Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Svoboda je sladká, ale přináší i těžké chvilky. Emma a její přátelé se ocitají sami v neznámém světě a nutně potřebují průvodce, který by jim pomohl vyhnout se všem smrtícím nástrahám. Jenže komu věřit... a neskončit přitom na talíři?

Série je známá především pod názvem The Promised Neverland (anglický název), než pod originálním názvem Yakusoku no Neverland.

Scénář
Kaiu Širai
Art
Posuka Demizu
Obálka
Posuka Demizu
Lettering
Jakub D. Kočí
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Martin Kužel
Žánry
fantasy, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-823-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
248 g
Stran
200
Cena
199 Kč
Originál
Yakusoku no Neverland #06 (Shueisha Inc., 2017)
  • sedw
    Kniha se zásadním odhalením, na které jsem čekal, ale s trochu volnějším tempem a opakujícím se hláškami a motivy. Mírný pokles kvality, ale pořád velmi baví.
  • VanTom
    VanTom7.10.2021 12:32Zaslíbená Země Nezemě #06
    Zásadní kniha. Děti v lese zachrání „přátelé“ – démoni, kteří jim vyloží legendu o dávném slibu, osvětlující stav světa (a k tomu přidají mrazivé odhalení o farmách). Ne, nečekal jsem podobnou „chovnou“ paralelu, která svádí k zamyšlení. Zároveň však značí další motivaci pro naše hrdiny (aby se nahlas hecovali neustále stejnými hesly :-)). Poznámka ke korekturám: Je sice hezký a efekt(iv)ní záměr zobrazovat mluvu jednotlivých démonů různými fonty, jen by každá pátá bublina patřící někomu jinému nemusela být špatně.
  • Fort
    Pomalejší díl, ale o to více napěchovaný informacemi jak okolní svět funguje. Děj jde stále kupředu a chci vědět víc.
  • Sawyer
    Sawyer13.8.2021 12:07Zaslíbená Země Nezemě #06
    Tento díl trochu zvolnil. Zajímavé to stále je, ale už by si mohli odpustit pořád ty samé řeči jako: "My to přežijeme." Nikdo už neumře." atd. Ono slyšet to samé v každém díle už není ono.

    Celkem - 70%
  • Good Games
    Good Games mecenáš28.10.2020 11:48Zaslíbená Země Nezemě #06
    Zaslíbená Země Nezemě 6 si stále udržuje vysokú kvalitu série, aj keď tentokrát je to až príliš ukecané. Samozrejme sú tie informácie zaujímavé, konečne sa tu dozvieme o fungovaní sveta, čo sa vlastne stalo a prečo sú všade démoni. Po úvodnej adrenalínovej naháňačke sa však tempo spomalí na môj vkus až príliš. Uvidím, čo prinesie ďalšia kniha, zatiaľ hodnotenie nemením aj vďaka dvom vydareným novým postavám. =►Celá recenzia◄=
  • karl173
    karl173 mecenáš2.8.2020 21:17Zaslíbená Země Nezemě #06
    Tento díl mi přišel poněkud slabší než ty předchozí, ale na druhou stranu se mi zase líbí že se příběh zajímavě posouvá a otevírá. S odřenýma ušima za 4*
  • Multiverzum
    Multiverzum7.6.2020 11:19Zaslíbená Země Nezemě #06
    Pomalejší vyprávění než u předchozích svazků, ale tak napěchované informacemi o celém fungování světa démonů, že se předchozím dílům z fleku vyrovná a mnohdy je i překoná. Výborné pokračování!
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/zaslibena-zeme-nezeme-6/
  • Kazumaki
    Kazumaki mecenáš17.4.2020 18:27Zaslíbená Země Nezemě #06
    Zdá se, že příběh na chvilku zvolnil, abychom se dozvěděli zajímavé (a zároveň děsivé) informace o světě, ve kterém se parta dětí nachází. Přichází na řadu plánování, jak ze z této situace vymotat a neumřít při tom. Jsem zvědavý, co přinese záhadné setkání v další knize.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin14.3.2020 18:22Zaslíbená Země Nezemě #06
    Neumím se rozhodnout, zdali je to odkrytí karet zajímavé, nebo mě trochu zklamalo... poprvé jsem u této série začínal dostávat dojem, že ji autor klasicky natahuje (akční honící scéna), že se stává banálně ukecanější, nežli mi je milo, ale nějak se to zase srovnalo. Už necítím takové super napětí jako u pětice prvních dílů, ale ještě jsem zaujatý.

    Každopádně by mě dost zajímalo, jestli Kaiu Shirai jí maso či vejce. Protože tohle by byl skvělý veganský manifest.

    Celkový dojem: 60%
10127