Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Kdo potřebuje Avengers, když máme po ruce zbrusu nový tým SQUADRON SUPREME?

Do hlavního města vtrhla Válka říši – a ti největší hrdinové Washingtonu D.C. se pouští do akce! Ale kdo jsou a odkud se vzali? To ví jenom agent Coulson!
Mezitímco vede Captain Marvel tým do posledního boje o osud Midgardu, ocitá se hora Avengers v obležení Malekithovy armády! Hulk bojuje s Ulikem! Blade se potýká s černým berserky z Roxxonu! A Daredevil, bůh beze strachu, nese tajemnou zprávu, která rozhodne o budoucnosti Avengers!

Obsahuje sešity série Avengers (Vol. 8) #18-21 (duben 2019 - červenec 2019) a materiál z Free Comic Book Day 2019 (Avengers/Savage Avengers) (květen 2019) [Fresh Start]

Scénář
Jason Aaron
Art
Stefano Caselli, Jason Masters, Ed McGuinness
Ink
Stefano Caselli, Jason Masters, Ed McGuinness, Mark Morales
Barvy
Erick Arciniega, Jason Keith, Justin Ponsor
Obálka
Ed McGuinness, Val Staples, Dexter Vines
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Jiří Pavlovský
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-939-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
320 g
Stran
112
Cena
349 Kč
Originál
Avengers by Jason Aaron #04: War of the Realms (Marvel Comics, 2019)
  • karl173
    karl173 mecenáš29.10.2021 11:51Avengers #04: Na pokraji Války říší
    Tohle byl čistý střed. Nějaké to doplnění k Válce říší a teaser k tomu, co nás čeká.
    Neurazí, nenadchne. Možná jen kresba, ta byla opět velmi povedená.
  • MEGA
    Připojuji se k většině. Tohle mě opravdu nebavilo. Četl jsem to po Válce Říší, takže jsem měl plný kontext, ale to této knize moc nepomohlo. Celé je to strašně nesoustředěné. Je x postav a x příběhových linek a mě většina z nich vůbec nezajímá, protože nedostávají dost prostoru. Oceňuji náhled do Hulkovy hlavy, ale třeba takový sešit s Gorilla-manem mě vůbec nebavil a stejně tak zbytek knihy. Trochu to zachraňuje kresba, která je (až na sešit 21) fajn
  • Tyfus
    Hrůza a děs. Myslím, že radši měla Crew vydat celý War of Realms omnibus, kde by vše vyšlo chronologicky, protože samostatně se to nedá číst. Upřímně... vůbec nevím o čem to bylo.
  • Fimi
    Fimi mecenáš24.11.2020 20:43Avengers #04: Na pokraji Války říší
    Avengers je to nejhorší, co Aaron pro Marvel píše a i když se mi jeho série více méně líbí a první tři booky byly dobré nebo průměrné, tohle je kardinální slabota. S Válkou říší to má společného minimum, spíš se jí jen otře a vše podstatné nechává samostatné knize, nic zásadního se zde nestane a já pořád nemám pocit, že čtu komiks o Avengers, což by mělo být to nejlepší co Marvel vydává. Tohle nesahá ani po kotníky výborným Avengers od Bendise a už vůbec ne těm od Hickmana. Další díl věnující se světu a plejádě Ghost riderů je mnohem lepší, doporučuji těm, co by po tomto s tím chtěli seknout. Tohle se veze na vlně těžkého podprůměru a špatného mainstreamu.
  • Fimi
    Fimi mecenáš19.7.2021 09:35Avengers #04: Na pokraji Války říší
    Mně celkově celý ten Aaronuv Run přijde naprosto zbytečný a nuceně z povinnosti dělaný jen protože Marvel přece musí vydávat avengers tak řekli Aaronovi, aby něco udělal, je jedno co ale hlavně něco a ať je to klidně debilní, hlavně když budou vycházet avengers... V čem jiném mají být pro celý Marvel zásadní věci než v Avengers sérii a ejhle ono je to v sérii Venom aka King in Black a Thorovi a možná něco zásadního v xmenech. Bendis měl např dění po civil war a Secret invasion, Hickman měl Secret wars a Infinity... Co má Aaron? Že Moon Knight serezal Thora?
  • Hanussen
    Hanussen mecenáš10.12.2020 17:15Avengers #04: Na pokraji Války říší
    GWB: ano!!!!!!!!
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin10.12.2020 12:05Avengers #04: Na pokraji Války říší
    Čím více vykřičníků, tím lepší anotace?:))