Souborné vydání příběhů Tryskošneka z let 2012 - 2014.

Scénář
Dan Černý
Art
Dan Černý
Obálka
Dan Černý
Žánry
dětský, humorný
ISBN/ISSN
978-80-87849-17-0 (Čtyřlístek)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
215 x 285 mm
Tisk
barevný
Váha
520 g
Stran
64
Cena
250 Kč
Originál
- (-)
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš18.9.2023 22:31Tryskošnek
    Super ochutnavka Tryskosneka. Diky tomuto albu lepe chapu Rok plze. Jen me mrzi, ze opravdu neni jeden komplet se vsim a ve sjednocenem formatu. Kazdopadne se mi libi styl humoru, ktery umi byt prijemne jizlivy a vypocitavy.
  • Netorack
    Netorack20.11.2019 14:30Tryskošnek
    Kresba Dana Černého je moje srdeční záležitost, takže už díky tomu jsem na čtyřech hvězdách. Ale asi na nich zůstanu, hlavně proto, že kniha je strašně krátká a obsahuje jenom několik příběhů. Samotným příběhům se nedá nic vytknout, mají své zajímavé zápletky a líbily se mi. Takže nakonec 4+
  • jh666
    jh66614.6.2018 14:19Tryskošnek
    Přiznám se, že když Tryskošnek začal ve Čtyřlístku vycházet, zrovna dvakrát nadšený jsem z něj nebyl. Ale člověk se mění a já mu přišel na chuť natolik, že jsem si nakonec koupil i tuhle knížku, i když většinu z těch příběhů mám doma sešitově. A zjišťuju, že nevím, co se mi na Tryskošovi tenkrát nelíbilo, kresba skvělá, příběhy taky bezva. Rozhodně jeden z nejlepších seriálů, co ve Čtyřlístku momentálně vycházejí (s Morgavsou, Isabelou a Metlodějem). 85 %
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo23.6.2017 19:47Tryskošnek
    Moje první setkání s Tryskošnekem a dopadlo to na výbornou. Kresba výborná, detailní, plná drobných detailů, a na rozdíl od Metloděje vypadá dobře i ve velkém formátu. Což ale neznamená, že to je lepší - ten Čtyřlístkový formát mi přece jen sedne víc.

    Scénáře jsou nápadité, originální, občas mi sice přijde, že se autor lehce inspiroval v animovaných filmech posledních let, ale rozhodně to není na škodu. Jediné, co mi vadí, je systém vydávání těchto knih - mnohem radši bych viděl kompletní vydání Tryskošneka, ne jen tento výběr. Doufám, že neúspěch Metloděje (skončil v Levných knihách) neznamená konec této série, protože se rád seznámím s dalšími seriály.
  • CSE_AC/DC
    CSE_AC/DC mecenáš12.11.2016 23:50Tryskošnek
    Tak jsem si doplnil knihovnu o tento kousek, řekl si že se k němu někdy propracuji časem ale nechal ho na stole a nezaložil do knihovny. V dlouhé chvíli jsem po něm šáhl o čem že to vlastně je, a po první stránce jsem byl chycen a dočetl to do konce. Milé, chytré, zábavné, veselé a vtipné příběhy, které mě pobavily i skoro třicet let poté, co jsem již ze Čtyřlístku vyrostl..:D ehm.. jak píše Nikkarin, pokud to je jen část toho co vychází ve "čtyrlajzu", tak doufám, že se dočkám další souborné knihy, protože mě se to líbilo moc, a hned to pošlu sousedům po baráku který mají děti pod 12 let..:) A věřím, že si to užijou stejně jako já. Za mě plnej počet bodů, jakmile mě něco baví a udrží moji pozornost, nelze hodnotit jinak!:) prostě trefa do "černýho!" :))
  • Nikkarin
    Nikkarin11.12.2015 08:39Tryskošnek
    Tryskošnek patří k tomu nejlepšímu, co ve Čtyřlístku vychází. Dan kreslit umí a umí i vystavět zajímavé a veselé příběhy, takže myslím, že dětem to má co říct a je snadné se s tímhle slizkým hrdinou ztotožnit. Dal bych tomu klidně pět hvězdiček, ale nemůžu, ze dvou důvodů. Ale k nejvyššímu hodnocení se neuchýlím (vlastně nebudu vůbec hvězdičkovat), protože ta knížka je pro mě trestuhodně krátká, když vezmu v potaz, kolik příběhů Tryskošneka doopravdy vyšlo a tohle je jen výběr. Já chtěl pořádnou knihu se všemi Tryskoši a asi radši ve formátu originálního Čtyřlístku.
891