Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
JE TO SNAD KONEC VENOMA?!

MYSLELI JSTE SI, ŽE SE VENOMŮV SENZAČNÍ PŘÍBĚH UŽ NEMŮŽE TOČIT NA VYŠŠÍ OBRÁTKY? Donny Cates obrátí svět Eddieho Brocka vzhůru nohama – už zase! Ale tentokrát to nejsou draci nebo božští hostitelé a nikdy nekončící akce. Eddieho cesta teď vede skrz emocionální mlýnek na maso, který nemá v marvelovském světě obdoby! Eddie okusí poprvé po dlouhé době opravdovou samotu, a to ticho by se dalo krájet. Navíc: V rodném San Francisku se Eddiemu od jeho dávno odcizeného otce rozhodně nedostane vřelého přijetí. Zato tam nalezne mladšího bratra, o kterém dosud nevěděl. Odkryje Eddieho návrat do jeho rodiště tajemství, která není radno oživovat?

Obsahuje sešity série Venom (Vol. 4) #7-12 (říjen 2018 - březen 2019)

Scénář
Donny Cates
Art
Joshua Cassara, Iban Coello, Ryan Stegman
Ink
Joshua Cassara, Iban Coello, J. P. Mayer (JP Mayer)
Barvy
Rainier Beredo (Rain), Frank Martin Jr., Andres Mossa
Obálka
Frank Martin Jr., J. P. Mayer (JP Mayer), Ryan Stegman
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Filip Drlík
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-180-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 x 7 mm
Tisk
barevný
Váha
380 g
Stran
136
Cena
389 Kč
Originál
Venom by Donny Cates #02: The Abyss (Marvel Comics, 2019)
  • Alfi
    Alfi18.7.2022 23:54Venom #02: Propast
    Z akčnej prvej knihy končiacej stratou symbionta sa dostávame do komornejšej druhej, v ktorej Eddie Brock za pomoci fakt divného alternatívneho Reeda Richardsa zisťuje viac o strte symbionta, svojej minulosti aj prítomnosti. Donny Cates vyzerá, že vie kam chce svoje figúrky dostať a ja mu to stále žeriem a teším sa na tretiu knihu (čo by nemala byť Válka říší ale Absolute Carnage)
  • instageek_cz
    instageek_cz30.6.2022 13:26Venom #02: Propast
    Z prvního Venoma jsem byl dost nadšený. Líbila se mi ta přímočarost vyprávění, kdy šlo v podstatě o nonstop hororovou akci plnou skvělých monster a přestřelek. Bohužel dvojka v tomto směru výrazně ubrala plyn. Už za mě nepříliš povedená obálka naznačovala, že pokračování bude o něco slabší. Vždyť málokterá komiksová postava má tak skvělý a drsný design jako Venom, tak proč dávat na přebal de facto jen detail ksichtu Eddieho Brocka?:))

    A nepotěšil mě ani pohled na oficiální anotaci. Draci, božští hostitelé, nonstop akce, to je prostě nuda, řekl si Danny Cates, a radši tentokrát vymyslel zápletku jak z venezuelské telenovely. Takže se připravte na hodně zamračených/uslzených pohledů, daddy issues, „šokujících“ odhalení z minulosti, a taky na dost podivného Reeda Richardse, který zřejmě přišel z dimenze, kde je cool vypadat jako vetřelčí cosplayer...

    Po akční smršti v jedničce se tvůrci rozhodli ve dvojce odpálit nálož emocí, ale to prostě málokdy dopadá dobře. Na druhou stranu, Venom 2 není průšvih a najdete na něj řadu velmi pozitivních hodnocení. Možná je potíž v tom, že jsem čekal něco úplně jiného, a že osobně k Eddiemu Brockovi nemám takový vztah, abych s ním tuhle cestu dokázal naplno prožívat. Každopádně doufám, že u další knihy s Venomem bude méně řečí a více činů, a že tahle pomalejší dvojka nakonec ještě celé sérii dobře poslouží (podobně jako Karate Kid II celé sáze Karate Kid/Cobra Kai!:)) ).

    PS: Mé další recenze nejen na komiksy najdete na IG profilu instageek_cz
  • Good Games
    Good Games mecenáš20.6.2022 00:18Venom #02: Propast
    Výrazne komornejšie ako veľkolepý prvý diel. Ten bol plný epickej akcie, tu je to skôr zamerané na psychológiu a minulosť postáv. Aj samotného Venoma je tu menej ako by ste možno čakali. Napriek tomu je to však po scenáristickej stránke stále vysoká kvalita, komiks baví aj keď je tu minimum akcie a kresba je perfektná aj napriek tomu, že to tentokrát nekreslí Ryan Stegman sám. =►Celá recenzia◄=
577