní zabijáci, a tak vedle trapných hlášek dochází i na mnoho brutálních úmrtí, díky kterým nedokážu určit cílovou skupinu této série ... Za mě 3*!
  • Norri
    Zcela jistě nejsem cílovka. Ale na druhou stranu nemůžu říct, že bych se vůbec nesmál. Vtipné mi připadaly spíše některé situace než pointy příběhů. Jednoduché to není ani s kresbou. Někde vypadá Harley pěkně a někde jak vyžilá herečka po létech fetování a pěti nepovedených plastických operacích. O chlup se mi to zdálo lepší než následující druhý díl, ale i tak to sotva stačí na tři hvězdičky. Nejlepší na celé knize je první sešit, ve kterém se s každou stránkou střídají výtvarníci. Je to úžasná galerie výtvarných stylů.
  • Darker
    Místy je to vtipné více, místy méně, ale bavilo mě to nejen svým pojetím superpadoucha (padoucnice?? :D ) na výslužbě, ale i samotnou postavou Harley, která je v podání Amandy Connorové šílená více než dost. Kresba je úžasná a úvodní nulté dílo, kdy každou stranu kreslil někdo jiný, je skvost. Výborná odechovka.
  • Luigim
    Kresbu bych označil opravdu za moc povedenou. Několikrát jsem se přistihl, jak na některé kresby pořád čučím a přitom bych měl otočit na další stránku. Použitý humor asi opravdu nesedne každému. O nějakém příběhu se tu nedá moc mluvit. Spíš si myslím, že to je jen taková seznamovací oťukávačka a rozjede se to až v další knize. A nebo taky třeba ne. Uvidíme. Shrnuto: Dobrá oddechovka u které můžete vypnout a to vše s nádhernou kresbou.
  • 3DD!3
    Nejvíc mě zaujalo naťukávání lesbické linky s Ivy a komunikace s kreslíři je taky něco co se nevidí každý den. Harley je jako DCčkovský Deadpool, vědoma si své komiksovosti si dovoluje téměř vše, včetně házení hoven po celém Staten Islandu. Chtělo by to ovšem silnější příběh a ne si jen tak blbnout.
  • TomD87
    No ..no ..no....štyry hviezdičky len tak tak. Ako na rovinu poviem, mám rád postavu Harley. Už od nepamäti. No od jej samostatného runu som čakal viac. Kniha hrubá, aj sa mi dobre čítala, no mal som pocit, ako keby to boli len poviedky, splietané kvázi príbehom... Každopádne, očakávam druhý diel, a tak isto aj Suicide Squad..

  • koudy
    Krásně trhlé, jako oddechovka nádhera, pokud v tom budete cokoli hledat, nenajdete.
    Za první sešit (hledání grafika) si to zaslouží hvězdičku navíc... I když za mě je to správně švihlé, takže ty 4 * jsou zasloužené, ale zase na 5 * mi tam něco chybí..
    Možná nějaký rozumnější příběh :)
  • JimmyII
    Zábavná oddechovka, která potěší, když nic neočekáváte. Harley je sympaťačka par excellence, kterou si zamilujete, ačkoliv nic moc víc vám Šílená odměna nepřinese. Ekvivalent letního filmového blockbusteru, ale na pokračování se těším.
  • S4TW
    Tak a máme tu dalšího vyšinutého psychopata, který má největší zálibu v tom, někomu urazit hlavu palicí. Harley je naprosto šílená osobnost, která místy působí až skoro jako schizofrenik. Je to komiks, který je postavený na jednoduchém příběhu, primitivní zápletce a absurdnosti. Ovšem, tento komiks si ani na nic jiného nehraje, neboť tu jde především o pobavení čtenáře a obrovskou dávku nadsázky. Jasný, nebudete se chlemtat až budete padat ze židle, ale i přesto ne mě humor tohoto komiksu působil celkem příjemně, ovšem občas trochu násilně, kdy se autoři opět snažili za každou cenu šokovat. Kresba je příjemná, nemám moc co k ní dodat. Harley určitě není pro každého, je to absolutně oddechové čtení, u kterého nechcete moc přemýšlet, ale naopak chcete vidět lítat části končetin a číst o tom, jak jedna magorka zachraňuje štěňátka a pomáhá důchodcům. Není to špatné, ale není to ani žádný zázrak, Jsem na hraně mezi 3 a 4 hvězdičkami, ale jelikož mě to bavilo o kousek víc než Lobo, tak dám...
  • luky.kuky10
    Prvni cislo je skvely. Tohle jsme zatim nikde (v CZ vydanych comicsech) nevidel, a hodne se mi to libilo. Urcite originalni! Mozna bych bral nejaky origin o Harley, kde by byl i Joker, ale i tak jsem byl spokojen. Libilo se mi vesele barevne pojeti kresby a k pribehu mi dobre sedla. Celkove si myslim, ze pokud tento comics bude brat ctenar s rezervou, bude se u nej bavit. Jako oddychovka svuj ucel splni, ale na zadek si z toho nesednu.
  • trudoš
    Pro mě nejvýraznější překvapení roku 2015. Za fakt, že jsem kouzlu Harley Quinnové tak absolutně propadl, může především má slabost pro střelený hrdinky. A musím přiznat, že tahle potřeštěná zločinkyně v těsném kostýmku, je mi v mnohém sympatičtější než kdejaký superhrdina ve vypasovaných elasťácích.
    Přestože by komiks mohl evokovat představu, že je cílen na tu hezčí polovičku lidstva, vůbec tomu tak není. I když je dost humoru holčičího ražení, nic to nemění na skutečnosti, že šílená bezprostřednost dialogů, nevyzpytatelný vývoj událostí a fest morbidní komika zapříčinili, že jsem si užil každou jednotlivou stránku.
    Delší uzavřené příběhy střídají kratší, přičemž výhodou je, že pro orientaci v postavách nepotřebujete slovník Kdo je kdo v DC, protože z těch podstatných se tu objeví jen jedna. Dějové linie přitom mají hlavu i patu a kupodivu často fungují daleko smysluplněji než leckterý vážně myšlený Superman či Batman.
    V posledním desetiletí jsem rozhodně zábavnější jízdu ještě nezažil.
  • Houbař
    Houbař mecenáš21.11.2015 22:24Harley Quinn #01: Šílená odměna (paperback)
    Je to takový Lobo v sukních. Scénář tam je nejspíš jen kvůli tomu, aby se mohlo stát něco toho bezduchého násilí. Trocha laciného humoru. Rozdíl je v tom, že Loba znám od puberťáka ale tohle jsem si koupil až jako dospělák, takže už je to trochu mimo mě. Rozhodně to není špatné - na bezduché odreagování ideální.
    A ten nultý sešit je teda parádní.
  • Drekorian
    Drekorian mecenáš17.11.2015 11:18Harley Quinn #01: Šílená odměna (paperback)
    Příběh o pomatené SJW, která se přestěhuje do New Yorku (duh), skamarádí se s několika podivnými existencemi (protože New York) a začně pracovat jako cvokařka v domově důchodců a zároveň jako závodnice v Roller Derby. Originalitu se Conner a Palmiotti snaží suplovat netradiční splácaninou všeho možného prošpikovanou narážkami, které by byly vtipnější před dvaceti lety (Borgové, Wolverina připomínající chlápek s papoušky, ...). Kresba několikanásobně převyšuje scénář.
  • Drekorian
    Příběh o pomatené SJW, která se přestěhuje do New Yorku (duh), skamarádí se s několika podivnými existencemi (protože New York) a začně pracovat jako cvokařka v domově důchodců a zároveň jako závodnice v Roller Derby. Originalitu se Conner a Palmiotti snaží suplovat netradiční splácaninou všeho možného prošpikovanou narážkami, které by byly vtipnější před dvaceti lety (Borgové, Wolverina připomínající chlápek s papoušky, ...). Kresba několikanásobně převyšuje scénář.
  • J.T.honza
    Vůbec nic jsem od toho nečekal a jsem nadšený! Bomba, jeden z nejlepších komiksů, co jsem zatím četl, doporučuju každému a doufám v další díly! :)
  • kaylin
    Celkově je komiks "Harley Quinn 1: Šílená odměna" opravdu takovým zvláštním čtením, které ale má nějaký dějový posun, má nějaké postavy, které jsou sem tam zajímavé, a má humor, který vám může sednout. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/11/1032-harley-quinn-1-silena-odmena-60.html
  • Flash
    Snad poprvé sem dostal přesně na chlup, co jsem očekávál. Harley je šílené sexy, užásně šíleně kreslený komiks, který je sám o sobě šílený. Je tu i několik dobrých humorných scén. Fakt se mi hodně líbí ta rozmanitost barev. Není to tak temné, jak Batman, ale správně veselé. Pro lidi kterým tohle nesedne, mám jediné doporučení, vyserte se na komiksy a jděte si přečíst psychologický román. Kdyby šlo dát 6 hvězd, tak bych je dal. Mě tohle prostě hodně baví. Odreagovačka. Něco jako dobrý animák. Když to člověk nebere, tak vážně, jak např. WD, tak mi z toho vychází skvělá zábava. Musí se na to nahlížet, že Harley se takhle chová normálně bo není duševně v pořádku a ne, že se tento komiks snaží za každou cenu rozesmát. A škoda, že nevyšel HC, tady těch 200 stran po tom přímo volalo a za tohle bych si připlatil.
  • mart.in
    mart.in mecenáš18.10.2015 10:54Harley Quinn #01: Šílená odměna (paperback)
    Jednou bohatě stačilo, pokud u nás vyjde další kniha, kupovat ji nebudu. Tenhle humor jde těžce mimo mě, jak už někdo zmiňoval, na tu "ujetost" se místy strašně moc tlačí a prostě to nefunguje. Ani to "vtipné násilí" není vtipné, o nějakých povedených hláškách nemůže být řeč a výběr kreslíře na začátku knihy jsem doslova protrpěl. Zajímalo mě, proč je tahle postava teď tak strašně populární, ale asi prostě nejsem cílovka. Třicet už mi bylo, no a je pravda, že v comicsu mi přijde vtipné máloco.
  • Lenny
    Harley Quiin se dočkala vlastní komiksové řady, která... nefunguje. Není vtipná a humor je občas na úrovni Zdeňka Trošky.
    http://www.youtube.com/watch?v=vVuBStrvSHg
  • Blacksad
    Dobře se to čte, hezky se na to dívá. Docela často jsem se smál, ale párkrát i kroutil hlavou - snaha o ujetost je někdy až moc vidět, ale můj vkus to tedy rozhodně neurazilo :-)
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin15.10.2015 11:25Harley Quinn #01: Šílená odměna (paperback)
    Lze souhlasit s lecčíms, co už tu zaznělo - je to "wtf" a hned první sešit překvapí. Prostě úlet, a to v dobrém i špatném slova smyslu. Komiks je zvláštním mixem LOBOtomie, batmanovského obludária či příběhu jak vystřiženého ze Stand Up Guys (Jako za starejch časů). Ačkoli mi hlavní hrdinka není ani trochu sympatická, je celkem vtipná, zvrhle sexy, zvrhle roztomilá, a řekl bych že onen ženský scénáristický vklad je hrozně znát. Přece jenom žena chápe ženskou duši lépe, byť je sebešílenější. Můj styl humoru to není, ale je to často až groteskní, plné vtipných hlášek a narážek, kterým jsem se zasmál i já. Je to přiměřeně akční, takže i z toho důvodu se mi to četlo dobře... A kresba je fajn.

    Nejsem znalec DC či jiné mainstreamové produkce, ale zdá se mi to jako svěží vítr a originální dílo. Chápu ho jako velkou nadsázku, a proto jsem si komiks i docela užil. Je to podobné jako s novým Mad Maxem: posuzovat ho přísným rádobyfilmařským okem, musel bych konstatovat, že je to ptákovina. Brát to jako nadsázku, znamená si užít vtipný akčňák.

    Celkový dojem: 70%
  • TheWrecker
    Tak prvotní wtf dojem z knihy přetrval. V něčem milý, v něčem nudný, v něčem tragický počin... 3* (a kdo ví, jak by to dopadlo nebýt těch hot scének).
  • erik
    Ďalší z absolútne zbytočných komiksových titulov dorazil do našich končín. Snaží sa speňažiť popularitu Jokerovej ženskej verzie spôsobom, ktorý by chcel byť vtipný, odľahčený a dokonca krvavý, ale mainstreamová mustra neguje všetky uvedené vlastnosti do podoby umravnenej nepožívateľnej nudy. Militantná bisexuálka milujúca zvieratká, znie to dobre, výsledok som ledva dočítal, ako ma to nebavilo. Sem-tam sa zjaví akýsi náznak nápadu (úvodné hľadanie kresliča, presviedčanie rodiny, že je žiaduce navštíviť svoju odloženú babičku, NEW 52 fekál verzia a pod.), žiaľ, pôsobí to ako treťotriedna kópia Loba.

    Nakreslené je to pozerateľne.

    Verím, že si táto záležitosť nájde svoje publikum, marketingovo je to dokonalo zvládnuté nič. Ak Vám k životu stačí pozerať sa na sporo odetú "klaunku", pokojne do toho choďte. Inak sú to vyhodené peniaze.
  • jh666
    Harley skutečně nelze nemilovat, co na tom, že občas někomu urazí palicí hlavu. Na její sólovou sérii jsem byl hodně zvědavý a jsem velmi potěšen. Příběh je sice docela jednoduchý, ale zabavit dokáže i díky plejádě vtípků a narážek (poklona překladateli). Kresba ke stylu knihy sedí poměrně dobře, takže tady taky není žádný problém. Jedinou větší výtku směřuji k poslednímu sešitu, ten trusomet si mohli odpustit. Ve výsledku tak 75 %
  • P.G.
    Dlouho jsem se u komiksu nenasmála tak, jako u tohoto! Harley je prostě trhlá - místy až moc, ale není to rozhodně na škodu. Některé hlášky stojí opravdu za to (obzvláště ty dvojsmyslné), chválím překlad. Kresba je výborná - asi nejvíce se mi líbil nultý sešit, kde je prezentováno "výběrové řízení" na hlavního kreslíře, to jako celek nemá chybu. Scénář je v některých sešitech hodně přímočarý, ale vzhledem k tomu, že je třeba držet takřka zběsilé tempo trhlé akce, tak to až tak nevadí. Pro čtenáře hledající komiks k zamyšlení a přemýšlení to určitě nbude, tohle je těžká oddychovka. Jen doufám, že pokračování bude ve stejném duchu.
    Suma sumárum: kresba 95 %, scénář 85 %. Celkově 4,55*, ale kvůli atmosféře prostě musím dát za 5!
233329101
Četl/a (89)
3DD!3, adriel, Al0f0k, alois13, anka, Babany, bboorreekk, Benny, Blackhand47XD, Blacksad, calvin10, ConanVJ, cyboy, dajik, Darker, erik, faster86, Filip123, Fox01, Fry, Garp, Golem, Houbař, hypermlok, invape, IV, Jabba, James, japes, jh666, Jimbeam90, JohnyG, Joshua_T, Kaaos, kallenved, karl173, kaylin, Kiwi1902, koudy, Lachvos, lacoste, Ladinek82, lantan1, Librarian, Light, luky.kuky10, MakiPuchalovic, Mamut12, marek zigmund stanko, mart.in, Mates17, Mercurio, MonsterGyre, mstefl, mufon, namdnas, NecRoman, Norri, Olesh, pearlxjam, Piros0013, Pizza Guy, Premek, punisher, puolpm, pxashes, R3nd4 , RaptoR, rewkon, Rezet, RudyRod, S4TW, Schimi85cz, Schramm, Sebastian the wise, Sir_Pete, Spike, T3ss, terrordemon, the.kasztan, the_proph, Tomket.Tom, trudoš, Ukko, utresyby, w3cMarkus, WEAPONE, yogi, zlejzmrd
(162)
665+1, Abe, adam.ra, Alfonzo, alois13, anka, Babany, BadBoy, bboorreekk, BeeSee, Benny, Blackhand47XD, blackJag, bronxik, Buchtic, burzum, calvin10, Chadraba.jiri, CHester Turner, ConanVJ, CSE_AC/DC, cyboy, Darker, disclose, DoctorWho, doophy, DracoAn, dr_benway, dvoracekpetr1, erik, FatMonster, Filcka, filemon, Filip123, Flash, Fox01, Fry, Golem, Hebled, hiro666, Hulik, hypermlok, invape, IV, J.T.honza, Jabba, JackOneil, Jak, James, japes, jendavondra, jh666, Jimbeam90, JimmyII, Joshua_T, kallenved, kaylin, kendor007, keNNoslaw, KINIMODUS, Kiwi1902, Krvavý Patejl, kubanec13, kucik, lacoste, Leland, Lenny, Librarian, Lookass33, Luigim, m.jedle, MakiPuchalovic, Mamut12, markic, Mates17, MB, mcezik, meffis, Mercurio, mgeralt, mikado, mimo_provoz, miuanek, MonsterGyre, monty.cl, moris.cz, MP, mstefl, mufon, mywiel, namdnas, NecRoman, Niaz, noMster, Olesh, opytz, pearlxjam, pechna, Pekario, petrsimcik, Piros0013, Pizza Guy, pk123x, Poseidon1978, Premek, punisher, puolpm, R3nd4 , Radkos, RaptoR, rewkon, Ricarderon, Rickettsia, Rowan, RudyRod, Rumburaq, S4TW, saja, Salien, Saran, Schimi85cz, Schramm, semi41, Sidi Santini, Sir_Pete, Skot, slavik38, Spike, Staník, suricattaontheway, T3ss, tacmud, the.kasztan, TheWrecker, the_proph, Till, timek, Tomasino79, Tomate, Tomket.Tom, Tommy Monaghan, TommyBOYER, tomned, Toren, trudoš, Ukko, utresyby, Valis, vishnar, Vítek, Wakker, Wargeron, WEAPONE, xintax, xxaannddeerr, Yefery, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, Zíďas, zlejzmrd
Chce (17)
Azik2586, Badgu.y1902, deadpool, DKoscik, gezic, henrycruel, husakpetr93, Jáňa, Kiko, Kryysa1892, Maty48, Miriyak, Nightmare, pxashes, Rocksteady147, RodRoder, segy
Shání (2)
gezic, Nightmare
Nabízí (10)
3DD!3, Fox01, Librarian, Light, Luigim, MB, Niaz, suricattaontheway, Wargeron, www.foxbazar.cz