Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Nová válka mezi lidmi a arkaniky získává reálné obrysy. Trhlina v obloze ukázala ničivý potenciál odedávna uvězněných monster. A všechno se točí kolem Maiky Půlvlčice.

Ve čtvrtém svazku Netvory se Maika víc než kdy dřív přibližuje odpovědím, po kterých tak dlouho pátrá – ale cena odpovědí není malá. Její přátelé a spojenci odhalují svá dosud skrytá tajemství a skutečnou loajalitu. Maika je vydaná na milost charizmatickému a demagogickému lordu Doktorovi, jehož spojení s Maikou a Zinnem sahá hlouběji, než si kdokoliv dokázal představit.

Obsahuje sešity série Monstress #19-24 (leden 2019 - červenec 2019)

Scénář
Marjorie Liu
Art
Sana Takeda
Obálka
Sana Takeda
Lettering
Jakub Škraban
Překlad
Filip Škába
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
fantasy, mytologický, steampunk
ISBN/ISSN
978-80-7449-893-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách (s chlopněmi)
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
490 g
Stran
176
Cena
479 Kč
Originál
Monstress #04: The Chosen (Image Comics, 2019)
  • Azalin
    Azalin mecenáš15.4.2022 15:01Netvora #04: Vyvolená
    Fascinující série, která je velmi spletitá a je nutno ji číst opakovaně, protože na jedno přečtení nemá člověk šanci všechno pojmout. Rozhodně nestačí koupit si jeden díl, odložit a za další rok si přečíst další, což myslím odráží zdejší hodnocení, protože spousta lidí to tak dělá. Ale pokud tomu jeden věnuje čas a úsilí, bude bohatě odměněn. Tedy pokud je prikón a je tahle lehce úchylná, graficky úžasná (byť s lehce kolísavou kvalitou) a poněkud znepokojivě feministická série jeho šálkem čaje.
  • Const.ex
    Const.ex13.12.2021 08:52Netvora #04: Vyvolená
    Jak to má čtenáře bavit, když ani výtvarníci Takedu očividně postavy nebaví/štvou? Příklad za všechny je postava Yafaely. Na prvním panelu, na kterém se v komiksu objeví, má rohy a na dalších třech zase rohy nemá. Když se objeví znovu, tak nejdříve nemá a pak zase má. A takhle to jde pořád dokola. Celkově vizuál oproti prvním svazkům hodně upadá a scenáristicky se z toho stává nudná telenovela. Už mě ani nezajímá, jak to skončí. S touto sérii končím.
2342