Koupit
Po dlouhé době se Spider-Man vrací – a to hned s jedním ze svých nejslavnějších dobrodružství!
Pokus zbavit se svých schopností má děsivé následky... a do toho se ještě objeví jeden zbrusu nový padouch! Ano, v nové knize z edice Comicsové legendy vás čeká pořádná jízda! Obří ještěři i mechaničtí likvidátoři pavouků, gangsteři, láska i tajemné sekty! Tak si upevněte pásy a můžeme vyrazit!

Scénář
Stan Lee, Roy Thomas
Art
Gil Kane, John Romita Sr.
Ink
Frank Giacoia, Tony Mortellaro, John Romita Sr.
Lettering
Karel Petřík
Překlad
Marek Barányi (Keram), Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-87044-62-9 (Netopejr)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
černobílý
Váha
380 g
Stran
248
Cena
269 Kč
Originál
The Amazing Spider-Man 099-109 ()
  • VanTom
    Klasický Spider-Man kolem čísla 100 se mi náhodou četl dobře (přičemž sáhodlouhou samomluvu zvládal líp zaskakující Roy Thomas, než matador Stan Lee), příběhy prožíval rozmanité (a romantické), i hlášky většinou pobavily ("Spidey, co bys byl bez svého smyslu pro humor. - Asi to samé, co jsi s ním. Nic."). Kresba nepřekračuje dobový standard, rozhodně ne v nepřehledně splývající ČB verzi.
    PS: Vždy jsem doufal, že to Comicsové legendy dotáhnou k oné zásadní události, smrti Gwen, ale bohužel.
  • Venomslav12stars
    Venomslav12stars3.8.2019 14:00Comicsové legendy #23: Spider-Man #07
    Koupil jsem hlavně kvůli pokračování six-arm spidermana první 4sešity byly dobrý zbytek kromě pavokobijců průměr
  • Fry
    "Comicsové legendy #23: Spider-Man #07" - Po delší době jsem se zastavil (opravdu - prokousat se tím mi trvalo celý týden) u oldschool-ovky a co k tomu říct? Je to v rámcích možností celkem dobré, "Secret Wars" to sice nejsou, ale taková "Dark Phoenix" se tomu stylově blíží asi nejvíc! V knize jasně dominuje příběh "Pavoukobijci!" - aspoň tedy podle mého, kde se proti Spidemu postaví Jameson a mechaničtí pavouci. A nebo i poslední "Pomsta z Vietnamu" není úplně nejhorší... v každém případě tu ale nejsou příběhy, které si asi budete pamatovat dlouho, ale budete rádi, že máte doma aspoň kus komiksové historie... Za mě 4*!
  • baatcha
    Kvalitní klasická zábava, ale už mě to nebralo tak, jako předchozí díly. Asi mi tu chybí fikaní záporáci, mluvící o sobě ve třetí osobě, s dokonalými plány na ovládnutí světa. Mám pocit, jako by celé to dřívější naivní ladění začalo ustupovat a už to holt není taková prča. Autoři občas vaří z vody, třeba příběh z obálky mi přišel jako vyložené wtf, a kresba Gila Kanea mi děsně nesedí. Pokaždé jsem hledal dopředu, kdy se zase objeví příběh od Romity.

    Přečteno a podtrženo - koukejte honem vydat další!
  • Corvus
    Vše už bylo napsáno, co dodat? Pro mě osobně jedna z nejoblíbenějších sérií na trhu. Jsem rád, že se legendy vrací a doufám, že nejde o ojedinělou kapku a na následující díl nebudeme čekat další dva roky...
  • Kapitán Gramatika
    Kapitán Gramatika17.7.2014 10:39Comicsové legendy #23: Spider-Man #07
    str. 163: "že má něco společného s robotem, který na mně zaútočil."
    str. 169: "Musí vědět, že ho sleduješ. Tahá tě za nohu!"
    str. 175: "Přinesli jsme pro Harryho!" ... "Pojď si pro , zlatíčko!" (jí X ji - opakovaný prohřešek v knize)
    str. 244: "Málem jsem zapomněl na a na Flashe."

    dva překladatelé, jazyková redakce a předtisková příprava - hanba vám!
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš17.7.2014 00:36Comicsové legendy #23: Spider-Man #07
    Zjevení! Návrat krále! Oproti spoustě moderních pitomin je tohle aspoň dobře nakreslený a na nic si to nehraje. A největší sci-fi stejně nejsou superschopnosti, dinosauři, upíři, ještěrka v plášti ani lék na šest rukou, ale ta Stacyovic holka. "Jsem tak ráda, že jsi konečně zavolal Péťo (po několika dnech absolutního zmizení), ale když mi to nemůžeš říct, kde jsi byl, tak já nebudu zvědavá" !!! Tomu říkám Eselbrücke.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin7.7.2014 12:59Comicsové legendy #23: Spider-Man #07
    Neustále svými monology unavující Spider-Man v řadě roztomile naivních zápletkách s mnoha klasickými i neklasickými postavami. Ale svým způsobem je to půvabné. Spidey je hlupáček, ale místy humorný hláškař.

    Celkový dojem: 60%
  • Big_Boss
    Z čista jasna se k nám přiřítily už dávno (skoro)zapomenuté Comicsové Legendy s číslem 23. Na Crwe Conu to bylo opravdu překvapení číslo jedna, které trůnovalo na pultu. Kniha nám oproti ostatním nabobtnala na neuvěřitelných 244 stran, což oproti standartním osmi příběhům dělá jedenáct! Samosebou to muselo i přinést i vyšší cenu z 199-, Kč, popřípadě 219,- Kč na 269,- Kč, což ale opravdu není žádný problém. Kniha je jako vždy perfektní se skvělými naivními příběhy Spideyho z doby 70. let. Poprvé se v Comicsových legendách potkáme s Morbiusem i Doctorem strangem a nechválně proslulým problémem se šesti rukama (Spoilery - bohužel se žádného Sado-Spidera nedočkáme jak známe ze seriálu z 90. let). Kniha jako vždy přínáší tunu zábavy, akce a typického Parkerovské smůly s penězmi, holkami a dalšími nepříjemnostmi v životě. Knihu rozhodně doporučuji a přeji si aby vydávali Comicsové legendy dále, jelikož v deváté knize bysme se konečně mohli dočkat slavného příběhu, který u nás dosud česky nevyšel - (Pozor Spoiler !) The Night When Gwen Stacy Died
  • erik
    Komiks pre staromilcov, zásadné príbehy typu šesťruký Parker, Morbius, mechanickí pavúkobijci... Nechýba Kazar, Dr. Strange... Navyše je to ukecané, každá úvodná strana vrhá na čitateľov komentáre typu – to ste nečakali, zdá sa vám to prehnané, čítajte ďalej! Teší ma, že sa aj niektoré odkazy, zdá sa , ponechali podľa originálu (jeden starý film). Plus je tu „dobové čaro“, Jameson komentuje rozmach televízneho vysielania a tak podobne.

    Krásna naivná superhrdinská knižka.
  • Kabukiman
    Super! Po dlooooouhé době další comicsové legendy! Kdo by je dneska ještě čekal! Takže díky Netopejre za to! Nevím jak moc ještě někoho CL zajímají a kolik fanoušků ma starej Spider-man, když teď vychází Ultimate Spider-man a každejch 14 dní UKK, ale já jsem za starýho Amazing Spider-mana fakt rád! Jen je škoda, že to nevychází barevně. Kresba je naprosto skvělá a s barvou by to byl prostě naprostej retro luxus! Tyhle příběhy jsou pro fanoušky Spider-mana naprostá nutnost a žádnej moderní restart je nemůže nikdy nahradit. Gwen už to má za pár a tak se jen modlím, aby Netopej s CL pokračoval a pokud není má modlitba příliš troufalá, tak aby sebou taky trošku hodil.... Jednu hvězdu sundavám za tu černobílost, která brání mému naprostému blahu:)
61691
Četl/a (36)
Alfred, Big_Boss, calvin10, Cemino, Doncek4321, Doppelganger, DracoAn, erik, Final, Fry, house192, hypermlok, J.Connor, jh666, Kaaos, KdG, Keno, Kraken, lacoste, Lobok257, Mercurio, mgeralt, mineralk, NecRoman, Ozymandias, pechna, raenius, robertsedmik, SHORTY, Spike, Tyfus, TZcomics, VanTom, Venomslav12stars, VvV, ZeznikoslavCZ
(109)
adam.ra, afri, Alfred, Ash Pointak, Benji, Big_Boss, blackJag, bmc75, bobo666_2005, burzum, calvin10, Cemino, Corvus, CSE_AC/DC, DEmnoG, disclose, Doncek4321, doophy, Doppelganger, DracoAn, Elhonzo , erik, fel68, filemon, Final, FrAnK, Fry, GavlaDan, house192, Hulik, hypermlok, ikshorm, invape, J.Connor, James, jh666, Kabukiman, Kazumaki, KdG, Keno, Kjon, komiksák007, Kraken, krvinka56, lacoste, Lenny, Lobok257, lopik, Martin Buchal, Masinfira, Maty48, me, Mercurio, merhyx, mgeralt, Mikei, MIKER65, mimo_provoz, mineralk, moiqpiom, monty.cl, MP, NecRoman, Nightmare, noMster, nx, Nyxxie, oru, Paldini, pata, pavel, pechna, pennywise, Poseidon1978, R3d, Radkos, raenius, robertsedmik, roswelll, royan, Saiffer, Salien, Saran, seezeethree, SHORTY, Skot, sleepless, Spider-man, Spike, tacmud, The Genius, the.kasztan, TheWrecker, Traum, trudoš, tulipstros, Tyfus, TZcomics, VanTom, Venomslav12stars, vranakx, VvV, Wasps, willis, worf, xintax, Zajo original, ZeznikoslavCZ, Zíďas
Chce (15)
anakinb, Azik2586, Badgu.y1902, Braindead, deadpool, delsemela, Duracell, FatMonster, Joshua_T, Kapis, Odal , pk123x, RaptoR, vrazdinek, xxaannddeerr
Shání (2)
anakinb, FatMonster
Nabízí (1)
Fox01