Alternativní obálka
Ukázka č.1
Ukázka č.2

+ 1 další ukázka

Miloš Šlechtična je psycholog, sociolog a libertin vláčený svými milostnými avantýrami. Když se s ním rozešla jeho milenka Hanka, dost těžce to nesl, a tak vymyslel rafinovaný plán, aby ji získal zpátky. Netušil ovšem, že do jeho hry zasáhne údálost celosvětového významu a on se ocitne v mezní situaci. Pomohou jeho problém vyřešit fachmani na práce všeho druhu Dašek a Jadrný? Anebo Vladimír Remek?

Vyšlo jako soubor tří sešitů (označen jako číslo 1). Uvedená cena za celý soubor. Soubor zatavený v igelitu s listem - "soubornou obálkou" - viz náhled v ukázkách.
ISBN (komplet): 978-80-87260-08-1


Scénář
Džian Baban, Vojtěch Mašek
Art
Vojtěch Mašek
Obálka
Vojtěch Mašek
Redakce
Joachim Dvořák
Žánry
ze života
ISBN/ISSN
978-80-87260-10-4 (Labyrint)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
220 x 310 x 3 mm
Tisk
černobílý
Váha
148 g
Stran
24
Cena
240 Kč
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš4.5.2014 13:55Brutto #02: Hanka
    Ale jo...
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš6.1.2011 17:18Brutto #02: Hanka
    Nápad se mi líbí, ale už mě nechytlo zpracování, ani né tak po grafické stránce jako rozvinutí nápadu a hlvně ty rozhovory mi přišly takový divný. Jako kdyby to psal angličan a někdo to blbě přeložil (což se samozřejmě nestalo)...
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin13.11.2010 13:13Brutto #02: Hanka
    Tuhle výtvarnou dvojici zbožňuji, ale jak bylo možná mezi řádky řečeno u Draco n. - nic moc. Neinspirovali se kluci trochu zergy a Kerrigenovou ze Starcraftu?:)
  • mára
    mára mecenáš29.11.2009 14:42Brutto #02: Hanka
    Od téhle tvůrčí dvojice jsem dlouho nic nečetl, což byla chyba, protože Hanka je výborná. Není to sci-fi, jak si myslí Neutrino, asi jako Proměna taky není sci-fi. Pro stárnoucí mladíky zkoumající míru potrhanosti svých neschopných srdcí báječná zábava.
  • Neutrino
    Neutrino17.11.2009 23:28Brutto #02: Hanka
    Musím se přiznat - pro dvojici Mašek-Baban mám velkou slabost. Jejich výtvarný projev je originální, pojetí postav velmi uvěřitelné (což je způsobeno špičkovými dialogy, jaké se u nás prakticky nevidí). V tomto komiksu toto všechno platí, ovšem je pravda, že nám z hlediska tvůrčiho nepřináší vlstně nic nového (narozdíl od jejich jiných děl, kde se to hemží novými nápady). Na druhou stranu to můžeme zase chápat jako jakési doplnění k Monstrkabaretu, jelikož postavy Dašek/Jadrný jsou zmíněni již v druhém díle trilogie.
    Scénář komiksu je podle mě opět nápaditý a zaujme, mě ovšem trochu zklamalo sci-fi rozuzlení (nemám moc rád sci-fi tohoto typu). Dá se to však chápat jako jakési metaforické vyjádření bezmocnosti, neřešitelnosti situace způsobené zasažením vnějších okolností... Postavy jsou zdařilé (i když možná zrovna Hanka by si pro posílení příběhu zasloužila více propracovat), věc kterou bych tu chtěl ale určitě zmínit, je nápad s Vladimírem Remkem. Výstup tohoto statečného cestovatele mě opravdu mimořádně pobavil a jeho zapojení pro mě představuje nejspíš nejlepší a nejoriginálnější část komiksu. Kéž by na tom nápadu M+B více zapracovali, jak (nejspíš lživě) inzerují na konci sešitu.
  • Draco nobilis
    Draco nobilis admin14.11.2009 11:33Brutto #02: Hanka
    Jedno z nejslabších dílek tvůrčí dvojice. Nechybí tomu nápad, ale invence... Nedokázali to vzít z nějakého nového úhlu a už nikdy to asi nezvládnou... nepopírám, že pro mne je z jejich tvorby nejbližší Pandemonium, protože kdo by neměl rád Chrudoše(chodila jsem s ním do třídy).
74
  • mára
    mára mecenáš16.12.2009 17:38Brutto #02: Hanka
    Neutrino: no, to jsem si uvědomil, že tam je něco nereálnýho, co bývá ve scifi. chtěl jsem říct, že scifi není označení, který dobře popisuje tenhle příběh (přestože formálně to tak nazvat asi jde), protože ten scifi prvek je tam jen využitej, jak sám nejistě píšeš, jako "metaforické vyjádření" něčeho.
  • Neutrino
    Neutrino12.12.2009 21:11Brutto #02: Hanka
    mára: Víš, co v angličtině znamená termín science fiction? Nevím, co si pod tím představuješ, ale znamená to jednoduše, že se tam vyskytuje fiktivní vědecký úkaz. Třeba Sloni v Marienbadu jsou taky v některých částech sci-fi.