Obsahuje příběhy:

Stíny a tajemství I.
Galaxií zmítají nepokoje. Zničení HVĚZDY SMRTI tajemným povstaleckým pilotem nadaným v Síle dává císař Palpatine za vinu sithskému lordovi DARTH VADEROVI. Ten začal sledovat své vlastní cíle - najal lovce lidí BOBU FETTA a archeoložku DOKTORKU APHRU a pokusil se vypátrat pilotovu totožnost.
Císař postavil Vadera proti novým rivalům usilujícím o jeho postavení v Impériu. Vaderův vztek nad tím, že o něm císař pochyboval, umocní další šokující odhalení - povstalecký pilot, kterého hledá, je ve skutečnosti jeho syn, o němž do této chvíle nevěděl. Nyní se sithský lord společně s Aphrou vrací na svoji rodnou planetu Tatooine, na farmu, kde pilot vyrůstal. Jde po stopě, kterou po sobě zanechali Boba Fett a mladý Skywalker...

Stíny a tajemství II.
V galaxii zuří chaos. Zničení HVĚZDY SMRTI tajemným povstaleckým pilotem nadaným v Síle dává císař Palpatine za vinu sithskému lordovi DARTHU VADEROVI. Ten najal lovce lidí BOBU FETTA a archeoložku DOKTORKU APHRU a začal sledovat své vlastní cíle.
Ve snaze vypátrat chlapce, který zničil Hvězdu smrti, se Vader vrátil na pouštní planetu Tatooine. Našel však jen prázdnou chatrč ožehlou blasterovými střelami, kde chlapec bojoval s neblaze proslulým lovcem lidí. Jinde, na planetě Vnějšího okraje Son-tuulu, se Aphra sešla s několika nájemnými lovci a žoldáky a nabídla jim příležitost ukrást z imperiální lodi pohádkové bohatství...

Obsahuje sešity série Darth Vader #7-8 (Shadows and Secrets, Marvel 2016)

Scénář
Kieron Gillen
Art
Salvador Larroca
Obálka
Adi Granov
Překlad
Milan Pohl
Redakce
Klára Nettlová
Žánry
akční, sci-fi
ISBN/ISSN
ISSN 1805-1227 (Egmont Polska Sp. z o.o.)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
44
Cena
59.9 Kč
  • Fry
    Fry admin26.12.2018 10:53Star Wars Magazín 2016/05
    Star Wars Magazín 2016/05 - Ve srovnání s hlavní Star Wars řadou, nebo s prvním příběhem Vadera jde tohle tak trochu mimo mě. 'Stíny a tajemství' totiž už od prvního sešitu trpí docela nezajímavou zápletkou, která do hlavní role staví, spíš než Vadera, doktorku Aphru spolu s docela nudnou tlupou nezajímavých lovců lidí. Navíc mi občas vadily i mírné skoky v ději spolu s ne až tak tak přehlednou kresbou, díky které jsem musel chvilku přemýšlet co se na obrázku vlastně děje. Snad se to ještě zvedne, protože zatím je to spíše podprůměr ... Za mě 2*!
71761