Koupit
Opět se k nám dere rodina Simpsonových. V plné sestavě a plné síle. Podíváte se s ní panu Burnsovi až do žaludku (doslova), navštívíte cirkus, podlehnete spisovatelské mánii a objevíte nový hudební styl (v podání Lízy). Vedle toho ještě odhalíte kruté tajemství konce El Barta,McBain bude propagovat zbraně, Bartova třídní se stane královnou Konga a s Barneym strávíte jeden den v hospodě.

Obsahuje příběhy:
Rokenrolíza (Be-bop-a-Lisa)
Konec El Barta (Chief Wiggum's Pre-Code Crime Comics: The End of El Barto)
Největší hňup na světě! (The Greatest D'oh! on Earth)
Do mrtě mrtví (McBain Comics: Dead to the Last Drop)
Stanu se nejmenším na celém světě (I Shrink, Therefore I'm Small)
Edna - Královna Konga a poprask v Džungli (Edna, Queen of the Congo: Jungle Bungle)

V pořadí 2. sebraná kniha
Obsahuje sešity série Simpsons Comics #6-9 (září 1994 - březen 1995)

Identický dotisk v dubnu 2012
Druhý identický dotisk v červenci 2014


Scénář
Gary Glasberg, Andrew Gottlieb, Bill Morrison, Steve Vance
Art
Luis Escobar, Stephanie Gladden, Bill Morrison, Phil Ortiz, Steve Vance
Ink
Tim Bavington, Bill Morrison, Steve Vance
Barvy
Steve Buccellato (Electric Crayon), Nathan Kane, Cindy Vance
Obálka
Matt Groening, Bill Morrison
Lettering
Alena Tejnická (Sarah), Bohumír Tejnický
Překlad
Petr Putna
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
humorný
ISBN/ISSN
978-80-87083-50-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
barevný
Váha
284 g
Stran
128
Cena
299 Kč
Originál
Simpsons Comics Spectacular (Bongo Entertainment, 1995)
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš15.3. 08:06Simpsonovi: Komiksový nářez
    Porad zabavne a funkcni, jako kdybych sledoval serial.
  • Josh
    Tohle mi přišlo jako průměrnější sbírka. Ty příběhy jsou občas tak nějak podivně přehnaný - Bart si "zotročí" Roda a Toda, Burns bude proměnený v bílou sr*čku, Wolfcastle zmasakruje mafii(nebo ne?), zkrátka místy to připomínalo spíš halloweenský speciál:))

    Oproti dalším Simpsonovským knihám výrazně schází právě ta hravost, různý menší srandičky apod, jde o suchopárnější čtení. Akorát v posledním sešitě to trochu rozsvítí Lionel Hutz:))

    Ale pozor! Velkým bonusem je Edna Krabapellová coby supersexy královna Konga!!:)) (ehm...dávam sem smajl, ale myslim to vážně...)
    A taky Barneyho den prochrápanej u Vočka. Tyhle dva kraťasy mě skoro donutily zvednout hodnocení do nadprůměru.
  • smazy
    Docela slušně sem se pobavil.
  • flipflop
    flipflop12.10.2010 20:29Simpsonovi: Komiksový nářez
    Oproti extrabuřtům jsem se parádně bavil. A ...taky to mám s dabingem :-)
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin9.10.2010 16:57Simpsonovi: Komiksový nářez
    U tohodle dílu jsem se slušně pobavil. (Nejlepší na četbě Simpsonů je stejně to, že se mi v hlavě automaticky přehrávají nadabované hlasy postav.)
  • KdG
    Pro fanoušky seriálu povinnost, a pro ostatní příjemné počtení.
  • willis
    willis29.7.2009 09:47Simpsonovi: Komiksový nářez
    Někde na úrovni "Extrabuřtů". Nic při čem bych se při čtení válel po podlaze, ale několik míst kde jsem se uchecht se našlo. Většinou jsou příběhy někde na úrovni průměrnějších seriálových dílů. Chybí tomu ta správná dávka hravosti a lehkosti. Jako doplněk pro příznivce dobrý, ale nic co by nutilo nedočkavě vyhlížet další komiksový díl žluté rodinky.
12102
Četl/a (38)
81splinter, Balů103, Bonpar, Bubákolog, calvin10, Darth Raelchi, deefha, DEmnoG, Doppelganger, Ejdý1, flipflop, georg, gezic, gwen666, inosuke, izuku midoria, James, Joker189, Joshua_T, KdG, Librarian, Lobok257, Mates17, mineralk, NecRoman, Noci, Paldini, PatrikTheMighty, Pepé13, Poseidon1978, punisher, raenius, robertsedmik, SHORTY, tomaseek, trudoš, Velkej šéf, VXP
(134)
10milda, 2scha, 81splinter, ardath, Azbest, AZTeck, Balů103, bboorreekk, Benji, Bezvliv, Black Bro, yo, blackJag, Blair, bobo666_2005, Bozhi, Braindead, Bubákolog, calvin10, calviti, camper, Cassidy, chalmovsky, chobotnička, DAN478, deefha, DEmnoG, doophy, Doppelganger, dracula, Dzoglik, Ejdam, Ejdý, Ejdý1, Famozní, felis, filemon, FrAnK, georg, gezic, goldschmidchen, goodspeed, GORERATED, Grebenda, grinder, hahahoho, Hebled, hiro666, Hulik, hypermlok, inosuke, izuku midoria, jakouback, James, jeannette, Jestrab2, Joker189, Josh, Joshua_T, kadas97, kamil, Kapis, Kazumaki, KdG, Krvavý Patejl, krvinka56, Lenny, Librarian, Lobok257, lopik, Luxor, Martin Buchal, Mates17, MB, michaldca, mikado, MIKER65, MikeZ, mikina, mimo_provoz, mineralk, Mitthrawnuruodo, miuanek, monty.cl, moris.cz, Mr.Plysh, NecRoman, Nightmare, Noci, noMster, Odal , OwerLord, padre_negro, Paldini, Pandos11, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, Pepé13, peposek, perper, Poseidon1978, punisher, Radkos, Radowan, raenius, RainDamage, robertsedmik, Saiffer, SantinoV, SHORTY, Skot, sleepless, snuk, StressCZ, syr11, tacmud, Tauriusixxx, tertr556, tomaseek, Tombal, Tominos, tomned, Toren, trudoš, tulipstros, Velkej šéf, willis, xai, xintax, yogi, yogi, Zajo original, Zíďas, Zod
Chce (7)
Badgu.y1902, burzum, ho.mof, komiksák13, Maty48, Vcelka_Maja, xxaannddeerr
Nabízí (1)
Fox01