Koupit
Bart Simpson přichází a komiksový vesmír už nebude takový, jaký býval. V každém čísle nového magazínu najdete hned několik příběhů, v jejichž centru budou žáci springfieldské školy – v čele s Bartem a Lízou!
V prvním superfantastickém čísle přibere Bart Simpson pár desítek kilo... což ale zdaleka není tak strašné, jako když se zamiluje. Nebo když se ho rozhodnou sníst mimozemšťani.
Nebude to mít jednoduché... ale bude legrace o tom číst!

V pořadí 1. číslo komiksového měsíčníku s Bartem Simpsonem v hlavní roli.

Scénář
James W. Bates, George Gladir, Chris Yambar
Art
John Costanza, Carolyn Kellyová, Phil Ortiz
Barvy
Nathan Kane
Obálka
Nathan Kane
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Petr Putna
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
dětský, humorný
ISBN/ISSN
ISSN 2336-1344 (CREW)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
70 g
Stran
32
Cena
39 Kč
Originál
Bart Simpsons #01 (Bongo Comics)
  • jirin
    Tlusté nesnáze v malém Springfieldu - Bart ztloustne - něco obodného už bylo i v seriálu - příliš mě to neupoutalo - 60%. Holky v akci - Bartovi milostne eskapady me nebavily snad nikdy - 30%. Blízká setkání šprtího druhu - mimozemštani chtějí typické pozemské dítě, chtějí ho i zbaštit - tenhle příběh mě bavil - 100%. Celkově je jasné cílení na Barta a spíše děti, ale co:-)
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš4.5.2014 13:29Simpsonovi 2013/01 Bart Simpson: Homerův syn
    První díl jsem pořídil především ze zájmu sběratelského, s dalšími se už obtěžovat nebudu. Dětská cílovka je jasná už ze směřování příběhů na Barta, od čehož i autoři seriálu poměrně záhy upustili. Já mám už bohužel i naštěstí identifikaci s Bartem dávno za sebou, pár let už se poznávám v Homerovi a očekávám Aba. Nijak mě sešit neurazil, ale to už bych mohl kupovat i Toma a Jerryho.
  • Flash
    Flash mecenáš28.4.2014 18:44Simpsonovi 2013/01 Bart Simpson: Homerův syn
    Přijal jsem to celkem pozitivně.Je to jednoduché čtení,svižné. Sranda při čtení je,že si člověk vybavuje hlasy jednotlivých postav z českého dabingu. Aspoň mě to trklo. Příběhy netrpí nějakou zápletkou ale to asi vyplývá z toho na jakou skupinu čtenářů je to cíleno.Člověk od toho nesmí čekat nic zásadního, i tak se to dalo číst. +10% za sešitovku.
  • Drekorian
    Drekorian mecenáš16.11.2013 00:12Simpsonovi 2013/01 Bart Simpson: Homerův syn
    Koupil jsem si to hlavně proto, abych podpořil CREW ve vydavání dalších sešitovek. Na první přečtení mi to přišlo dost slabé. Na druhé těsně před spaní, když už to člověku moc nemyslí, jsem se dokonce i parkrát zasmál. Líza prudí i v komiksu a to i tak, že se nehodí ani jako žrádlo pro emzáky. Za těch pár korun, ještě asi několik čísel koupím, ale že bych z toho byl zrovna dvakrát odvázaný, se říct nedá.

    Určitě měli zkusit jako sešitovku nějakou větší bombu, takhle podle mého dost míjejí svojí věrnou cílovku,
  • Josh
    Je to takový milý čtení. Krátký, vtipný, rychle odsejpající příběhy. Na základce by to pro mě byla nepochybně úplná modla, ale parádně jsem se bavil i teď v dospělosti. Jen by zajímalo, jak to uvidí dnešní děti školou povinné:)) Mam obavy, že pro ně to takový terno nebude.

    Držím palce Crwi do dalších dílů a doufám, že se tahle série uchytí:)




  • Fry
    Dlouho jsem přemýšlel, jestli do toho vůbec jít, říkal jsem si, že to jde úplně mimo mě, ale nakonec jsem nemohl odolat, protože je to historicky první číslo, které se za pár desítek let může brát za raritku. Nicméně si stále myslím, že to šlo mimo mě, ale tak co, za zkoušku nic nedám: "Tlusté nesnáze v malém Springfieldu" - Bart si udělá srandu z Utera, načež (zase! jak já nesnáším tento slovní obrat) se mu ve snu bude zdát, že je super tlusťoch! "Holky v akci" - Po přečtení svého oblíbeného komiksu zjistí, že se hrdina změnil, ale Bart nechce, aby byl jiný. Možná proto má stále problém s holkami. "Blízká setkání šprtího druhu" - Kang a Kodos opět chtějí napadnout planetu, ale po setkání se s Lízou a Bartem si nechají zajít chuť! Byl jsem překvapen, že ani jeden z příběhů nenapsal ani nenakreslil sám "Matt Georging", což je možná chyba, protože příběhům celkem chybí vtip, nicméně pro mladší generaci to bude pecka - dám 4* a možná zase někdy okusím...
  • luky.kuky10
    Jako " záchodové čtení " super! bavil jsem se to je hlavní... za ty prachy:) jen tak dál
  • willis
    tak, dobrý... co mně vadí je odfláklá nebo příliš jednoduchá kresba a coloring. Pozadí bez detailů natřené jednou barvou, celkově je to takové chudé.
  • Murphy722
    Tak velice rychlá jednohubka, ale najednu stranu jsem rád, že se konečně začíná něco dít se sešitovými comicsy u Nás. Zatím nejásejme, ale chvalme Pána!
  • xflori01
    Pozor!! Opravdu je to časopis pro mladší čtenáře. Ale za tu cenu... proč si nekoupit alespoň první díl. V prvním čísle naleznete 3 příběhy:
    - Tlusté nesnáze v malém Springfieldu: dosti ohraný příběh, který se akorát adaptoval do Simpsonů. A pro mě trošku horší scénář, nebo to bylo překladem, kdo ví?! 55%
    - Holky v akci: Krkoun se nám zamiloval? Bart se nám zamiloval! Tento příběh mě naopak zaujal. 90%
    - Blízká setkání šprtího druhu: Mimozemšťani navštívili Springfield a setkali se s Lizou a Bartem... A radši odletěli pryč. Zajímavý nápad. 75%
58272
Četl/a (43)
81splinter, Balů103, ben_bella, blackJag, Davidos402, deefha, Doppelganger, emanek, farnhajt, Fry, georg, gezic, Goldfinch, gwen666, hypermlok, J.Connor, James, jankie, jd., Joshua_T, KdG, Knowho/Wullcann38, Le Porello, Librarian, Lobok257, LookAss, Lukki22, luky.kuky10, mineralk, NecRoman, Pepé13, Poseidon1978, punisher, robertsedmik, Schramm, seneke, Shpeckk, tomaseek, trudoš, Velkej šéf, vishnar, xflori01, Zdendy
(138)
-spacilost-, 81splinter, adam.ra, afri, Alex Bishop, Azbest, Balů103, bboorreekk, Benji, ben_bella, blackJag, Blair, bobo666_2005, bronxik, Charlie1203, Davidos402, deefha, Dinik, doophy, Doppelganger, Drekorian, Dzoglik, emanek, Fananek, farnhajt, fel68, filemon, Fry, georg, gezic, Goldfinch, goodspeed, Greyman, grinder, hahahoho, Hamichal, Hannibal92, Honza R., Hulik, hypermlok, invape, J.Connor, J.T.honza, James, jankie, jardoom, jd., jeannette, jendavondra, jerry67, Jestrab2, jirin, Josh, Joshua_T, k009, kadas97, Kaluž, kamil, KdG, KINIMODUS, Knowho/Wullcann38, konous, Krvavý Patejl, Le Porello, Lenny, Librarian, Lobok257, LookAss, lopik, Lukki22, luky.kuky10, Madmax, Martin Buchal, MB, merhyx, Michael Jarkovský, miCHALupka, mikina, mimo_provoz, mineralk, Mitthrawnuruodo, moiqpiom, monty.cl, MP, Mr. Bobeček, NecRoman, noMster, o2t2, Odal , OldaB, OwerLord, Pán rostlin, pavouk, Pavouk01, pechna, Pepé13, Pjenkus, Poseidon06061978, Poseidon1978, punisher, radiohead99, Radkos, robertsedmik, Saiffer, saja, Schramm, seneke, Shpeckk, Skot, sleepless, Staník, syr11, t0mas, tacmud, Tauriusixxx, Ter, TheWrecker, tomaseek, Tombal, Tominos, tomned, Toren, trudoš, tulipstros, Tyfus, Velkej šéf, vranakx, willis, xflori01, xintax, yojimbo, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, zdennanek, Zíďas, zikaa
Chce (4)
Braindead, Maty48, Nightmare, Zod
Shání (2)
Nightmare, tresida99
Nabízí (2)
Librarian, Pán rostlin