Po veleúspěšném titulu Svět podle Snoopyho vychází nový Snoopy! Láska podle Snoopyho ale není červenou knihovnou. Ve Snoopyho světě je láska většinou zklamaná či nenaplněná a přináší hlavně hoře a problémy. Snoopy a jeho přátelé si však se všemi nesnázemi poradí po svém!

Vybrané stripy Peanuts z let 1966 - 1999.

Scénář
Charles M. Schulz
Art
Charles M. Schulz
Obálka
Charles M. Schulz
Překlad
Petr Onufer
Žánry
humorný, stripy
ISBN/ISSN
978-80-259-0057-4 (Plus (Albatros Media a.s.))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
210 x 240 mm
Tisk
černobílý
Váha
826 g
Stran
216
Cena
279 Kč
  • p3tris
    p3tris14.2.2019 07:01Láska podle Snoopyho
    Dnes je svatého Valentýna. A i když patřím do generace, co tento "svátek" neslaví, knihu jsem si patřičně užil. Ta je totiž valentýnek a lásky - i když většinou neopětované - plná. Budeme svědky platonického vztahu Charlieho Browna s nikdy nenakreslenou Zrzečkou i jeho (snad jedinému oboustrannému) románku na táboře. Uvidíme trápení Lucy s Shroederem a Sally s Linusem, či prazvláštní Woodstockovi lásky. A samozřejmě milovníka z největších - Snoopyho. Mnozí z nás se v tomto povedeném výběru určitě najdou.
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš7.4.2014 13:51Láska podle Snoopyho
    Moje první setkání s Peanuts. Musím říct, že je to opravdu příjemné počtení a celkem chápu, že číst to roky, asi bych si to taky zamiloval. Jsem rád, že jsem mohl nakouknout pod pokličku, ale v tomto případě mi stačí jen nakouknutí. Je to milé, příjemné, postavy sympatické, ale necítím potřebu si koupit další díl... Nicméně spíš chápu slavnost Peanuts, než Calvina a Hobbese. Sumasumárům horší než Red meat, Dilbert, Garfield, ale lepší než Calvin. Na hranici *** a ****.
  • sedw
    sedw26.3.2014 23:06Láska podle Snoopyho
    Oproti minulému dílu o něco slabší, ale i tak nakonec za 5* (ač jsem byl rozhodnut, že dám pouze 4). Peanuts je prostě jiný strip, pokud někdo očekává, že se bude smát od začátku do konce, tak bude zklamán. Peanuts je spíše o zamyšlení a humor je až na druhém místě, působí na mě jakoby mimochodem. Na tomto stripu je tak kouzelné spíše to, že se zde každý čtenář občas najde, uvědomí si, jak je to vše ze života a v tom spočívá kouzlo Peanuts.
  • kaylin
    kaylin7.1.2014 09:01Láska podle Snoopyho
    "Peanuts" jsou stripem, který se vám může dostat hodně pod kůži. Mně se to stalo. Pořád si myslím, že "Calvin a Hobbes" jsou lepším stripem, ale "Peanuts" se také zabývají tím, co je pro nás nejdůležitější. Zabývají se životem. Ty stripy vás dokážou pobavit, zvednou vám náladu anebo vám taky způsobí pořádnou depku. Je jedno, jak na vás budou působit, jen je působit nechte. Stripy zaměřené na lásku jsou lehce se opakující, ale pořád zde najdete dostatek originality, aby vás uzemnila. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/01/443-laska-podle-snoopyho-90.html
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš14.12.2012 17:35Láska podle Snoopyho
    „Kéž by chlapi mohli brečet...“ (Charlie Brown to nemá se Zrzečkou lehké)

    Beverly Hills 90210. Lucy miluje Schroedera, ale Schroeder miluje Beethovena. Sally pokukuje po opičátku. Linus má problém s Lydií. Je na ni moc starý. Charliemu se odstěhovala Zrzečka a nikdo mu nepíše. Zato Snoopymu chodí jedno milostné psaní za druhým. Šťastný to hafan. Charles Schulz je borec, Peanuts se právem řadí k nejlepším stripům pod sluncem. Sluncem ve tvaru čokoládové sušenky.

    „Moje milovaná, pamatuješ si náš večer v Paříži? Procházeli jsme se v dešti a ty jsi zmokla. Poněvadž já měl deštník.“ (ze Snoopyho romantické korespondence)
  • Azalin
    Azalin mecenáš24.5.2011 10:52Láska podle Snoopyho
    Nádherná knížka a bezchybné stripy. Lepší už je jenom kačer Donald.. ;-)
  • Kapis
    Kapis mecenáš18.2.2011 08:41Láska podle Snoopyho
    Sakra, v Ostravě to ještě není.........ale tak objednal jsem si, to už vydržím:-)
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin16.2.2011 10:54Láska podle Snoopyho
    P.S: a objeví se tam (poněkud zvláštním způsobem, však uvidíte sami) jednou i Zrzečka!:-)
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin16.2.2011 10:09Láska podle Snoopyho
    Lehce komerční tah (všude reklama na Valentýna), ale za to samotný Snoopy nemůže. Výběr je relativně citlivý a já se opět bavil, ne však tolik jako u "prvního dílu". Nicméně opět krásné vydání a krásná knížka.
10531