Koupit
Začíná nová etapa Zázrakových dobrodružství! V povodí Vltavy se děje cosi podivného. Co vyhnalo z řeky její pradávné obyvatele, a co se jim stalo, že začali být agresivní a lační po lidských obětech? Zapomeňte na Česílka a raději zadržte dech – tito vodníci vám na housličky nezahrají!

Kolem prvního českého superhrdiny navíc stahuje svá osidla postava z daleké minulosti, která ho podrobí zkoušce charakteru. Je kouzelník Žito přítel či nepřítel? Jak porazit někoho, kdo je mnohem silnější? Magistr Kelly, Tomáš i Míša, která sama stojí před novou výzvou, budou muset spojit všechny své síly!

Scénář
Petr Macek
Art
Petr Kopl
Obálka
Petr Kopl
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2464-5400 (CZECH NEWS CENTER a.s.)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
barevný
Váha
80 g
Stran
28
Cena
59 Kč
  • Norri
    Do tohoto sešitu se toho vešlo poměrně hodně - představení nových postav i nové zápletky. Myslím, že je to dobrý začátek minisérie. Více zde: http://vlcibouda.net/komiks/dechberouci-zazrak-patalie-mloky
  • Gustik5
    Děj se zajímavě posouvá a po ukončení minisérie se Vzkříšenci se nám dostává nového pozadí, spolu s postavou, která byla mentorem mentora. :) Jak si snad všichni všimli, Žito fakt připomíná Cumberbatche. Plus ještě Komediantova placka se smajlíkem... A jokerovské "Hahahaha!" nevyjímaje. Je to zkrátka takový hybrid. Ale rozhodně zajímavý. Děj se celkem příjemně rozbíhá. Potěší Vodník i náznaky chystané inspirace Válkou s mloky, které už jsme měli možnost zahlédnout dříve, když Zázrak při střetu s Pérákem spadl do Vltavy... Jsem zvědav jak se to bude vyvíjet.
  • mearez
    Ten zlej chlápek na konci mi připomíná Cumberbatche... Jsem divnej?

  • kaylin
    "Dechberoucí Zázrak 18: Vltava skrývá Monstrum!" je další povedené pokračování, kdy autoři už dávno vědí, jak navnadit svoje fanoušky, jak splétat více linek. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/05/1436-dechberouci-zazrak-18-vltava.html
  • PrímaMost
    Po ďáblech a posmrtných průvodcích přichází na řadu vytěžení dalších legend.... Vodníci s náznaky Čapkových mloků.... i učitel Mr. Kellyho, žertýř s tváří Cumberbatche, odlesk Jokera z DC univerza?
    Kromě zázračných linek do příběhu vstupuje další rodinný příslušník rodiny Danešových. Jak moc se korporace, ve které pracuje, bude podobat úloze Complexu v prvním ročníku zázrakovské série lze jen odhadovat.
    Otázku vyvolalo auto v odraze ponorky na dně Vltavy. V čem bude Nový Svět jiný? Vrátí se později do hry staří známí - Bílá paní, Vzkříšenci, Komplex? Odhodlá se Míša stát se Pružinou?

    Jaké otázky sešit vyvolal ve Vás?
  • cyboy
    Me se asi vazne zacina Zazrak libit nebo co. Hlavne kdyz nas evidentne cekaji mloci Karla Capka (naznaku je dost - pan Bondy, zminky o zlate tekoucim ve Vltave (kdo jiny by ho vytezil, at uz je tim zlatem cokoliv) a samozrejme zminka o Salamandriu pro mene chapave a "potvorach, ktere zacnou zrat lidi"). Jsem vazne zvedavy co bude dal.
    80%
  • goldschmidchen
    Podle mě nejlepší díl 2. série.
  • plus-rovnáse
    Já se bavil, hlavně eastereggy (Chobotnice, Trump...) :)
82084
Četl/a (74)
2scha, akrijus, Alfred, Alikkk, Babany, Blackhand47XD, cyboy, czeeri, DanQ, deadpool, deefha, Dexir, Dezodoo, dvory, Dzoglik, Endy, Faix, Filip123, Glumal, Goldfinch, Gustik5, Hanussen, hellblazer, Infarkt, japes, Jay-jay, jerry67, jh666, jindroush, Joker189, kallenved, kaylin, KdG, Kil-Khal, Kitykatyn, Koci, lacoste, Laik, lantan1, Light, Lijem24, Lobok257, Lookass33, Mamut12, me, mearez, MEGA, Mercurio, Michal Ebert, mineralk, Mleako, NecRoman, Norri, PeNNy, petad, petrSF, Poseidon1978, RadimNemec, raenius, robert.hladil, Rowan, Sagikkun, seneke, Shin, spekktrum, T3ss, tacmud, Tawax , the.kasztan, Tommar, trudoš, tukak, Zdendy, zlejzmrd
(141)
2scha, absolute.000, Adam Novák, akrijus, Alfi, Alfonzo, Alfred, Alikkk, Babany, batoo, bd71, Benji, Blackhand47XD, blackJag, Blair, burzum, calvin10, ConanVJ, CSE_AC/DC, cyboy, czeeri, DanQ, deadpool, deefha, Dexir, Dezodoo, Dinik, disclose, dvory, Dzoglik, Endy, filemon, Filip123, Fox01, Glumal, Goldfinch, goldschmidchen, Gustik5, hahahoho, Hanussen, Hebled, hellblazer, Honzin, Infarkt, invape, James, jankie, japes, Jay-jay, jerry67, Jestrab2, jh666, jindroush, Joker189, KadetJaina, kallenved, kaylin, Kazumaki, KdG, Kitykatyn, Koci, komik.sx, komiksák007, kucik, lacoste, Laik, Lasy, Lenny, Libbi, Lijem24, Lobok257, Lookass33, Mamut12, Matio, MB, mcleek, me, MEGA, Mercurio, merhyx, Michal Ebert, mikina, mineralk, Mitthrawnuruodo, Mleako, moiqpiom, monty.cl, MP, mttra, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, Norri, nx, pavel, pechna, PeNNy, petad, petrSF, petrsimcik, Poseidon06061978, Poseidon1978, PrímaMost, RadimNemec, Radkos, raenius, Ricarderon, robert.hladil, Rowan, Roxigor, Sagikkun, saja, seneke, Shin, Skot, sleepless, spekktrum, Stara.kryta, suchosch, T3ss, tacmud, Tawax , the.kasztan, Tialster, Tommar, tomned, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, vallyslayer, Viking, vranakx, willis, xai, xintax, Zajo original, Zdendy, zdoog, zlejzmrd
Chce (3)
gezic, Maty48, onfr300
Shání (1)
gezic