Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Mocný a starobylý čaroděj Roman Black vzal pod svá křídla mladou čarodějku poté, co dokázala nemožné – shromáždila v sobě veškerou sílu svého rodu. Avšak ovládnout tak velkou moc nebude snadné, zvlášť když Romanovi potomci v čarodějce neustále spatřují hrozbu.

Obsahuje sešity série Manor Black: Fire in the Blood #1-4 (únor 2022 - červenec 2022)

Scénář
Cullen Bunn, Brian Hurtt
Art
Brian Hurtt
Barvy
Tyler Crook
Obálka
Tyler Crook, Brian Hurtt
Lettering
Martin Trojan
Překlad
Alexandra Niklíčková
Redakce
Veronika Černá, Radek Chaloupka, Václav Dort, Ladislav Niklíček, Martin Trojan, Milena Vojtková
Žánry
fantasy, horor
ISBN/ISSN
978-80-7652-111-7 (Comics Centrum)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem (s matným přebalem a parciálním lakem)
Formát
158 x 239 x 16 mm
Tisk
barevný
Váha
480 g
Stran
128
Cena
599 Kč
Originál
Manor Black: Fire in the Blood (Dark Horse Comics, 2023)
  • Alfi
    Odkaz 2 je v mnohom podobny prvej knihe. Skvelá kresba a koloring, tajomný príbeh, ktorý je ale kratučký a zakončený cliffhangerom s tým, že ďalší diel nie je na dohľad.
  • Norri
    Norri mecenáš23.6.2023 23:02Odkaz rodu Blacků 2: Oheň v krvi
    Tak jsme se přece jen dočkali pokračování. A je naštěstí lepší než první kniha. Děj je napínavější a temnější. Vypadá to ale, že to bude solidní telenovela se vším, co k tomu patří. Lepší je i kresba a barvy, ke kterým jsem měl výtky v první knize. Art Tylera Crooka jsem si oblíbil v Pochmurném kraji. V první knize Odkazu se mi ale kresba a hlavně barvy zdály trošku odbyté. Tady jsem byl ale zase maximálně spokojený. Až po dočtení jsem zjistil, že Crook dělal pouze barvy. Veškerou kresbu spáchal Brian Hurtt, který s Cullenem Bunnem píše i scénář. Jeho kresba a Crookovy barvy fungují dohromady moc pěkně.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin30.5.2023 09:31Odkaz rodu Blacků 2: Oheň v krvi
    Spolupráce Bunn-Crook nepatří v mých očích k úplně dokonalému duu, ale vždy rád sáhnu po jejich nově vydaném díle v CC. Tentokrát má druhý díl opravdický spád a grády, jsem rozhodně spokojenější než po pilotním díle. A to zejména z hlediska vystavění napětí a náhledu do minulosti, samotný příběh je celkem jednoduchý, což v tomto případě není na škodu.

    Celkový dojem: 80%
1133