Koupit
Wonder Woman: Amazonky útočí!, kniha druhá (Původně vycházelo od srpna do října 2007)
Čarodějka Kirké zaklela Hippolytu, královnu Amazonek, a ta rozpoutala zničující útok na Spojené státy americké. Washington je v plamenech, a dokonce ani Liga spravedlnosti nedokáže plně odrazit vlnu útočících bojovnic. Napětí narůstá a Wonder Woman se snaží najít nějaký způsob, jak zastavit ozbrojené potyčky a zachránit tak své sestry i domovinu, již přijala za svou.

Wonder Woman #184 (Původně vyšlo v říjnu 1969)
Aby se mohla utkat s Aréem, bohem války, Wonder Woman rekrutuje nečekanou skupinu spojenců.

Hřbety jednotlivých svazků pak postupně tvoří ucelený obraz od Alexe Rosse.

Obsahuje sešity sérií Wonder Woman (Vol. 3) #11-12, Amazons Attack! #3-6 a Wonder Woman (Vol. 1) #184


Scénář
Will Pfeifer, Mike Sekowsky, Joseph Torres (J. Torres)
Art
Paco Diaz Luque, Mike Sekowsky, Pete Woods
Ink
Vicente Cifuentes, Dick Giordano
Barvy
Brad Anderson, Peter Pantazis (Pete)
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Hana Vrábelová (Šimečková)
Redakce
Mirka Jarotková, Pavel Kořínek
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-83-8199-333-3 (BBart s.r.o.)
978-83-8199-333-3 (Eaglemoss (Eaglemoss Collection / Publishing Group))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
178 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
532 g
Stran
176
Cena
269 Kč
Originál
Wonder Woman: Amazons Attack! Part 2 (DC Comics, 1969, 2007)
  • Sagikkun
    Tohle mě pro změnu bavilo více než první část. Ano, i vzhledem k tomu, že už zde větší prostor dostává primární série Amazonky útočí (pro mě plus), tak je to stále roztříštěné. Někdo si odskočí sem, prohodí pár slov, někdo si odskočí tam, taky hodí slovo, a zase zpátky. Ty dialogy mě tady ale prostě baví, a více než na nějaké epické bitvy se zde příběh zaměřuje na podstatu války. Strach a nejistota nejen obou stran, ale i pěšáků ve vlastních řadách, diskutabilní rozhodnutí vůdců, zapojení třetí strany těžící z celého konfliktu ve svůj prospěch, pozastavení se nad smyslem celého konfliktu... tohle všechno se za mě podařilo vystihnout skvěle (a na popředí vystupuje více právě v této druhé knize), a místo obyčejné megalomanské mlátičky dostáváme něco, co má i myšlenku. Perfektní to není, ale 4* si to zaslouží.
  • hroubek
    Na pokračování Amazonky útočí jsem dost těšil, díky parádnímu zakončení první části. Bohužel při čtení tohoto komiksu přišlo mírné, ale přesto dost citelné vystřízlivění. V první části mě nevadilo přeskakování ve vyprávění, nicméně zde to bylo o mnoho horší. Utrpěla přehlednost a i gradace. Díky tomu některé okamžiky nefungují, tak jak by měly a to je velká škoda. Konec se sice povedl, ale nemůžu říci, že by byl po všech stránkách uspokojivý. Amazonky útočí druhá část není špatný komiks, bohužel na kvality první části nedosahuje.
31042
Četl/a (34)
2scha, Al0f0k, Bubákolog, calvin10, Carnage, ConanVJ, dajik, Deckard, Denis, Doppelganger, hroubek, invape, James, Jay-jay, jh666, JORDY, Kiko, lantan1, Lenny, Mercurio, mineralk, NecRoman, puolpm, roswelll, Sagikkun, Schirru, slavik38, Spike, Symbi, Tony TwoDee, trudoš, utresyby, xflori01, zlejzmrd
(129)
2scha, Abe, Al0f0k, Alfi, Alfred, BadBoy, blackJag, bmc75, Bubákolog, calvin10, Carnage, ConanVJ, CSE_AC/DC, dajik, Dali, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis, Deži, disclose, DKoscik, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, Er.Nest, fifas, filemon, Filip123, Flowtek, Fox01, gezic, Glumal, hahahoho, herrman, hlavathor, Horstik, hroubek, hugosnowden, hypermlok, Infarkt, invape, JackOneil, jakub186, James, Jay-jay, jd., jh666, Jimbeam90, JORDY, José, Josh, Joshua_T, Karel Sec, KdG, kendor007, Kiko, Kiwi1902, krupan, Krvavý Patejl, kucik, Lobok257, Majkl151, Mamut12, Mariomichal, Matio, MB, me, meffis, Mercurio, merhyx, Mikei, mimo_provoz, mineralk, miuanek, monty.cl, MP, namdnas, NecRoman, Neuro, Nevimtrebastofi, Nightmare, Nyxxie, Olesh, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perper, plema, Poseidon1978, psramek, puolpm, raenius, roswelll, Rumburaq, S313, Sagikkun, Sajmon, Schirru, Skot, SlavaBurlac, slavik38, Spike, Stlucius, superheroesstuff, suricattaontheway, tacmud, the.kasztan, timek, Tomasino79, Tomate, Tommar, trudoš, Tyfus, Ursus, utresyby, vishnar, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VvV, xflori01, xintax, Yefery, yogi, Zbysek2410, zdennanek, zlejzmrd
Chce (9)
Azik2586, Badgu.y1902, Copak(:-chceš, deadpool, delsemela, Maty48, Premek, PumpingArrow, sleepless
Shání (2)
delsemela, PumpingArrow