Koupit
New York zasáhne nový smrtící teror, když se na město snese hmyzí královna známá pouze jako Queen. Spider-Man se spojí s živoucí legendou Captainem Americou a bojuje proti její armádě dronů, které Queen ovládá svou myslí. Spidey až příliš pozdě zjistí, že se chytil do pasti. Queen drží Spider-Mana ve spárech a on začne procházet šokující proměnou. Jeho tělo rychle mutuje. Náš pavoučí hrdina, který se pomalu mění v obrovského pavouka, musí najít způsob, jak Queen porazit, než bude jako člověk navždy ztracen a zůstane z něj jen pavouk...

Obsahuje příběh:
Transformace

Hřbety jednotlivých svazků postupně tvoří ucelený obraz od Marko Djurdeviče.

Obsahuje sešity série Spectacular Spider-Man (Vol. 2) #14-20


Scénář
Paul Jenkins
Art
Paco Medina, Humberto Ramos, Paolo M. Rivera, Michael Ryan
Ink
Wayne Faucher, Juan Vlasco
Barvy
Studio F
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Petr Novotný, Martina Zvolská
Redakce
Petr Novotný, Martina Zvolská
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2612-3169 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 265 mm
Tisk
barevný
Váha
620 g
Stran
168
Cena
249 Kč
Originál
Spider-Man: Avengers Disassembled (Marvel Comics, 2004)
  • Delphín
    První sešit je opravdu výborný. Pak se dostáváme k hlavnímu příběhu. Ten se hlavně ze začátku četl sám, postupem času mu ale docházel dech..
  • hroubek
    Ve výsledku jde o dobrý komiks. První sešit je hodně povedený a velmi mi sedl. Pak se ke slovu dostane hlavní příběh. Ten se z mého pohledu povedl, jen má hodně slabé finále. Tempo příběhu je fajn, potěší že zde máme nového a trochu jiného záporáka, a v neposlední řadě je zajímavé, jakým způsobem je zde využit Spidey. Spidey zde nemá tolik prostoru a příběh se stáčí více směry a popravdě je to díky tomu zajímavější. Problém jsou menší logické chyby, nijaké finále a pocit, že ve výsledku se nic moc nestalo, a přitom ten příběh mohl být mnohem silnější a depresivnější. Delší dobu jsem se rozhodoval jestli tři nebo čtyři hvězdy, ale nakonec dám lepší hodnocení, hlavně za první sešity.