Obsahuje příběhy:

Z deníku starého Bena Kenobiho: Poslední svého druhu
Když Luke Skywalker hledal odpověď na otázku, jak se stát rytířem Jedi, objevil deník sepsaný mistrem Jedi Obi-Wanem Kenobim. Kenobi ho ve svém domě nechal právě pro Luka. Deník popisuje Kenobiho dobrodružství v dobách, kdy se skrýval na Tatooinu. Následuje úryvek z tohoto deníku.

Zúčtování na pašeráckém měsíci I.
Povstalci získali novou naději. Mladý pilot Luke Skywalker zničil největší zbraň zlého Galaktického impéria, Hvězdu smrti.
Skywalker však ví, že má před sebou ještě dlouhou cestu, pokud se chce stát skutečným rytířem Jedi. Nedávno se vrátil na svoji domovskou planetu Tatooine, aby se pokusil najít něco, co by mu pomohlo naplnit jeho osud. Objevil tajný deník, který mu zanechal mistr Jedi Obi-Wan Kenobi.

Princezna Leia a Han Solo mezitím narazili na další překvapení. Když hledali vhodné místo pro novou povstaleckou základnu, střetli se s imperiální hlídkou. Nyní se skrývají na odlehlé planetě, kde je čeká šokující setkání s dámou, která se jmenuje Sana Solo. A tvrdí o sobě, že je Hanova žena...

Obsahuje sešity série Star Wars #7-8 (Showdown on Smuggler's Moon, Marvel 2016)

Scénář
Jason Aaron
Art
Simone Bianchi, Stuart Immonen
Ink
Wade Von Grawbadger
Barvy
Justin Ponsor
Obálka
John Cassaday, Laura DePuy Martin
Překlad
Milan Pohl
Redakce
Stanislav Kadlec
Žánry
akční, sci-fi
ISBN/ISSN
ISSN 1805-1227 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
90 g
Stran
44
Cena
59.9 Kč
  • Fry
    Fry admin22.12.2018 11:32Star Wars Magazín 2016/02
    Star Wars Magazín 2016/02 - Přes veškeré obavy, se kterými jsem k tomuto sešitku přistupoval to tentokrát dopadlo dobře. 'Z deníku starého Bena Kenobiho: Poslední svého druhu' je v podstatě pouze jakousi mezihrou mezi dvěma velkými celky a autoři nostalgicky vzpomínají na začátek 'Nové naděje'. Naopak 'Zúčtování na pašeráckém měsíci' pokračuje tam, kde předchozí velký příběh skončil a rozehrává rovnou dvě hlavní dějové linie! Jednu s Leiou, Hanem a údajně i jeho ženou a druhou s Lukem na pašeráckém měsíci ... Za mě 3*!
  • Kabukiman
    Kabukiman2.10.2016 18:21Star Wars Magazín 2016/02
    Star Wars přesně podle mého gusta. Vyšlo tady už hodně komiksů ze světa Star Wars, ale hodně toho stálo za prd. Pořádné star wars příběhy mají základní ingredience- Luka, Hana, Leiu, Jodu a Anakina v černém. Tady je to všechno v naprostém pořádku. Kresba i děj.
12137