Koupit
Péťa nemá moc kamarádů, zato hodně followerů. Na svém kanále se věnuje nejrůznějším záhadám i podfukům. Když narazí na průvodce po Prašině, na vlastní kůži pozná, kde končí smyšlenky a začíná pravda. A jak s tím souvisí odkaz vědmy Tamary Jemné…

Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.

Vydáno s laskavou podporou Magistrátu hlavního města Prahy.

Scénář
Kateřina Čupová (Faqy, Chechula), Ester Kuchynková (Yone), Vojtěch Matocha
Art
Kateřina Čupová (Faqy, Chechula), Ester Kuchynková (Yone)
Barvy
Ester Kuchynková (Yone)
Lettering
Kristýna Šlajchrtová
Redakce
Lukáš Růžička, Vojta Sedláček
Žánry
dobrodružný, young adult
ISBN/ISSN
978-80-7637-384-6 (Paseka)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
167 x 257 x 2 mm
Tisk
barevný
Váha
90 g
Stran
24
Cena
99 Kč
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš15.9.2023 22:10Prašina: Podivné procházky #3
    Tole mi sedlo o poznání lépe než 1 a 2. I to finále bylo zajímavé a ne zcela běžné. Tohle fakt bavilo a díky tomu jsem vzal víc na milost první dva sešity. Uvidím, s čím se vyprsí Prašina dál. Náběh mají dobrý a svou existenci si Prašina v komiksu obhájila na 100 %.
  • Norri
    Norri mecenáš1.8.2023 21:04Prašina: Podivné procházky #3
    Třetí díl nakonec přinesl i napětí. Není moc intenzivní, ale je tam. Nad způsobem vyřešení krizové situace ale zůstává rozum stát. Záhada vyřešena nebyla a na podivné stopy, které se objevily na ruce hlavní hrdinky, se zapomnělo. Tak aspoň že vzniklo pěkné nové přátelství. Jinak to k ničemu nebylo.
  • faster86
    faster8625.5.2023 11:56Prašina: Podivné procházky #3
    Tady už se proti dvojce něco děje, ale celkově jsou ty tři čísla jen prázdná výplň, možná pokud čtete i knihy tak z toho budete něco mít, ale jako nečtenář knih mě to nechává chladným a tak nějak to celé má asi nulovu hodnotu. Každopádně se chystá další pokračování, které pokud bude vyšívat na tomto, by nemuselo být špatné a možná by to mohlo zvednout i hodnocení procházek, no uvidíme.
  • Sagikkun
    Sagikkun7.5.2023 14:17Prašina: Podivné procházky #3
    A ani poslední díl, před kterým jsem si dal repete předchozích dvou, mě o čtvrté hvězdičce nepřesvědčil. Je to prostě neurážející jednohubka, která - pokud někdy vyjde souborné vydání - doufám, že bude čistě jenom jako bonus ke Křídovému panáčkovi. Protože byť kresba, atmoška a dokonce i až v tomto díle napětí fajn, tak samostatně to nefunguje, ani v rámci nějaké mini-povídky. Ono se tam fakt víceméně nic nestane, a celé by se to dalo shrnout jako "Péťa na začátku přijde na Prašinu plnou záhad, a na konci se chystá pátrat po záhadě nové." Takže "jenom" takové promo Prašiny bez příběhu/poselství, a můstek k budoucím sériím, na které se ale i tak budu těšit.
3101