Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Monumentální bitva proti temným Nebešťanům je u konce a oficiálně vzniká nový tým Avengers. A základnu má rovnou na vrcholu světa. Odtamtud musí čelit Namorovi a jeho Obráncům hlubin či nové podobě ruského superhrdinské týmu zvaného Zimní stráž. A to má ještě americká vláda v rukávu pár překvapení!

Dále poznáte zbrusu nové Agenty Wakandy! Prohlubuje se tajemství Avengers z roku 1 000 000 před naším letopočtem. Jaká překvapivá postava se stane nejnovějším členem týmu? A pokud jste si mysleli, že znáte veškeré tajemství vzniku marvelovského vesmíru, jste vedle! Budete svědky zrození úplně prvního Ghost Ridera, který jezdí na hořícím mamutovi a bojuje s divokým a povědomým protivníkem!

Obsahuje sešity série Avengers (Vol. 8) #7-12 (září 2018 - leden 2019) [Fresh Start]

Scénář
Jason Aaron
Art
Frazer Irving, Adam Kubert, David Marquez, Ed McGuinness, Sara Pichelliová, Cory Smith, Andrea Sorrentino
Ink
Elisabetta D'Amico, Scott Hanna, Frazer Irving, Karl Kesel, Adam Kubert, David Marquez, Ed McGuinness, Mark Morales, Sara Pichelliová, Andrea Sorrentino
Barvy
Erick Arciniega, Frazer Irving, Giada Marchisio, Justin Ponsor, Matthew Wilson (Matt)
Obálka
Jason Keith, Geoff Shaw
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Jiří Pavlovský
Redakce
Changer the Elder, Filip Gotfrid
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-776-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
464 g
Stran
172
Cena
399 Kč
Originál
Avengers by Jason Aaron #02: World Tour (Marvel Comics, 2019)
  • mearez
    mearez2.9.2020 19:48Avengers #02: Světové turné
    První díl mě znechutil a zklamal. Neplánoval jsem si koupit další díl. Ale přesto jsem si ho z nějákého důvodu koupil. A musím říct, že Aaron mě v tomto díle získal, sežral jsem mu to všechno s navijákem. Uznávám, tenhle díl byl strašně ukecanej, tak musím říct, že i přes to se mi strašně líbilo (a budou následovat menší spoilery), jak v podstatě Black Panther vytvořil znovu tu velkolepou síť Avengers, kterou tato organizace bývala před několika dekádami. Ano, Avengerů je jen sedm, ale v záloze je tolik skvělých a zajímavých postav, že se prostě těšim, co se z toho vyklube. Squadron Supreme mě zatim asi z toho všeho rajcuje nejvíc. Ale jinka chápu rozhorčení, který zde panuje, protože kdybych nebyl cílovka, tak bych z toho taky moc unešenej nebyl. Ovšem za mě 3*, budu pokračovat.
  • MEGA
    Je toho strašně moc. Aaron tady rozehrává x dějových linek a snaží ze navnadit na x ďalších. Postavy jsou napsaný fajn, až na Namora. Celkově průměr.
  • S4TW
    Já v tom pořád ten potenciál někde hodně v dáli vidím. Vidím ten bod, kdy se to může zlomit a stát se z toho nadprůměrně kvalitní týmová superhrdinská akce, ale jestli se ta hůl nezačne lámat příštím číslem, tak to světlo na konci tunelu se bude neustále vzdalovat, až jednou nadobro zmizí. Nicméně jako taková jednorázovka na zkrácení času na toaletě… to funguje i tak.
  • Gustik5
    Gustik530.10.2019 15:57Avengers #02: Světové turné
    Lepší než ti předchozí, přesto… Sice rozumím tomu, že první book má čtenáře navnadit a druhý zase začít budovat dějové podhoubí pro další rozebíhající se akce, přesto jsem se zde místy opravdu nudil. Scénárista, na kterého jsem slyšel pět samou chválu, by si mne touto týmovkou určitě nezískal, kdybych od něj předtím nečetl nic jiného. Zatím však ještě zůstanu a dám dalším knihám ještě šanci, protože konec této byl docela zajímavý a skutečně se to celé ještě může přetavit v něco hodně povedeného. Avengers: Světové turné jsou jakousi mezihrou před velkými událostmi, která od Poslední návštěvy rozjetý vlak značně zpomaluje. Od prostinké mlátičky k místy nudné a překombinované konverzačce, které však nechybí řada zajímavých dějových motivů a momentů, jež byly skutečně silné a dobré. Suma sumárum je to tak zlepšení, přestože se stále jedná o docela šedý průměr. Snad bude další kniha dramatickým zlepšením. Rozeběhlo se tu totiž na můj vkus možná až příliš mnoho podzápletek, které sebe navzájem rozmělňují a něco, co by samo o sobě vydalo klidně na celou sérii je tu mnohdy jen vedlejším příběhem. Což je docela škoda. Uvidíme jak si toto nové pojetí Nejmocnějších hrdinů světa povede příště…

    Více zde: http://nafilmu.cz/2019/10/avengers-svetove-turne-kdyz-primocarou-akci-tristite-podzapletkami/
  • rewkon
    rewkon28.10.2019 08:14Avengers #02: Světové turné
    O proti prvnímu dílu je to velmi ukecané samá představovačka ať už postav nebo globálních konfliktů celkově tenhle díl je příprava na další díl bylo to dost nudné nějak si nemůžu pomoct .Ono to není vysloveně špatné ,ale ani dobré.
  • Blackhand47XD
    Blackhand47XD5.10.2019 13:49Avengers #02: Světové turné
    O chlup lepší než předešlá kniha, takže dám velmi slabé čtyři.
  • Fimi
    Fimi mecenáš4.10.2019 23:14Avengers #02: Světové turné
    Kdybych mohl, dám tři a půl a možná i čtyři hvězdy. První polovina byla úžasná, linka s Namorem povedená. Namor se naštve, všude po oceánu udělá bordel a to se samozřejmě nikomu nelíbí a každý to chce řešit a pošle na něj lidi a dochází ke konfrontaci. Důvody a motivace Namore jsou naprosto pochopitelné a i trochu osobně s ním souhlasím. Tahle část byla super, ale pak se to náhle zvrhne do neskutečné přehlídky kreslených postaviček v řádu desítek a člověk, aby se v tom vyznal. Aaron začne vytahovat nejbéčkovější postavy z posledních stran příručky superhrdinů, jeden jako druhý je zaměnitelný a nezajímavý. Samozřejmě musí vytáhnout ruskou verzi Avengers, kde prostě každý musí mít ekvivalent k Avengers. Proč nevymyslí originální postavy, proč ruský Iron man, ruský Cap..Namor mi přijde až moc přepálený mocí a sílou. To, že seřezal Avengers i s Ghost riderem jsem teda nečekal. Je to rozhodně trochu horší než předchozí díl, ale kdyby to mělo jen tu linku s Namorem na šest sešitů, dám tomu pět hvězd, ale poté to s upíry a Coulsonem a Squadrom Justice league supreme je už šíleně překombinované....vrcholem je romance Thora a She Hulk....určitě pokračovat budu, ale musím říct i přes mou lásku k Aaronovi, že toto je jeho nejslabší pláštěnka....Třetí kniha se věnuje upírům tak uvidíme...

    sumasumárum Aaron rozjíždí perfektní nápady, nasranost Namora a pomsta za jeho křivdu, znečištění suchozemci oceány, konflikt Avengers a Rosse, který skrze vládu sestaví vlastní tým, ruští Avengers...vše dobré nápady, ale ta FORMA.....jinak kresba je pěkná a líbivá, hlavně konverzačka Ghost Ridera a Odina.
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger4.10.2019 16:29Avengers #02: Světové turné
    Stejně jako předchozí díl mě to nebavilo. Stejně jako Bendis neumí Strážce galaxie, tak Aaron neumí Avengers. Pokud se to v příští knize nezlepší do další nejdu. 60%
  • Hokejový_Svaz
    Hokejový_Svaz27.9.2019 23:07Avengers #02: Světové turné
    Na to jak měl komiks suprový začátek, tak se to hodně rychle začalo kazit. Ty vztahy a interakce mezi těmi postavami jsou fakt super a drží tenhle komiks aspoň v tom nadprůměru. Dokonce i první sešit s pravěkým Ghost Riderem, je fakt super a to jsem si myslel, že to bude nejslabší část, a i linka s Namorem, taky nebyla k zahození. Ale ke konci se to zbytečně zvrtne v podobě mixování až moc postav (ještě k tomu to jsou B-čkové až C-čkové postavy) na jednou, mixování několik dějových linek na jednou a zbytečné superhrdinské politikaření nebo jak jinak to mám nazvat. Místy je to až moc ukecané, což by mi nevadilo, kdyby to však nebylo ukecané během akčních sekvencích. Kresba je hodně hezká, vystřídá se tam pár kreslířů, ale každý to má nakreslené suprově a po téhle stránce je to špica. Bohužel kresba to nezachrání. Dám tomu 3* s nadějí, že další díl už bude lepší a zábavnější.
  • karl173
    karl173 mecenáš26.9.2019 22:21Avengers #02: Světové turné
    Druhá kniha Avengers ve mě nevzbuzovala příliš velká očekávání tudíž mohla jen překvapit. To se ale bohužel nestalo a jede tak v podobném duchu jako ta první. Tentokrát je ale dění v této knize ještě více roztříštěné a mnohdy se zdá, že se Aaron snaží do nás napasovat co nejvíce děje a postav ve snaze o největší dort v podání pejska a kočičky.
    Samostatné sešity přitom mohou působit i dobře, ale jako celek zkrátka kniha příliš nefunguje. Například hned první sešit je velice povedený a origin Ghost Ridera na mamutovi mě bavil asi nejvíce. Jenže pak to začne. Přehršel postav a zápletek a přitom chemie mezi postavami buďto neexistuje a nebo je tak umělá jako chlápek napodobující figurku Kena. Stejně tak veškeré zápletky jsou buď nedotažené a nebo příliš rychle a šablonovitě ukončené.
    Kresba je jinak slušná, ale jde ruku v ruce s velkým počtem postav a událostí, tudíž se na každém panelu děje něco jiného a to není úplně ono.
    Týmovky tich největších postav Marvelu a DC už zřejmě nejsou nic pro mě, minimálně ty nejnovější se mě o tom snaží celkem zdařile přesvědčit. Za mě průměr 3*
  • cyboy
    cyboy mecenáš24.9.2019 21:00Avengers #02: Světové turné
    Tak tohle Aaronovi vazne nejde. Nad tretim dilem budu hodne dlouho premyslet a nejspis do nej nepujdu.
    60%
214191
Četl/a (55)
Alfred, AlmightyMates , Azik2586, Blackhand47XD, calvin10, Caylen-Tor, chuckboris, Cinema Ranger, Craxx, cyboy, dajik, Doppelganger, frantisekcap1, Gustik5, Hokejový_Svaz, inosuke, Jack, JaroKakashi, jeanbaklajean, jh666, Kaaos, kallenved, karl173, kendor007, Lachvos, lacoste, lantan1, Lordsouli, Loxin, Mariomichal, Martin18, Maty48, mearez, MEGA, Mercurio, mineralk, miuanek, MonsterGyre, MP, Mr. Baboon, NikkiKonig, noovakpetr, Osimchin, PatrikTheMighty, pearlxjam, raenius, rewkon, S4TW, Sick666, Tony TwoDee, trudoš, VskPrzk, xflori01, Zbysek2410, zlejzmrd
(97)
Al0f0k, Alfred, AlmightyMates , Azik2586, Blackhand47XD, blackJag, bmc75, calvin10, Caylen-Tor, chuckboris, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, DegiCZ, Denis1996, DKoscik, Doppelganger, Erich, Fox01, frantisekcap1, Fry, gezic, Gustik5, Hokejový_Svaz, Honzin, hugosnowden, inosuke, invape, Jack, JaroKakashi, Jay-jay, jeanbaklajean, jh666, Kaaos, kallenved, karl173, kendor007, komiksák007, kucik, lacoste, Loxin, Madao, Mamut12, Mariomichal, Martin18, Maty48, MEGA, Mercurio, Mikei, mineralk, miuanek, MonsterGyre, monty.cl, MP, Mr. Baboon, Mr.Ward, NikkiKonig, noovakpetr, nx, Olesh, Osimchin, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, perper, Piros0013, Poseidon1978, Radkos, raenius, rewkon, Rumburaq, S313, S4TW, seezeethree, Sick666, Sidi Santini, Skot, suricattaontheway, Symbi, tacmud, Tomasino79, Tomate, tomned, Tony TwoDee, Toren, TQChose, trudoš, Tyfus, VanTom, Wasps, xflori01, xintax, yogi, Zbysek2410, zlejzmrd
Chce (10)
Badgu.y1902, deadpool, delsemela, Fr3d_K, James, Jáňa, MazeCZ, Nightmare, Sebastian the wise, timek
Shání (2)
Adelheid1, Nightmare
Nabízí (3)
Erich, frantisekcap1, nx