Koupit
Mladí Titáni: Budoucnost je teď (Původně vycházelo od prosince 2004 do června 2005)
O víkendech mívají obvykle Titáni možnost hodit všechno za hlavu. Tentokrát to ale hodí je samotné... do 31. století! Na cestě do budoucnosti musí Titáni pomoct Legii superhrdinů zabránit hrozbě známé jako Fatální pětistovka.

The Brave and the Bold #60 (Původně vyšlo v červnu 1965)
K týmu Titánů poprvé přibude Wonder Girl. Spolu pak musí chránit městečko Midville před pohromou zvanou Separated Man.

Hřbety jednotlivých svazků pak postupně tvoří ucelený obraz od Alexe Rosse.

Obsahuje sešity sérií Teen Titans (Vol. 3) #17-19, #21-23 a The Brave and the Bold (Vol. 1) #60


Scénář
Robert G. (Bob) Haney, Geoff Johns
Art
Tom Grummett, Mike McKone, Joe Prado, Bruno Premiani, Ivan Reis
Ink
Marlo Alquiza, Marc Campos, Nelson Conrad
Barvy
Jeromy Cox, Sno Cone Studios
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Petr Zenkl
Redakce
Mirka Jarotková, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-83-7566-116-3 (BBart s.r.o.)
978-83-7566-116-3 (Eaglemoss (Eaglemoss Collection / Publishing Group))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
178 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
530 g
Stran
176
Cena
249 Kč
Originál
Teen Titans: The Future is Now (DC Comics, 1965, 2004, 2005)
  • karl173
    Slabota. Hlavní příběh této knihy, který psal Geoff Johns byl pro mě jeden velký mišmaš ve kterém jsem se prakticky téměř nevyznal. Přiznávám, že jsem pro tuto látku neměl pravděpodobně načteno dostatek materiálu, ale to DCKK neobhajuje. Navíc zde bylo takové velké množství postav, že jsem si prakticky nedokázal s některou z nich vytvořit nějaké pouto. Zkrátka byl to pro mě blázinec.
    Kresba také příliš neoslnila. Sice se na to dá v pohodě koukat, ale žádný velký zázrak to není.
    Tentokrát jsem si přečetl i retro, které v DCKK už jinak poslední dobou přeskakuji, ale tady jsem vzhledem k většímu počtu stránek a k více času, který jsem měl ve vlaku, udělal výjimku. No a musím konstatovat, že jsem to měl raději přeskočit. Děj je sice narozdíl od modernější části přehlednější, ale jde o takovou blbost, že to snad není ani možný.
    Tato kniha byla pro mě jedna z nejhorších co jsem v DCKK doposud četl a sotva si zaslouží 2*
  • Spacecore
    Johns je kvalitní autor, je škoda, že u nás nevyšly jeho nejlepší věci jako Blackest night, Infinite crisis nebo Darkseid War etc. Každopádně tohle je klasicky vytržený kus série a funguje i sám o sobě. Cestování časem a alternativní verze hrdinů jsou takový trochu kýč v celém DCčku, ale tady mě to přišlo dobrý. Možná až moc krátký a je škoda, že se první příběh neroztáhl na dva. Druhý příběh navazuje na Identity crisis, což je taky fajn, vlastně jsem netušil jak tehdy Dr. Light dopadl. Celkem vzato to není žádný terno, ale je zde celkem dost okamžiků, který jsou správně cool a celkově je to dobře napsaný.
  • xflori01
    Já proti Johnsovi nic nemám. Je to zapálený fanoušek superhrdinů a jde to na jeho komiksech vidět. Často zmiňuje bývalé události, vždy do příběhů zakomponovává velké množství postav... A pokud to zvládne do přijatelné míry, že mě to nemate a neruší ve čtení, tak si jeho komiksy užívám. Z tohohle komiksu mám podobný pocit, jak hroubek pode mnou, komplikovaný příběh, který se čte dobře, ale asi ho plně nedokážu docenit, a zpětně si nebudu pamatovat, o čem díl byl. Akorát dám komiksu 4*, ať vím, že mě bavil a že si ho s chutí můžu přečíst později znova.
  • hroubek
    Komiks není špatný, jen se u něho ukazuje to, že Geoff Johns občas neumí napsat jednoduché příběhy. Johns je jako dítě v cukrárně s hodně penězi. Chce ochutnat všechno co nezná, a toho co zná, toho si chce dát vrchovatou extra porci navíc. A já ho chápu. Mě ty příběhy bavily, ale nezanechaly ve mě nic. Jsou to fajn příběhy, přesto bez kontextu nemají možnost a ani sílu si nás získat. A to je velká škoda. Mladí Titáni: Budoucnost je teď není špatný komiks, ale nelze si ho naplno užít.
  • rewkon
    Bylo to divné všichni furt fňukali promarněný potencionál.
  • cyboy
    Johns suverene potvrzuje status nejprecenovanejsiho autora komiksu. Jako vazne nejde napsat neco, co se neshodi, hned na prvnich strankach? Johns pise o cestovani v case a hned zkraje souboje celou dalsi zapletku, vcetne navazujicich sesitu, shodi hlaskou o vzpominkach na souboj pred deseti lety? Chape ten clovek vubec co je casovej paradox? A ze kdyz se nestane A, tak se nestane B a tezko si pak nekdo bude moct vzpomenout na A? To to fakt lip nejde?
    Druhy pribeh je tak blby, ze uz to snad ani vic nejde. Holky si div nedelaj manikuru zatimco se mlatej s tou chodici baterkou (co kurna vlastne umi tak uzasnyho, ze mu nestaci jeden jedinej clen Titanu?) a cela horda "hrdinu" ho nezvladne zhasnout? Strasny.
    Ale jako chapu, ze je to "zase vytrzeny z kontextu" a "ceskemu ctenari chybi souvislosti" a ja nevim jaky jeste argumenty jeste kdo vytahne. Fakt je, ze Johns je totalni babrak a tohle je derivatem jeho babrakovstvi.
    A historicky sesit? Tam me malem sundala ze zidle horici slza (jako fakt) a krasna hlaska, jak mladi titani resi problemy vsech deti. Zavolejte nekdo Titany, odrel jsem si kolinko! Jesteze Separated Man nemusel dostat tu injekci do zadku...
    40%
  • kaylin
    Kniha "DC komiksový komplet 65: Mladí titáni: Budoucnost je teď" navíc ještě obsahuje bonusový retro komiks "The Brave and the Bold 60", který ukazuje druhý příběh Mladých titánů, kde už nebyli jen Robin, Aqualad a Kid Flash, ale přidala se k nim i Wonder Girl. Sestava k nezaplacení, alespoň podle jmen. Ale co si budeme namlouvat, ten příběh je stejně směšný jako ty nové, které nám prezentoval Geoff Johns. Jen jsou směšné trochu jiným způsobem. Geoff Johns v knize "DC komiksový komplet 65: Mladí titáni: Budoucnost je teď" opět dokázal jen to, že má o DC universe skvělý přehled, že dokáže napsat příběh, ale už ne to, že jsou jeho příběhy dobré. A tady bohužel nejsou. Jasně, nemám rád cestování v čase, to je jedna věc, ale tady je použito hloupě, jen pro to, aby Johns zaplácal tři sešity. A druhý příběh je jen soubojem s někým, kdo není pro čtenáře extra zajímavý, ale Johns z toho udělal skoro až epochální akci s ubohým soubojem dvacet na jednoho. Jestli dvacet týpků nezvládne jednoho a potřebují ještě někoho, možná by měli spandex pověsit na hřebík.
2711143
Četl/a (56)
2scha, Al0f0k, Anton, Azik2586, BadBoy, Bubákolog, calvin10, Carnage, ConanVJ, cyboy, dajik, Deckard, Denis, Doppelganger, DracoAn, Georgíno J., hroubek, Hugin, James, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, Joker189, JORDY, kallenved, karl173, kaylin, Kiko, lantan1, LookAss, matty87, Mercurio, mineralk, Mleako, MonsterGyre, NecRoman, Negan, opytz, Paldini, PeNNy, PH79, punisher, puolpm, raenius, rewkon, Rinter, roswelll, Schirru, Spacecore, Spike, Symbi, Tony TwoDee, trudoš, utresyby, xflori01, zlejzmrd
(186)
2scha, Abe, adam.ra, Al0f0k, Alfi, Alfred, Alikkk, Anton, Azbest, Azik2586, BadBoy, Badgu.y1902, blackJag, Blair, bmc75, Borg3po, Bubákolog, calvin10, Carnage, comicsland, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis, Deži, disclose, DKoscik, doophy, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, Džoworka, Er.Nest, erik, filemon, Filip123, Flowtek, Fox01, FumarEnPipa, Georgíno J., gezic, Glumal, hahahoho, herrman, hlavathor, Horstik, hroubek, Hugin, hugosnowden, husakpetr93, hypermlok, Infarkt, invape, JackOneil, Jak, jakub186, James, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, Joker189, JORDY, José, Josh, Joshua_T, kadas97, kallenved, Kapis, Karel Sec, Kareru, KdG, Keenkeen, kendor007, Kiko, Kiwi1902, komiksák007, koudak89, krupan, Krvavý Patejl, kucik, Lenny, Lobok257, LookAss, malylada, Mamut12, Mariomichal, Matio, matty87, MB, me, meffis, Mercurio, merhyx, michaldca, MickeyStuma, mikado, Mikei, mimo_provoz, mineralk, Mitthrawnuruodo, miuanek, Mleako, MonsterGyre, monty.cl, MP, namdnas, NecRoman, Negan, Neuro, Nevimtrebastofi, Nightmare, Nyxxie, Olesh, opytz, Paldini, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, PeNNy, perper, PH79, Piros0013, pk123x, plema, Poseidon1978, psramek, PumpingArrow, punisher, puolpm, Radkos, raenius, rewkon, Ricarderon, Rinter, roswelll, Rumburaq, S313, saja, Sajmon, Schirru, Sidi Santini, Skot, SlavaBurlac, slavik38, sleepless, Spacecore, Spike, Stlucius, superheroesstuff, T3ss, tacmud, the.kasztan, TheoDread, timek, Tomasino79, Tomate, Tommar, tomned, trudoš, tulipstros, Tyfus, Ursus, utresyby, vishnar, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VvV, xai, xflori01, xintax, xxSIMIxx, Yefery, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zikaa, zlejzmrd
Chce (10)
barthez, deadpool, delsemela, Draco nobilis, dvoracekpetr1, Maty48, mike731, Premek, Sebastian the wise, Venomslav12stars
Shání (1)
suricattaontheway