Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Začíná střetnutí mezi Černou kápí a obyvateli Údolí. A v samém středu bouře se ocitají Trnka s Podfou Kůstkem. Kdo přežije obětní rituál, který Černá kápě chystá ve svitu krvavého měsíce?

Obsahuje sešity série Bone #33-37 (srpen 1998 - srpen 1999)
Logo "Kůstek" na obálce vázaného vydání je vytaženo (embos) lesklou červenou barvou.


Scénář
Jeff Smith
Art
Jeff Smith
Barvy
Steve Hamaker
Obálka
Steve Hamaker, Jeff Smith
Lettering
David Horák, Josef Ládek
Překlad
Michael Bronec
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová, Jiří Pavlovský
Žánry
dobrodružný, fantasy, humorný
ISBN/ISSN
978-80-7449-941-8 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
152 x 230 mm
Tisk
barevný
Váha
485 g
Stran
128
Cena
299 Kč
Originál
Bone #06: Old Man's Cave (Scholastic US, 2007)
  • Norri
    Další dobrý díl. Válka je v plném proudu a již brzy vyjde krvavý měsíc, při kterém má být Pán Kobylek osvobozen. Vyprávění je velmi komplexní a několik dějových linek se postupně sbíhá dohromady. Zároveň se spousta věcí vyjasní. Ničím ale tento díl neohromí. Navíc mám pocit, že je zde hodně poznat, že to cílí na děti. Děj je i přes svou komplexnost jednoduchý a rychlý. Hrdinové jsou příliš silní a snadno si se vším poradí. Snad je to tím, že je zde celkově málo postav a Jeff Smith nechtěl přešlapovat na místě a vařit nastavovanou kaši, tak děj prostě rychle popostrčit kupředu.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš21.5.2021 23:32Kůstek #06: Starcova jeskyně (barevné vydání)
    Kůstek je zpátky v sedle a doufám, že tam zůstane následující 3 knihy. Už to má nějaký samospád a i když se nabízí konec, je jasné, že končí jen první část problému a další už otevírá dveře. Tenhle Kůstek byl příjemně akční, čtivý a nenudil. O poznání lepší, než předchozí kniha. Fakt se někam posouváme, konečně!
  • P.G.
    No konečně zase pořádný díl! V barvě prostě paráda.
  • louza
    Po úvodu do děje a několika humoristických i dramatických odbočkách v této knize autor zase výrazně posunuje hlavní linii a rozplétá velkou část pozadí příběhu. Stále při tom drží cartoonový glanc krásně fungující s komiksovou rétorikou díla. Kůstek zase jednou dokazuje svůj legendární status. Opravdu úžasná věc i po letech.
  • Good Games
    Good Games mecenáš26.3.2021 09:13Kůstek #06: Starcova jeskyně (barevné vydání)
    Kůstek 06: Starcova jeskyně je po uvoľnenejšom a akčnom piatom diely výrazne temnejší. Už tu ide naozaj do tuhého a stret dobra so zlom sa nedá zvrátiť. Dokážu hrdinovia zabrániť rituálu pri krvavom svite mesiaca? Kto je Černá kápě? Jeff Smith vymyslel skvelé charaktery a jeho príbeh je veľmi dobre vystavaný a pútavý. Obrovská vďaka Crew, že túto kultovú sériu začali vydávať znovu a tentokrát v podobe, akú si Kůstek zaslúži. =►Celá recenzia◄=
161311