Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
ŽENA PROTI BOHŮM

Princezna Diana, známá jako Wonder Woman, je pro svět hrdinkou. Existují však i tací, kteří na ni nahlížejí zcela odlišně. A jedna z nich, Veronica Caleová, vůdkyně všemocné Boží hlídky, se nezastaví před ničím, aby Dianu využila k naplnění své tužby: k pomstě samotným bohům!

Zatímco se rozvíjí příběh uplynulých let překlenující mezeru mezi Rokem jedna a současnotí, Wonder Woman čelí nejen vypočítavé Caleové, ale také mocné čarodějce Kirké a své vlastní někdejší přítelkyni Barbaře Ann Minervové, nyní známé jako Cheetah!

Jak bozi, tak smrtelníci snovají síť dohod a podrazů, v jejím středu však mezitím visí na vlásku duše mladé dívky...

Obsahuje sešity série Wonder Woman (Rebirth) #16, #18, #20, #22, #24 a příběh z Wonder Woman Annual #1

Vyšlo v standardní brožované verzi, limitovanější brožované s černou variantou obálky (knihkupectví Luxor) a speciální alternativní verzi s českou verzí obálky - v tomto případě od Michala Suchánka.


Scénář
Greg Rucka
Art
Mirka Andolfová, Bilquis Evelyová, Nicola Scott
Ink
Mirka Andolfová, Bilquis Evelyová, Raúl Fernández, Scott Hanna, Andrew Hennessy, Mark Morales
Barvy
Romulo Fajardo Jr.
Obálka
Michal Suchánek
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Jana Balharová, Filip Gotfrid
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-726-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
388 g
Stran
160
Náklad
500ks
Cena
299 Kč
Originál
Wonder Woman #04: Godwatch (DC Comics, 2017)
Varianty
Znovuzrození hrdinů DC: Wonder Woman #04: Boží hlídka (paperback) (2019)
Znovuzrození hrdinů DC: Wonder Woman #04: Boží hlídka (Black edice) (2019)
Znovuzrození hrdinů DC: Wonder Woman #04: Boží hlídka (Michal Suchánek) (2019)
  • mearez
    Asi je to tím, že jsem třetí knihu četl před více jak rokem, ale tenhle díl na mě působil jen jako zmatek, Wonder Woman je odstavena na vedlejší kolej a příběh v podstatě skoro nedává smysl (jako wtf, sešit s aukcí byl naprostá dementní záležitost, celej působil jako něco pro děti). Tenhle díl byl neskutečná slabota a to i kresebně, protože střídání kreslířů je extrémně otravnej fenomén. Neskutečně zklamání, jen Suchánkovo skvělá obálka stojí za to. Za mě 2*.
  • Fry
    Znovuzrození hrdinů DC: Wonder Woman #04: Boží hlídka - Civilnější a hlavně daleko emotivnější než předchozí knihy, a to i přestože je čtení třeba prokládat s předchozím dílem tak, jak bylo původně zamýšleno. Ten kontrast ve ztrátě dcery a návratu Wonder Woman je zkrátka nezměrný a hodně se v tom podepisuje onen vhled do příběhu očima Caleové. Na rozdíl od předchozích knihy zde navíc neruší ani kresba Liama Sharpa, která mi až příliš evokovala styl Franka Quitelyho a celkově jsem si čtení této finální kapitoly opravdu užíval ... Za mě 5*!
  • Lord Baltimore
    Tato kniha sama o sobě nedává smysl, ale musí se číst společně se třetím dílem a máte super komiks.
  • Spacecore
    To, že jsou skoro všechny Rebirth komiksy, co u nás vyšly (z těch, co jsem četl) slabé, to už vím. To, že je Wonder Woman série slaboučká taky, to vím též. Vlastně mě ze čtyř dílů bavil jenom jediný (Rok jedna). To, že je ale tady Wonder Woman pouze jakási hloupoučká vedlejší postava, kterou si scenárista jenom dosazuje aby se neřeklo, zatímco vypráví jakýsi příběh, který zajímá očividně jen jeho, to už nedávám. Jasně vím, že číslování téhle řady je pofidérní, vůbec nevím koho to napadlo takle udělat, možná to je tím, že Rucka přinesl opravdu jebnutou verzi scénáře a editoři si řekli, že to tím rozkouskováním zachrání, nebo fakt nevím, ale číst se to moc nedá.
  • Cinema Ranger
    Kvalitně je to stejně jako předchozí díl. 60%
  • rewkon
    Přijde mi jako bych ,už tenhle příběh v nějaké podobě četl neříkám ,že to je vysloveně špatné ,ale žádný vodvaz to nebyl.
  • George Walker Bush
    Rucka mě najednou přestal bavit. Ale myslím si, že největší zásluhu na tom bude mít totálně mamlasoidní editorské rozhodnutí týkající se vydání (v tomto díle každé sudé číslo). Jako wtf.

    Celkový dojem: 40%
  • Darth Raelchi
    Tak tohle bylo už slabší oproti předchozím dílům. Celá Božská hlídka by se měla jmenovat Veronica Cale a ne Wonder Woman. Dobrý, tak hraje druhé housle, ale když už to tak je, měli bychom se o WW něco dozvědět přes ostatní charaktery a to zde není. Do toho ty prostřihy mezi jednotlivými sešity spíš ruší než napomáhají plynulému čtení. Osobně jsem zmatený a nechápu celou koncepci WW Rebirth. Tím pádem proč jsou sešity vydávány na přeskačku, ergo proč pak máme vydávání jednotlivých tpb stejné... Kontinualita mi touto knihou přijde opravdu ztracená a už se nechytám. Už se fakt ztrácím a nevím co se po mně jako čtenáři vlastně chce. Kupoval jsem to výhradně kvůli vizuálu a Liamu Sharpovi a ze začátku netradičním pojetím děje, který se ale postupně mění v chaos. Zatím ještě vydržím, protože předchozí knihy byly dobré a hezky nakreslené. Třeba se to ještě nějak urovná. A Suchánek rulez!
  • karl173
    V tomto díle se to má tak, že se zde střídání dějových linek projevuje víc než předtím. Tudíž silně doporučuji, aby jste si přečetli třetí a čtvrtý díl naráz. Já to neudělal a trochu jsem si to ve čtení ztížil. Nejenže to na mě občas působilo zmateně, ale také se tu více řeší jisté události a je to spíše konverzačka, tudíž poněkud méně záživnější stránka příběhu. Na druhou stranu se to ale pořád dobře četlo a prohlubuje to některé postavy za což jsem rád. Kresba se mi víceméně líbila, ale například sešit kdy jde WW na rande za prachy ( ano, je to tak *mrk* ), byl nakreslený poněkud jednodušším stylem, který mi tam moc neseděl. Přemýšlel jsem jak bych tento díl ohodnotil, a byl na vážkách mezi 3* a 4*, ale vzhledem k tomu, že to ke třetímu dílu funguje dobře, tak dám za 4.
  • SomeOne
    Krásně se to doplňuje s třetím dílem této série. To samé bylo i s druhým dílem, který rozšiřoval jedničku. Toto je podobný případ. Po přečtení této knížky si třetí díl užijete mnohem více.
  • cyboy
    Prvni Ruckova kniha, ktera me moc nebavila. Nejlepsi mi na tom prijde ta Suchankova obalka.
    60%
82173
  • Darth Raelchi
    Musím přehodnotit hvězdičky ze 3 na 4. Doporučuji opravdu číst WW rebirth podle klasického číslování, stojí to za to a kniha 4, která působí dojmem, že je jaksi mimo a nepasuje či nezapadá, tak to zdání jsem neměl, když jsem to četl po sešitech. Annual 1 a Steve Trevor stačí číst kolem konce nebo před koncem Godwatch a Pravda (plus minus). Hlavně to přečíst ještě před sešity Dokonalost a kniha 5 a vše bude ok.