Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
NASTÁVÁ KONEC SVĚTA, JAK HO ZNÁME

Tom Taylor není jenom postava v příběhu. Je postava ve všech příbězích.

Když dal Tomův otec, spisovatel, malému čaroději, který je hrdinou jeho knih, Tomovo jméno, přisoudil svému synovi z masa a kostí schopnosti, jaké nemá ani jeho smyšlený dvojník. Tom může přecházet mezi reálným světem a nespočtem světů smyšlených obsažených ve všech příbězích, které kdy zazněly.

Ale těmto světům hrozí nebezpečí. Netvor Leviatan, v jehož břiše se nacházejí světy všech příběhů, je zraněný. Hranice mezi příběhy jsou slabší než kdy dřív. Zatímco Tom se neřiditelně žene z jednoho smyšleného světa do druhého, nejnebezpečnější obyvatelé milionu příběhů hrozí tím, že jeho svět roztrhají na kusy.

Slova jsou magie. A jestli se Tomovi nepodaří zastavit síly, které se snaží všechny příběhy zničit, zjistí, že nic nedokáže vytvořit černější zaklínadlo, než je slovo „KONEC...“

Obsahuje sešity série The Unwritten: Apocalypse #1-5 (leden 2014 - květen 2014)

Scénář
Mike Carey, Peter Gross
Art
Al Davison, Peter Gross
Ink
Al Davison, Peter Gross, Ryan Kelly
Barvy
Chris Chuckry, Lee Loughridge
Obálka
Joko Šimizuová
Lettering
Jakub D. Kočí, Violet Kočí (Lelita, Lelita Kočí, Violet)
Překlad
Petr Kotrle
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
fantasy, horor, městská fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-860-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
370 g
Stran
128
Cena
369 Kč
Originál
The Unwritten #10: War Stories (Vertigo (DC Comics), 2014)
  • faster86
    Nebyl tento díl tak trochu zbytečný? Po tomovi jdou všechny armády světa, ale nic velkého nečekejte vlastně nic nečekejte. Poslední sešit je ok protože králíček je můj oblíbenec, ale i tak je to nejslabší díl série (jako o hodně slabší než ostatní).
  • Norri
    Norri mecenáš10.10.2022 22:32Mezi řádky #10: Válečné příběhy
    Nevím, jaký měl tento díl smysl. Snad jenom aby rozdal karty a rozmístil figurky před poslední knihou. Jako celek mě to nebavilo. Během crossoveru s Mýty, jak se zde ukázalo, se nic důležitého nestalo. Jenom se skutečný svět změnil v příběhové postapo. Prostě další sračky, přes které musí naši hrdinové přejít. No a troška toho rozdávání karet. Něco podstatného se zde možná stalo, ale to se dozvíme až v poslední knize. Zajímavého zde nebylo nic. Doufám, že alespoň poslední díl bude nabušený a bude stát za to. Ale trošku se obávám, že když už bude všechno v háji a všem nadějím bude konec, tak Tom zatroubí na trubku a my zase budeme na conu v první knize… Ještě víc se obávám toho, že se už nikdo nebude obtěžovat s nějakým vysvětlováním čehokoliv.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin18.6.2021 10:57Mezi řádky #10: Válečné příběhy
    Také mám pocit, že už se série trochu trápí, leč nějakým způsobem mě neustále baví a stále se domnívám, že jde o jedno z nejlepších děl, co tady vychází. Sem s posledním dílem!

    Celkový dojem: 70%
  • Karel Sec
    ať už to skončí.... Já to vidím už jako dlouho nastavované trápení a začíná mi vadit i kresba.
  • Gmork
    Tak Tom Taylor je zpět a nezastaví ho ani všechny armády z válečných knih. A jeho Nemesis Pullman mu jde stále po krku. Mike Carey opět dokazuje, že ačkoli se může zdát, jak je jeho příběh roztříštěný do mnoha vypravěčských linek, má svůj scénář pevně pod kontrolou a směřuje k jasnému cíli. Závěrečný sešit s Paulym Brucknerem a Pullmanem slibuje, že finále v závěrečné knize bude velkolepé. Jedenáctá Apokalypsa se tak pro mě stává jedním z nejočekávanějších komiksů letošního roku.
9872