Koupit
Mezinárodní Liga spravedlnosti, kniha druhá (Původně vycházelo od prosince 1987 do dubna 1988)
Největší hrdinové světa, Liga spravedlnosti, se zbavili přídomku "Americká" a přešli na mezinárodní úroveň. Je to ale to nejnepravděpodobnější seskupení hrdinů, jaké kdy spatříte! Batman, Blue Beetle, Martian Manhunter, Black Canary, Guy Gardner, Mister Miracle a Booster Gold, ke kterým se připojí zástupce USA Captain Atom a zástupce Ruska Rocket Red.
Dokáže tahle chatrná skupina fungovat jako jeden celek a zabránit mezinárodním incidentům, když při tom musí bojovat s robotickou hrozbou Manhunterů a s Constructem? A jaké šokující tajemství skrývá jejich dobrodinec, Maxwell Lord?

Mister Miracle #1 (Původně vyšlo v dubnu 1971)
Ve svém prvním příběhu potkává mladík jménem Scott Free mistra útěků, jenž si nechává říkat Mr. Miracle.

Hřbety jednotlivých svazků pak postupně tvoří ucelený obraz od Alexe Rosse.

Obsahuje sešity sérií Justice League International (Vol. 1) #8-12 a Mister Miracle (Vol. 1) #1


Scénář
J.M. DeMatteis (Michael Ellis, Wally Lombego), Keith Giffen, Jack Kirby
Art
Keith Giffen, Jack Kirby, Kevin Maguire
Ink
Vince Colletta (Vinnie), Al Gordon
Barvy
Gene D'Angelo
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Mirka Jarotková, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-83-7566-119-4 (BBart s.r.o.)
978-83-7566-119-4 (Eaglemoss (Eaglemoss Collection / Publishing Group))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
178 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
462 g
Stran
144
Cena
249 Kč
Originál
Justice League International, Part 2 (DC Comics, 1971, 1987, 1988)
  • Spacecore
    Lepší než první díl. Už jsem do toho šel s tím, že to bude mít iritující humor, tak jsem mu nevěnoval přílišnou pozornost a vyšlo to, vlastně mi to tady ani nevadilo. Kniha nemá jednotnou zápletku, ale více různých menších, kde se pohybujeme celkem zajímavým spektrem přes DC universe, kde navštívíme zem Manhunterů, potkáme se s Constructem a mým oblíbencem Metronem (yes!!!). Takže OK, tahle týmovka je svým způsobem dost zásadní a měla vliv na různé události jako Millenium, Infinite Crisis a další, takže jsem opět rád, že jsem si je načetl, abych byl ready. Je to povinná DC četba.
  • Carnage
    Slabota ale přesto komiks docela pobavil místama, ale pákrát to bylo už dost na sílu a já jen čekal na další vtip protože jsem věděl že určitě přijde. Přišlo mi že menší ucelenost příběhu jak u první knihy tady byla spíš na škodu.
  • Darth Raelchi
    "Fuj, to bylo škaredý" říká Zdéňa. Takhle bych to asi shrnul. Prostě ne. Ještě horší než kniha předtím. Jednou jsme tam, podruhé zase tamhle, cosi v čemsi a to druhý co nevíme co to je. Tohle byl chaso a zmatek, vlastně zmatek a chaos. Sorry, ale tohle pro mě byl komiksový bordel. A Guy Gardner je tam děsnej a nikdo neví proč. Akce Lobotom? Kde k ní došlo. No prostě hrůza - daleko víc to nedávalo smysl a daleko víc mi chyběli pohnutky a motivace postav. Tohle mě prostě nebralo a díky bohu aspoň za toho Batmana.
  • hroubek
    Zklamání. Po prvním díle jsem se dost těšil a byl jsem natěšený jakým způsobem se příběh bude rozvíjet a co se stane. A to co přišlo mě moc neuspokojilo. Příběh skáče od jedné postavy k druhé, naťukne další linky a pak přijde konec, který je takový nijaký. Alespoň, že ten retro komiks byl povedený, jinak by tohle bylo za dvě hvězdy.
  • kaylin
    Kniha "DC komiksový komplet 68: Mezinárodní liga spravedlnosti, kniha druhá" nepřináší tolik humoru, kolik bych si přál a nepřináší ani dostatečně zajímavý příběh na to, aby bavil alespoň ten. Nejvtipnější se jeví Guy Gardner, který se v předchozí knize praštil do hlavy a nese si následky. Jenže on ani opakovaný vtip už není vtipem, a tak i tahle postava z hlediska humorného postupně ztrácí na dynamice. Na humoru je vidět, že ho tvůrci chtěli prosadit dopředu, jenže když vidíte, že třeba kvůli jednomu vtipu zaplácali třeba i celou stránku a na konci stránky zjistíte, že to zase tak vtipné není, že byste možná i raději nějakou tu pořádnou akci, tak budete asi přece jen trochu zklamáni z toho, jak se to celé vyvíjí. A když ani odhalení Maxe Lorda není scenáristicky nějak skvělé - i když kresebně je tu pár hodně dobrých momentů - nad Mezinárodní ligou spravedlnosti zlomíte hůl. Možná je to škoda, ale ani jedna z knih nenabídla něco skutečně skvělého.
  • cyboy
    Lepsi nez prvni kniha. Dokonce jsem se parkrat uchechtnul, ale ten dej se v zaveru zacina drolit a strhava to zase zpatky do sedi prumeru.
    60%
281362
Četl/a (52)
2scha, Al0f0k, BadBoy, Bubákolog, calvin10, Carnage, cyboy, dajik, Darth Raelchi, Deckard, Denis, Doppelganger, Draco nobilis, DracoAn, Dzoglik, hroubek, Hugin, James, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, kallenved, kaylin, Kiko, Knowho/Wullcann38, lantan1, LookAss, Mercurio, mineralk, Mleako, MonsterGyre, NecRoman, Negan, Paldini, pearlxjam, PeNNy, PH79, punisher, puolpm, raenius, Rinter, roswelll, Schirru, Spacecore, Spike, Symbi, Tommar, Tony TwoDee, trudoš, utresyby, xflori01, zlejzmrd
(180)
2scha, Abe, adam.ra, Al0f0k, Alfi, Alfred, Alikkk, Azbest, BadBoy, blackJag, Blair, bmc75, Borg3po, Bubákolog, calvin10, Carnage, comicsland, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis, Deži, disclose, DKoscik, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, DracoAn, Dzoglik, Džoworka, Er.Nest, erik, fifas, filemon, Filip123, Flowtek, Fox01, gezic, Glumal, hahahoho, herrman, hlavathor, Horstik, hroubek, Hugin, hugosnowden, husakpetr93, hypermlok, Infarkt, invape, JackOneil, Jak, jakub186, James, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, JORDY, José, Josh, Joshua_T, kadas97, kallenved, Karel Sec, Kareru, KdG, kendor007, Kiko, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, komiksák007, koudak89, krupan, Krvavý Patejl, kucik, Lenny, Lobok257, LookAss, maara, malylada, Mamut12, Mariomichal, Marvin, Matio, matty87, MB, mcezik, me, meffis, Mercurio, merhyx, michaldca, mikado, Mikei, mimo_provoz, mineralk, miuanek, Mleako, MonsterGyre, monty.cl, MP, namdnas, NecRoman, Negan, Neuro, Nevimtrebastofi, Nightmare, Nyxxie, Olesh, Paldini, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, PeNNy, perper, PH79, Piros0013, pk123x, plema, Poseidon1978, Premek, psramek, PumpingArrow, punisher, puolpm, Radkos, raenius, raimi, Rinter, roswelll, Rumburaq, S313, saja, Sajmon, Schirru, Sidi Santini, Skot, SlavaBurlac, slavik38, sleepless, Spacecore, Spike, Stlucius, superheroesstuff, T3ss, tacmud, the.kasztan, TheoDread, timek, Tomasino79, Tomate, Tommar, tomned, trudoš, tulipstros, Tyfus, Ursus, utresyby, vishnar, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VvV, xai, xflori01, xintax, Yefery, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zikaa, zlejzmrd
Chce (8)
Azik2586, Badgu.y1902, barthez, deadpool, delsemela, dvoracekpetr1, Maty48, Sebastian the wise
Shání (1)
suricattaontheway