Komiksový časopis pro všechny fanoušky Star Wars a science fiction.

Příběhy:
Vzorný důstojník - John Jackson Miller, Brian Ching, Michael Atiyeh
Informace získaná od vězně dopadeného na Jabiimu přivede Datha Vadera na stopu flotile povstalců. Flotilu může zachránít jediný člověk, vykonávající své povinnosti s neotřesitelným elánem - vzorný důstojník každým coulem.

Zbraň rytíře Jedi - Henry Gilroy, Manuel Garcia, Jimmy Palmiotti, Guy Major
Během diplomatické mise je Anakinu Skywalkerovi ukraden světelný meč. Anakin ho musí získat zpět dříve, než to zjístí jeho mistr Obi-Wan Kenobi.

Brž hmotná tma - Jeremy Barlow, Greg Tocchin, Eddie Wagner, Michael Atiyeh
Rytíř Jedi Lunis a jeho padawanka Obs Kaj cestují na Katanos VII vyšetřit udání, že tamní horníci provádějí nezákonné pokusy s klonováním. Netuší, že jim hrozí smrtelné nebezpečí.

Scénář
Jeremy Barlow, Henry Gilroy, John Jackson Miller
Art
Brian Ching, Manuel Garcia, Greg Tocchini
Ink
James Palmiotti (Jimmy)
Barvy
Michael Atiyeh, Guy Major, Eddie Wagner
Obálka
Michael Sutin
Překlad
Milan Pavlíček
Redakce
Stanislav Kadlec
Žánry
akční, sci-fi
ISBN/ISSN
ISSN 1805-1227 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
48
Náklad
6000ks
Cena
49 Kč
Originál
Star Wars: Empire #35 ()
  • Fry
    Fry admin23.6.2015 07:58Star Wars Magazín 2013/05
    "Star Wars Magazín 2013/05" - Za poslední čísla rozhodně nejlepší... "Vzorný důstojník" - Perfektní! Kresba sice nepatří mezi nejpovedenější, ale scény na lodi s naštvaným Vaderem byly zkrátka a dobře - úžasné! Nejlepší příběh! "Zbraň rytíře Jedi" - Sice moc nemám rád příběhy před "New Hope", ale tenhle překvapivě šel, kresba taky ušla, možná zápletka byla trochu průhledná. "Brž hmotná tma" - Název děs, příběh jde... jo a je to smutné. Za mě 5*!
  • sedw
    sedw26.10.2014 18:24Star Wars Magazín 2013/05
    Vzorný důstojník (4,5*)
    Zbraň rytíře Jedi (3*)
    Brž Hmotná Tma (1*)

    První příběh patří mezi to nejlepší, co se v magazínu zatím urodilo, druhý nezklamal, ale nenadchl, poslední je naopak to nejhorší, co jsem zatím v magazínu četl. Celkově 3* a to hlavně díky prvnímu příběhu.
  • Kabukiman
    Kabukiman26.1.2014 17:08Star Wars Magazín 2013/05
    Vzorný důstojník - pravá poctivá SW atmosféra + Darth Vader. Super!
    Zbraň rytíře Jedi - Zápletka jak stehno...ale dalo se to přečíst.
    Brž hmotná tma- poslední příběh mi přišel takovej....divnej...asi jako jeho název...
  • Final
    Final mecenáš29.5.2013 13:43Star Wars Magazín 2013/05
    Opět tři příběhy. Titulní Vzorný důstojník na 24 stranách rozvíjí poměrně nečekaně známou scénu, co následuje, když důstojník imperiální flotily nesplňuje nároky Darth Vadera. Pěkná povídka. Temná. Další následuje odlehčená povídka "Zbraň rytíře Jedi" o diplomatickém jednání, na které dohlíží Obi Wan a jeho padawan Anakin Skywalker. Anakinovi se tu dostane zajímavého ponaučení. Zábavné. Poslední se jmenuje "Brž hmotná tma", a je veskrse smutným příběhem mladé padawanky Obs Kai a jejího mistra Lumise, kteří letí vyšetřit záležitost týkající se klonování (odehrává se 15 měsíců po bitvě na Geonosis) na jednu důlní stanici. Na poměrně krátkém rozsahu předvede solidní temný příběh, u kterého mě jen zamrzelo, že jsem se o obou Jediích nedozvěděl víc. Kresba jednotlivých příběhů mi přišla průměrná, svůj účel splnila, neurazí ale ani nijak zvlášť nenadchne. Celkově dávám 80%.
314161
Četl/a (40)
81splinter, Blackhand47XD, calvin10, Captain Collar, Carnage, cyboy, Darth Raelchi, deadpool, emanek, Final, Fox01, Fry, gumidekmedvidek, house192, hromotlk, hypermlok, James, Kokuun, Light, Lobok257, luky.kuky10, Mauglí, mearez, namdnas, NecRoman, petrSF, PKD, Poseidon1978, punisher, raenius, RaptoR, robertsedmik, S313, sedw, seneke, Shpeckk, SteveCZ, trudoš, vranakx, zlejzmrd
(134)
-spacilost-, 7eleven, 81splinter, adam.ra, akrijus, Alfred, Azalin, Azbest, AZTeck, bboorreekk, Benji, Birgi, Blackhand47XD, blackJag, Blair, burzum, CadBane007, calvin10, Captain Collar, Carnage, ConanVJ, CSE_AC/DC, cyboy, DAxik, deadpool, delta11, Devilek, Dinik, disclose, doophy, dracula, Drbo Jebo, emanek, fel68, felis, filemon, Final, Flash, Fox01, Fréza, Fry, goodspeed, grinder, Grynca, gumidekmedvidek, Hamichal, Hebled, house192, hromotlk, Hulik, hypermlok, ikshorm, Indy, invape, Jak, James, jd., jendavondra, Jerdas91, jerry67, jirin, Jonathan Arbuckle, Josh, Kabukiman, karel, Kazumaki, KdG, KINIMODUS, Knize_Ignor, Kokuun, konous, Lenny, Lobok257, Londo, luky.kuky10, markic, Masinfira, Matej-29, Mauglí, merhyx, mimo_provoz, misa, Mitthrawnuruodo, monty.cl, MP, namdnas, NecRoman, Nightmare, OwerLord, pechna, perper, petrSF, PKD, Poseidon1978, prokop.prcik, punisher, Qee, raenius, Raijin, Raikou, RaptoR, robertsedmik, S313, Saiffer, saja, sedw, seneke, Shpeckk, Skot, sleepless, stanleystar, SteveCZ, tacmud, The Genius, the.kasztan, TheoDread, timek, Tominos, Toren, trudoš, tulipstros, vallyslayer, vranakx, Wasseg10, willis, Wiruss, worf, xintax, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, Zíďas, zlejzmrd
Chce (8)
Azik2586, Badgu.y1902, Braindead, Doppelganger, DracoAn, Fives, Grebenda, Maty48
Nabízí (3)
7eleven, CSE_AC/DC, filemon