Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Finále jedné z nejúspěšnějších Batmanovských sérií!

Gotham má zpátky svého Batmana... a Batman své město. Batman je víc než jen plášť a maska. Je to dědictví, bez kterého už občané Gothamu nedokážou žít. Ale i tak je na čase se rozloučit a zatáhnout oponu za jednou velkou epochou.

Ale samozřejmě, správně akčně - za doprovodu starých nepřátel a nových protivníků a s nahlédnutím do temné budoucnosti!

Obsahuje sešity série Batman (NEW 52) #51-52 (duben 2016 - květen 2016), Batman (NEW 52) Annual #4 (září 2015), Batman: Futures End #1 (září 2014) a Batman: Rebirth #1 (červen 2016)

Scénář
Ray Fawkes, Tom King, Scott Snyder, James Tynion IV
Art
Rogê Antônio, Greg Capullo, Mikel Janin, Alejandro Cal Oliveira (ACO), Riley Rossmo
Ink
Klaus Janson, Brian Level, Danny Miki, Riley Rossmo
Barvy
Jordan Boyd, June Chung, Dave McCaig, Brian Miller (Hi-Fi Colour Design), Francesco Plascencia (FCO Plascencia), Ivan Plascencia, Alex Sinclair
Obálka
Greg Capullo, Danny Miki, Francesco Plascencia (FCO Plascencia)
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-543-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 255 mm
Tisk
barevný
Váha
400 g
Stran
144
Cena
369 Kč
Originál
Batman #10: Epilogue (DC Comics, 2016)
Varianty
Batman #10: Epilog (paperback) (2018)
Batman #10: Epilog (pevná vazba) (2018)
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger18.1. 14:42Batman #10: Epilog (paperback)
    Zbytečná a nudná kniha. A ten pokus o napojení na Rebirth měl být co?
  • mAGiic
    mAGiic editor18.3.2021 09:40Batman #10: Epilog (paperback)
    Epilog je sebraný soubor povídek, z nichž nezaujme ani jedna a rychle se vykouří z hlavy, za zmíňku stojí snad jen příběh Gotham je. Zbytek je meh. 2*
  • Norri
    Norri mecenáš24.6.2020 21:02Batman #10: Epilog (pevná vazba)
    Zase povídková kniha. A já krátké povídky nerad. Většinou... Tato kniha naštěstí patří k výjimkám. Nejsou v ní žádné generické krátké povídky, které se mohly odehrát kdykoliv. Tyhle mají své přesné místo v čase Snyderovy řady. A to je na nich skvělé. Odměňují čtenáře, kteří ten run znají a ke klíčovým událostem přidávají něco navíc a nebo se na ně odkazují. Je to taková nostalgická tečka na závěr. Ohlédnutí za povedenou sérií, která mě velmi bavila. Hlavně povídky "Gotham je" a "Seznam" jsou skvělé. Na druhou stranu tu knihu nemá smysl číst bez znalosti předchozích knih.
  • Palebras
    Palebras1.2.2020 16:20Batman #10: Epilog (paperback)
    Po Květech Zla u kterých mi Snyder tekl i ušima a byl jsem jím opravdu přesycen, jsem dostal tuto sbírku příběhů, které jsou s hlavní dějovou linkou provázané a sem tam něco doplňují či dokreslují..Obstojí i samostatně a musím říct, že já se bavil...Po posledních třech kouscích od Snydera, jsem dostal fajn jednohubku, která mi pro odreagování bohatě stačila.
  • Fry
    Fry admin9.8.2019 12:09Batman #10: Epilog (pevná vazba)
    Batman #10: Epilog - Podobně jako v případě 'Hřbitovní směny' i desátá a zároveň závěrečná kniha nabízí na první pohled jen obyčejnou sbírku nic neříkajících povídek, které fungují naprosto samostatně a v případě, že jdete pouze po zásadních příbězích vám tedy může připadat takřka zbytečná. Nicméně ony ty příběhy nejsou vůbec špatné a snad kromě úvodního příběhu z 'Futures End' mají všechny docela zajímavou myšlenku. Nejlépe napsaný je asi paradoxně Snyderův 'Gotham je', nejlépe nakreslený naopak Rossmův 'Seznam' ... Za mě 4*!
  • Spacecore
    Spacecore24.7.2019 05:38Batman #10: Epilog (paperback)
    Tohle bych ani nepovažoval za knihu, ani za epilog, je to pár průměrných batmaních sešitů, kterých jsou tucty. Nic zvláštního.
  • kotouczech
    kotouczech20.6.2019 14:15Batman #10: Epilog (paperback)
    Něco dobrý. Něco míň. Nenavazující sešity.
  • Draco nobilis
    Draco nobilis admin2.3.2019 18:49Batman #10: Epilog (pevná vazba)
    Vejškrabek. Taky tomu můžete říkat kyretáž.
  • sedw
    Poslední díl příliš nepotěšil, soubor jednotlivých dílčích příběhů, ze kterých mě ani jeden pořádně nenadchnul. Podprůměr.
  • choze
    choze21.9.2018 10:20Batman #10: Epilog (paperback)
    Zbytečná nuda.
  • JohnyG
    JohnyG10.9.2018 17:07Batman #10: Epilog (paperback)
    Samotné příběhy, i když netvořily souvislé vyprávění, mě bavily a troufám si tvrdit, že byly nadprůměrné. Ale daleko víc by tomu sedělo, kdyby to byla výplňová kniha v prostřed série, nebo spíš samostatně stojící sbírka. To bych se nebál bych se s hodnocením přitlačit, ale jako závěr runu mi to přijde málo.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin1.7.2018 10:34Batman #10: Epilog (paperback)
    Zprvu jsem měl též pocit, že se jedná o zcela zbytečnou knihu (pravda, už jsem byl "nasrán" na předešlé díly), ale nakonec mi ani ta dávka patosu a minipříběhy tolik nevadily. Dalo se to číst.

    P. S. Obálka příběhu "Gotham je" je perfektní.

    Celkový dojem: 60%
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin1.7.2018 10:30Batman #10: Epilog (pevná vazba)
    Zprvu jsem měl též pocit, že se jedná o zcela zbytečnou knihu (pravda, už jsem byl "nasrán" na předešlé díly), ale nakonec mi ani ta dávka patosu a minipříběhy tolik nevadily. Dalo se to číst.

    P. S. Obálka příběhu "Gotham je" je perfektní.

    Celkový dojem: 60%
  • Gustik5
    Gustik52.6.2018 12:35Batman #10: Epilog (paperback)
    Tato poslední, desátá kniha rozhodně není špatná. Jen zkrátka celkem průměrná. Cením si hlavně vyváženosti jednotlivých epizod, což bývá často u jakýchkoli sborníků problémem. Zde tomu tak není. Možná proto, že na většině komiksů zde se podíleli buď Scott Snyder, či James Tynion IV., kteří mají celý run tak nějak na svědomí. Ačkoli jsem to trochu tušil, to „pravé“ zakončení už nastalo v knize deváté. Batman: Epilog tak nemá být nějakým velkolepým komiksem, ale spíše poklidným uzavřením jedné kapitoly, jež byla naopak velkými událostmi napěchovaná. Což se, vzato kol a kolem povedlo. Projevuje se zde jistá trpkost superhrdinského mainstreamového komiksu, spočívající zejména v tom, že jsou zde pevně vymezená pravidla a mantinely, v jakých se tvůrci smějí pohybovat. Teď už nezbývá než se těšit a být zvědavi na to, jak se toho zhostí Tom King, který sérii po Scottu Snyderovi převzal. Více zde: http://nafilmu.cz/2018/06/komiks-batman-epilog-2018-nevyrazna-tecka-za-vybornou-serii/
  • karl173
    karl173 mecenáš30.4.2018 16:24Batman #10: Epilog (paperback)
    Není to žádná pecka, ale kdo by to také čekal. Tohle je zkrátka rozloučení s Batmanem v New 52. Ani to není rozloučení Scotta Snydera. Ten se rozloučil v podstatě už v minulé knize, byť zde má také jeden sešit, který už jen Snyderův konec silně podtrhne. Tato kniha nabízí pár posledních příběhů, než přijde Rebirth. A ty příběhy nejsou vůbec špatné, byť mohou být do jisté míry někomu jen do počtu. Já se ale celkem bavil. Kresba se vystřídá hned několikrát a krom skvělého Cappula nabízí pěknou podívanou i od ostatních kreslířů. Takže jak jsem již napsal, není to žádná pecka, ale jako taková poslední jednohubka to funguje dobře. 70%
  • Fimi
    Fimi mecenáš28.4.2018 23:28Batman #10: Epilog (pevná vazba)
    Tohle mě šíleně nebavilo..snad ještě více než ty dva předešlé díly. Chápu, že jde o rozloučení s postavou a ukončení serie, ale sakra, i poslední Sandman nebo Lucifer byly pořád na stejné úrovni jako díly předchozí. Tohle je naprostá zbytečnost. Poledních několik stran je prostě část Rebirthského Batmana a vzhledem k tomu, že první číslo Rebirthu I am Gotham není dva krát tlustá kniha, tak vlastně zaplatíte za část toho, co jste četli zde, ale chápu, jde o navnadění do nové serie..Tady mě neskutečně sere to Snyderovské vyprávění příběhu někým na mnoho stran. V minulém díle to byl Bloom a zde Riddler, sakra, to se nedá číst a nekončí to, neskutečně nudné tlachání, které nakonec přijde v niveč. hrozný hrozný hrozný....
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš16.4.2018 22:01Batman #10: Epilog (paperback)
    Velké zklamání a velká zbytečnost. Tahle kniha má opravdu smysl jen jako poslední a ukončující kniha celé série Batman The New 52. To je ale málo. Vím, že za to vydavatelé nemohou a pouze dokončili to, co si předsevzali a co nám fanouškům slíbili. Tímto jim chci vyjádřit velké dík, že nám po dobu nějakých 4 let servírovali nového Batmana, který je opravdu jiný a odlišný. Kniha samotná není hloupá, ale je hloupě koncipována. Příběhy jsou v podstatě výseky a mají pomyslně ukončovat celou sérii. Toho se mi jaksi nedostalo a nebýt tzv. pokračování z Květů zla, konkrétně příběh Dvacet sedm, tak by mi to celé projelo hlavou jako pájka máslem. Příběh z doby Brucovi amnézie mi přijde zbytečný a opravdu měl být obsažen v Supertíze nebo Květech zla. Celá série ještě byla ochuzena o jeden Annual 3, přitom je to součástí Konce hry (tie-in chcete-li), takže nechápu. Kresba dalších příběhů je krásná a nabízí další paletu kreslířů. Opravdu jsem si užíval obálky. Co ale nechápu je Rebirth Batman #1. Proč tam k sakru je? Takhle, chápal bych jeho začlenění, kdyby nám DC vysvětlilo jakousi souvislost mezi New 52 a Rebirthem. Jenže tam nic není, jen že je to jakási ochutnávka. Zbytečná, zvlášť když má Rebirth u nás vyjít a v době, kdy to vyšlo v USA, ať mi nikdo netvrdí, že Rebirh už nebyl na světě. Proč tam nedat nějaký příběh ve stylu #0, který právě přemostí obě univerza (dobře, kresba je docela dobrá). Opravdu tomu nerozumím a jediné, co z celé sbírky Epilog mám je, že je kompletní a že tam jsou zajímaví kreslíři a zajímavé obálky (+ budoucnost a klonování Batmana je prostě SUPER). Prostě nic víc. Crwi přesto ještě jednou děkuji - to není vaše chyba. Jsem pořád rád, že mám sérii kompletní. Nedávno jsem ji přečetl celou od 1 a je to opravdu slušná a příjemná jízda.
  • cyboy
    cyboy mecenáš9.4.2018 23:03Batman #10: Epilog (paperback)
    Tak to jsem uplne necekal. Jde o ruzne casove rozmistene povidky, ktere doplnuji hlavni dejovou linii, ktera ale skutecne minule skoncila. Tady uz zadny posun neni. A z toho jsem trochu zklamany.
    65%

21732122
Četl/a (83)
123peta, 2scha, Al0f0k, Alfred, Benny, Blackhand47XD, Bronn, Caylen-Tor, Cemino, choze, Cinema Ranger, Craxx, cyboy, D.K.Logic, dajik, Darker, Darth Raelchi, Davidos402, deadpool, Denis, Denis1996, Duracell, dvory, erik, farnhajt, Final, Flowtek, Fr3d_K, Golem, Gustik5, hatapka, Jabba, James, japes, jh666, jindroush, jiskra, JohnyG, Kaaos, kadas97, karl173, kaylin, kendor007, Killingjoke, kinak, Kiwi1902, kotouczech, lantan1, Librarian, mAGiic, Mates17, me, MEGA, Mercurio, Mleako, MonsterGyre, monte walsh, NecRoman, Olesh, Palebras, pavlosson, pearlxjam, Petr, Petrkoll, PrastenejCitron, punisher, puolpm, Schramm, Sick666, Sikk, slavik38, Spacecore, Spike, Suši, taidana, Tiba, tukak, vita, w3cMarkus, WEAPONE, Wiw, Zbysek2410, zlejzmrd
(130)
2scha, Alfi, Alfred, Babany, Badgu.y1902, Beng.D, Benny, Blackhand47XD, blackJag, bmc75, burzum, buscheer, Caylen-Tor, Cemino, Clarkos, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, Dali, Darker, Davidos402, deadpool, Denis, Denis1996, Dinik, DKoscik, doomista, Duracell, dvory, Er.Nest, erik, farnhajt, faster86, Final, Flowtek, Fr3d_K, gezic, Golem, Gustik5, hatapka, herbert, herrman, Honzin, hyba1991, ikshorm, Jabba, JackOneil, Jak, James, jerry67, jh666, jindroush, jiskra, Jonathan Arbuckle, kadas97, karl173, kaylin, KdG, kendor007, Kiwi1902, Kouzelnik7, Librarian, lifi, listr, Lojza, Lokas1998, Mamut12, Mates17, Matthew, mcezik, me, MEGA, Mercurio, misa, Mitak, Mleako, MonsterGyre, mywiel, NecRoman, Nyxxie, o2t2, Olesh, Onkel 1928, Palebras, paulmuaddib, pavlosson, pearlxjam, pechna, perper, Petr, Petrkoll, Piros0013, punisher, puolpm, Radkos, Roiser, Rumburaq, saja, Saran, Schramm, seezeethree, Sick666, Sidi Santini, SkillJam, Skot, slavik38, Spike, Staník, Stlucius, superheroesstuff, suricattaontheway, Suši, taidana, Tiba, Till, Tomas024, Tomasino79, Tomate, Tomket.Tom, TommyBOYER, tukak, Tyfus, vita, WEAPONE, Wiw, xintax, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zlejzmrd
Chce (23)
665+1, ArmadOon, Azik2586, chcita, CHester Turner, DamianG, Doppelganger, Dzoglik, Fida, filosh, henrycruel, Jáňa, Kiko, Macek78, maravenger, meffis, monty.cl, petrik1710, predek, Sebastian the wise, Shpeckk, vrazdinek, Wakker
Shání (4)
DamianG, JaroKakashi, m.jedle, namdnas
Nabízí (3)
buscheer, Denis1996, Lojza