• MindReader
    MindReader29.4.2022 11:29Zatoulaní psi
    Pěkná prvotinka, která poměrně obnažuje Lemira a ukazuje jak moc neoriginální scenáristou vždycky byl. Jasně, taky si od něj kdykoli rád něco přečtu, ale jinak mi přijde jako ten nejpřeceňovanější bobiks autor dneška. Většina jeho věcí stojí na plonkovym hraní na city tou nejjednodušší formou. Je to taková sračička typu filmů, který skrz emoce cíleně útočí na Oscara :D Ale tak když se to lidem líbí.. :D To, že je Lemire takovým velikánem dneška spíš vypovídá o slabosti konkurentů, než o jeho výjimečnosti.
  • MindReader
    MindReader27.4.2022 20:06Kovboj ze Šaolinu: Sakra trek
    Naprostá pecka. Nechápu, že už to tu dávno nevyšlo.
  • MindReader
    MindReader14.10.2021 16:04Bůh krys (limitovaná edice)
    Ke Corbenově stylu musíte dozrát. Jako malej jsem ho nesnášel a teď je to nejspíš můj nejoblíbenější komiksový umělec.
  • MindReader
    MindReader13.10.2021 18:11One-Punch Man #01: Jednou ranou
    Strašná pecka :D
  • MindReader
    Překlad Pavla Dorta výbornej, zato ten Šimona Španihela příšernej.
  • MindReader
    MindReader9.7.2015 21:42CREW² #41
    Oba comicsy skvělý, na rozdíl od příšernýho Scalped a ještě prisernejsim Rex Mundim.
  • MindReader
    Naprosto skvelej Batman, u kteryho jsem se bavil vic nez u lecjakyho jeho kultovniho pribehu.
  • MindReader
    MindReader19.12.2014 00:04Hajzl, kniha 1.
    nejtrapnější věc, co jsem kdy čet.. fakt.
  • MindReader
    MindReader19.8.2013 20:37Darebák (limitovaná edice)
    tak to byl dobrej fail, to doprodávaj ještě teď :D muselo potěšit ty, který toho nakoupili víc s tim, že to pak střelej xDDD
  • MindReader
    Záložky jsou na hovno, stejně se comicsy nečtou na desítky "posezení" a když už, tak se tam hodí, co je po ruce - pokerová karta, hajzl papír, debrecínka... A navíc tam ta záložka při čtení pěkně otravuje a podvědomě na ni pořád myslim.
  • MindReader
    MindReader16.6.2013 16:32Bitevní pole #01
    Ukecaný Ennis, spousta keců na zacpání místa a málo akce, která je navíc většinou až na konci sešitu, aby se jako neřeklo.
  • MindReader
    MindReader7.6.2013 16:53Transmetropolitan #02: Život je pes
    kaylin: Ježiš, jestli nemáš co říct, tak radši snad ani nic nepiš a rovnou hoď link, kterej si stejně nikdo nerozklikne. Tyhle obecný kejdy vážně nikoho nezajmaj.
  • MindReader
    MindReader7.6.2013 16:23Batman R.I.P.
    Dobrý, bavilo mě to, holt to ale není pro všechny, děj je složitější a musí se u něj trochu zapřemýšlet, co že se to vlastně právě děje. Jinak kecy o vynechání předešlých příběhů a zmatenosti českých čtenářů jsou vedle. Četl jsem to a třeba Zmrtvýchvstání nepotřebujete vůbec, české vydání RIPu jsem nečetl, ale myslím, že vysvětlení předešlých událostí se v klidu na jednu stranu vejde a ono to i v tom originálu není všechno tak jasný a čistý. Holt je to jiný druh vyprávění.
  • MindReader
    MindReader4.6.2013 22:46Batman R.I.P.
    Za absenci Zmrtvýchvstání Ras´al Ghula na českém trhu buďte snad rádi, je to hodně podprůměrný příběh, který je roztahaný asi na 12 sešitů, které se navíc prolínají čtyřma sériema. Je hrozně nudný, má hnusnou kresbu a přišlo mi, že cílovkou jsou tak děti do devíti let. Postavy se chovají příšerně nereálně a naivně a každý kop do nepřítele doprovázejí odstavcem hlášek :D
  • MindReader
    MindReader4.6.2013 18:24Punisher MAX #07: Muž z kamene
    Punisher MAX je jedna mých nejoblíbenějších odpočinkových sérií, ale tohle byla prostě nehorázná sračka. Tři prdele keců od Ennise mi nevadí, ale musí být nějak rozumně rozkouskované a propojené s akcí nebo nějakým pořádným příběhem. Tady není to ani to. Jenom prostě KECY, každá debilní postava je tu přeborník v proslovech a huba se prostě nezavře. Snad ale nejhorší na tom je, že ty kecy jsou absolutně o hovně. Nic neřeší, jen se snaží vytvořit dojem, že postavy jsou hrozně bedés madrfakrs. Akce je tu naopak hrozně málo, asi tak pět stran na celej book, a k tomu je dooost slabá. Přijde mi, že Ennis prostě musí napsat každou píčovinu, která ho napadne, a s kvalitou si moc hlavu nedělá, naštěstí to občas vyjde a stvoří hodně dobrý comics, tohlecto to prostě jen není.

    Sračka, zklamání a nejhorší Punisher, který tu vyšel.
  • MindReader
    MindReader3.4.2013 23:42Batman R.I.P.
    No ty vole, to písmo na obálce mě slušně sere, pokaždý si myslim, že mám špatně nasazené čočky :D
  • MindReader
    MindReader27.1.2013 16:17Criminal #1: Každý je zločinec
    Docela slabý, jako jasně, je to hezky spolu provazany a dalsi celkem lacine berlicky scenaristu, ve vysledku to ale neusti k nejakemu velkemu zakonceni, kde by se vsechno zurocilo. Takze takovej lepsi prumer, podruhe to cist ale moc nechci. Navic korektorovi jsem na nekterych mistech chtel dat pohlavek, bud za opakovani stejnych slov za sebou nebo jsem tam dokonce nasel i vetu, ktera proste nedavala smysl kvuli slovosledu, vazne des.
  • MindReader
    MindReader24.12.2012 15:07Criminal #1: Každý je zločinec
    "Jak vizuálně, tak obsahově" Bože můj, to jsou sračky..
  • MindReader
    MindReader11.10.2012 15:58Fury: Mírotvůrce
    Slabota, dokonce snad i nejnudnější věc, co jsem od Ennise četl. Všechny výtky, co mě napadají, tu už byly napsané. Já bych jen dodal. že to ani nemuselo být až tak špatné, kdyby to zabralo maximálně čtyři sešity.
  • MindReader
    MindReader10.10.2012 13:32Thor: Vikingové
    Perfektní, dostal jsem přesně to, co jsem od Ennise chtěl.
  • MindReader
    Pokaždé, když mám před sebou nějaký comics ze světa Sandmana, tak se mi do něj vůbec nechce. Nakonec je to ale velmi chytlavé, kor Lucifer, který mě celkově baví víc než Sandman.
  • MindReader
    MindReader1.8.2012 23:04Chřest
    Neporušuje náhodou autorská práva? xD
  • MindReader
    MindReader1.8.2012 17:22Batman: Návrat Temného Rytíře
    Příšerná nuda, tu kultovnost vážně nechápu...
  • MindReader
    MindReader26.7.2012 17:55Star Wars Magazín 2012/07
    Kurva, ta nemožnost mazání komentů je fakt debilní.

    Takže:
    (...) On totiž pořádně nefungoval ani Anakinovi, jak tam přeřízl ty dráty v kluzáku, tak se paprskek jen tak na chvilku probral a ani se nezažehl celý (to by jinak proletěl celým kluzákem). Takže zkrátka vážně nefungoval a tamto byla šťastná náhoda (ale někomu jinému by to nejspíš nevyšlo :) ).
  • MindReader
    MindReader26.7.2012 17:52Star Wars Magazín 2012/07
    Tak jsem se na to podíval ještě jednou a došel jsem k závěru, že ten meč byl prostě rozbitý. :D On totiž pořádně nefungoval ani Anakinovi, jak tam přeřízl ty dráty v kluzáku, tak se paprskek jen tak
  • MindReader
    MindReader26.7.2012 10:19Star Wars Magazín 2012/07
    Landauer: Myslím, že ta chyba tam byla nachvál. O Jediech se v podstatě vyprávěly mýty, takže o nich mezi prostým lidem kolovala spousta nepravdivých "faktů". A jelikož byl Anakin ještě malý a Jediové ho fascinovali, tak určitě některý z těch výmyslů pochytil.
  • MindReader
    MindReader20.7.2012 08:43Star Wars Magazín 2012/07
    Paráda, i když někdo kdo předtím neznal Yuuzhan Vongy může být lehce zmaten (ve zkratce: Je to rasa, která přiletěla z jiné galaxie aby dobyla celou SW galaxii). První příběh rozhodně nejlepší, Vader si zachovává svojí důstojnost. Třetí comics potěší především kresbou, je zvláštní vidět od Sakaie něco jiného než Usagiho. :)
  • MindReader
    MindReader29.6.2012 10:00Fuzz a Pluck
    Asi zatím nejslabší comics od Al Dente, na druhou stranu se to ale čte dobře a je to docela zábavné. Pro fanoušky ne úplně standartních comicsů je to fajn oddechovka.
  • MindReader
    MindReader20.6.2012 21:43Star Wars Magazín 2012/06
    Nebýt prvního příběhu, který už vyšel v omnibusu, tak je to nejlepší číslo. Zkrátka Garth Ennis umí v jakémkoli tématu a SW není výjimkou. Taky mě mile potěšilo, že závěrečný příběh je jenom na dvě strany, čímž se uvolnil prostor zbývajícím.

    Ale hlavně - je o hodně kvalitnější papír!
  • MindReader
    MindReader16.6.2012 14:39BubbleGun #06
    Opět (jak je zvykem) je nejnovější číslo lepší, než ty předešlé. Stále se ale nějak nedokáže vymanit z kvalitativního rozdílu mezi jednotlivými comicsy. Na jedné straně tu jsou pecky jako Detektiv Kučera, a potom stačí prolistovat pár stránek a je tu patlanina, která se ani nedá číst. Chápu, že borci z Brna chtějí dát příležitost každému, ale do budoucna asi budou muset být přísnější a trochu vybírat. Něco bylo totiž čiré utrpení.

    Další věc je nezvládnutá grafika, myslím ty comicsové efekty podél strany. Nic proti nim, vypadá to dobře, ale nikdy, NIKDY se nesmí stát, že by přesahovala do samotných panelů a kryla se s krebou nebo nedejčerte (wink) s textem, jako se stalo zde! A přitom by stačilo ji jenom někde změnšit a někde, kde jsou celostránkové comicsy bez okrajů, vypustit úplně.

    Jasným králem tohoto čísla je již zmiňovaný Detektiv Kučera. Naprostý odpad naopak například Traktorman, Bounty nebo ta blbost s autama. Málo publicistiky tentokrát ani moc nevadilo, spíš mě zajímají ty samotné výtvory. Škoda, že nebylo více stripů.

    Celkově ale hodnotím spíše kladně, nebýt občas toho dna, tak bych klidně dal 4*
  • MindReader
    MindReader3.6.2012 22:20Green Lantern: Žádný strach
    Nechápu ty negativní ohlasy. Po Tajemství původu jsem si Green Lanterna příliš neoblíbil a považoval ho za spíše béčkovou postavu, která se nějakým zázrakem stala áčkovou. Neměl jsem ale soudit podle jedné knihy, v což mě utvrdil Žádný strach. Jednostránkový souhrn událostí mi pro obrázek stačil, sice později v příběhu padla různá jména, o jejíchž nositelích jsem nic nevěděl, to ale nebyly nějaké důležité informace pro děj. Byly tam pouze aby se zachovala logika toho, jak by lidé reagovali, když se po takové době znovu setkali s Lanternem. Jak už tu někdo poznamenal, začátek je velmi lidský a neakční, což mi ale jako úvod výborně sedlo. Žádný spěch a opětovné setkávání s postavami právě zapříčinilo bližší poznání Lanternova světa, na jehož neznalost si tu tolik lidé stěžovalo. Druhá polovina knihy je ale plná nápaditých postav, které tu nebudu popisovat, abych vám nezkazil překvapení. Přichází tedy akce, která je ale Geoffem Johnsem výborně kočírovaná, aby se z ní nestala opět jedna z hyper-epických bitek. Ukazuje se, že podivná monstra byla součástí něčeho většího (to není spoiler, uvidíte) a navíc se přidá trochu vtipu na závěr. Já byl spokojený.

    Kresba přesně vyhovuje stylu příběhu a celkovému ladění, zkrátka pestrobarevný superhrdinský comics (ultra přehnanost typu Avengers: Do boje! se ale naštěstí nekoná). Kreslíři se příliš nevyžívají v detailech, což mám přesně rád, jelikož poté příběh lépe plyne, protože netrávím spoustu času dešifrováním scény. Což navíc podporuje i to, že comics není příliš ukecaný a vypadá tak moderně. Sáhodlouhé popisy událostí a proslovy na půl panelu se tu tedy naštěstí nenacházejí. Styl kresby se ale mění posledním sešitem, zezačátku jsem si musel na změnu chvilku zvykat, ale nakonec to sedlo mnohem lépe. Závěrečný sešit je totiž především o tématu smrt (což se promítá i do souboje se záporákem, takový souboj životních filozofií :) ) a veselé barvičky by tomu tedy jenom ublížily. Zároveň se také mění systém panelů, více se komplikuje.

    Kniha jako taková naprosto předčila mé očekávání, možná taky proto, že po slabší jedničce jsem příliš nečekal. Comics jsem ale nedokázal odložit a musel ho dočíst na jeden zátah, což se mi už (u knihy podobného rozsahu) dlouho nestalo. Green Lantern: Žádný strach tedy určitě doporučuji, nenudil jsem se ani chvilku, a kdyby bylo možné dávat půl-hvězdičky, tak mu dám 4,5 už jenom za zábavu. Navíc doufám, že ještě něco z tohoto světa u nás vyjde (snad BBart vybere GL sérii z plánované 52ky), byla by škoda kdyby přestali zrovna ve chvíli, kdy mě to začalo bavit. :)
  • MindReader
    MindReader20.5.2012 17:58Star Wars Magazín 2012/05
    Všechno při starém, akorát nejdelší příběh už není první, teď je veprostřed (což je asi lepší). Všechny příběhy mě bavily (dokonce snad nejvíce ze všech čísel). Až na hnusnou obálku parádní číslo.
  • MindReader
    MindReader16.5.2012 21:58Avengers: Do boje!
    Příšerná nuda. Měli raději vydat něco novějšího.
  • MindReader
    MindReader24.4.2012 15:14Star Wars Magazín 2012/04
    Temná strana více prodává :))
  • MindReader
    MindReader21.4.2012 21:13Star Wars Magazín 2012/04
    Už na první pohled zde došlo ke změně od předchozích čísel - sešit je tlustší, což je díky jinému papíru. Při přímém porovnání to zase taková změna není, ale při čtení je to opravdu znát. Egmont je znám svým zájmem o reakce od čtenářů, takže je dost pravděpodobné, že změnu nechali udělat na popud internetových komentářů jako jsou tyhle. :) Obálka je zatím bohužel stále stejně měkká jako vnitřek časopisu.

    Příběhy se mi celkově líbí, taková klasika. Nejvíce asi o Darthu Maulovi, přeci jen to je zajímavá postava a comics vypráví o důležité události v jeho životě. Kresba je u všech příběhů naprosto jiná a dokonce ani ta cartoon u Maula mi nakonec nevadila. :)

    Bohužel ale musím také zmínit nějaké zápory - Překlad. Občas by to chtělo překopat celou větu, některé z nich jsou dost kostrbaté.
    Lettering. Chvíli mi vždycky trvá, než si zvyknu na tu rozdílnost v písmenech, u kterých je čárka nebo háček. Jsou nevzhledně smáčknuté a vypadá to blbě.
    Datace. Období je stále napsané pouze u hlavního příběhu.

    Příští číslo bude mít zatím nejhorší obálku, tak uvidíme jak dopadne. :)
  • MindReader
    MindReader23.3.2012 07:51Star Wars Magazín 2012/03
    A nebo jsou někteří prostě jen fandové Star Wars.
  • MindReader
    MindReader20.3.2012 19:23Star Wars Magazín 2012/03
    Třetí číslo je venku a prakticky nic se nezměnilo. Obálka stále žádná, font namáčklý, papír nijaký, informace s datací chybí.. ale za to tři super příběhy ;). Bohužel redakce byla natolik stupidní, že vybrala příběh, který se již objevil v omnibusu od BBartu, a to rovnou ten nejdelší. Ze všech comicsů, ze kterých měli na výběr, si vybrali ten nejzbytečnější. Dva zbývající příběhy jsou ale v pohodě, takže až na tenhle úblb dobrý.

    A ještě k té obálce - Jako předplatitel mi každé číslo přistává ve schránce a zatím pokaždé nebylo úplně v super stavu, comics byl různě zohýbaný atd. Kdyby ji udělali pevnější, tak se to nestane nebo by došlo k menší škodě (jistý podíl na tom ale jistě má i kravská pošťačka, která to mrdne do schránky a jde dál).
    Naštěstí ale send nabízí, že vám pošle číslo ještě jednou a já neváhám toho využívat. Takže dokud bude Egmont dělat slabou obálku, tak dlouho se bude každé číslo mačkat a tak dlouho mi budou dávat dvě čísla za cenu jednoho.
  • MindReader
    Celkově lepší než první omnibus letopisů, a to především scénářem, kresba mi ale také sedla víc. Dokonce jsem už ani neměl takové nutkání provést nepěkné věci překladatelovi, případně redaktorovi, za zkomolení skloňování slova "Jedi". Vím sice, že na novém Blu-Ray vyšel šestý díl jako "Návrat Jediů", to ale neznamená, že se tenhle hnus od teď musí používat všude.

    Doufám, že bude BBart pokračovat se SW omnibusama co nejdéle. ;)
  • MindReader
    MindReader7.3.2012 13:37Záhadný Spider-Man #04
    Asi nejlepší díl ze všech, ty situace v prvním příběhu jsou prostě perfektně nelogické. :D
  • MindReader
    MindReader21.2.2012 22:47Star Wars Magazín 2012/02
    Druhé číslo je tu, a prakticky se nic nezměnilo. Obálka stále žádná (jednoznačně největší problém celého tohoto časopisu, není snad nikdo, kdo by si na to nestěžoval), tři příběhy, žádné reklamy atd. Kladem ale je přidání jmen autorů ke comicsu, stále bohužel chybí datace, pro zběžný přehled údaj Klonové války stačí, ale fandové jsou v tomhle docela puntičkáři. Vážně by to chtělo tomu věnovat jednu celou stránku.

    Obálka - Lepší než minule, comicsovější a nadupanější. 5/5

    Nepřátelské linie - Hlavní příběh v tomto sešitu se trochu vleče ale za to může hlavně občas přehnaná ukecanost (ale nic hrozného). Jinak hlavní téma, lidská stránka Anakina proti Jediskému kodexu, kdy se poddává svému hněvu (vlastně i rasismu). Je to neokoukané a přivádí něco trochu nového do klasických příběhů SW. Kresba bez námitek, správně mainstreamová, akorát Anakin si občas moc nebyl podobný. Někteří herci holt nemají vhodný obličej na převedení do kresby (např. Harrison Ford). 4/5

    Osud válečníka - Perfektní, rodina Fettů málokdy zklame. Ke scénáři ani kresbě nemám výhrady. 5/5

    Chvíle nejistoty - Rozhodně nejslabší comics v čísle. Už mi leze krkem, jak často je Vader porážen. Má to být největší postrach galaxie a přitom mu dokáže dát na zadek každý druhý trapák? Kresba navíc taky nic moc. Alespoň je tam ale datace. :) 2/5

    Celkově jsem se tedy bavil, to bude ale nejspíš pravidelně u každého čísla. :) Jsem zvědavý na následující číslo, protože comics Boba Fett: Agent zkázy už vyšel v omnibusu, takže reakce nejspíš úplně kladné nebudou. Sám nevím, proč do toho jdou, když prý nejsou závislí na polské předloze...

    5/5


  • MindReader
    MindReader15.2.2012 16:09Red Meat #01
    Snad jediná věc, kterou jsem přestal kupovat kvůli překladu.
  • MindReader
    MindReader25.1.2012 07:06Star Wars Magazín 2012/01
    Kaluž: Příště čti lépe, překladatel je napsán jak tady, tak v comicsu. ;)
  • MindReader
    MindReader24.1.2012 21:06Star Wars Magazín 2012/01
    Jako první upozorním, že jsem celkem velký fanda Star Wars a uznávám, že občas umím být k tomuto světu trochu nekritický. :) Vydávat pravidelně SW comics časák je přesně to, co tu chybělo (oproti např. ostatním zemím) a jen těžce bychom hledali někoho lepšího pro tento úkol než Egmont (a tohle není placená reklama :D).

    Pokud se obáváte, že zde narazíte na něco podobného jako je Velkolepý Spider-man, nemusíte se bát. Příběhy jsou správně vyváženy, můžete tu tedy nalézt jak drsnou a temnou akci, tak i lehčí příběh, který ale stále není tak infantilní jako Spidey. Navíc tu nejsou žádné doplňovačky a podobné blbosti, dokonce ani reklamy (pouze na předplatné a na tématickou knihu), to se ale nejspíš od dalších čísel změní.

    K příběhům:
    Očista - Jasný tahoun čísla, kresba je nádherná a skvěle se hodí k příběhu. K scénáři nemám výhrady, seznamuje nás s méně známými postavami, čímž zároveň dovoluje ukázat sílu Dartha Vadera (pokud by tam byl někdo známější, jen tak by ho zabít nemohli :)

    Děti síly - Příjemná oddychovka se sympatickou kresbou. Asi nejvíce cílený na mládež. Navíc je tu "skrytá" filozofická myšlenka ;)

    Apokalypsa na Endoru - I přes slabší kresbu (hlavně lidí, Ewoci jsou super) stále obstojná krátká povídka. Líbil se mi jiný pohled na bitvu, z pohledu "těch zlých" - stormtrooperů, kteří se nakonec nezdají tak špatní. Na druhou stranu tu jsou Ewoci ukázáni jako manipulativní svině :D

    Bohužel tu je i pár mínusů:
    - Jako první zaujme obálka, která je ze stejného papíru jako vnitřek comicsu. Není tedy vůbec těžké ji pomačkat (i při čtení v ruce). Egmont prý změnu kvůli ceně nechystá.
    - Nebylo na škodu jednotlivé comicsy oddělit alespoň jednou stranou, kde by byla napsána periodizace příběhu a také autoři.
    - Občas jsem si všiml trochu zvláštnějšího slovosledu.
    - Vychází pouze jednou měsíčně! :D

    Celkově tedy hodnocení trochu přeženu, protože jsem rád za něco nového. Pár procent ale musím strhnout kvůli výše zmíněným mínusům.
  • MindReader
    MindReader20.1.2012 15:55Čaromor #01: Stíny nad Prahou
    Ta kresba je opravdu hrozná, včetně barev. Nemám nic proti zjednodušené kresbě, která může vypadat i dětsky (Donžon), tohle je ale prostě jenom amatérský hnus. Nečetl bych to ani jako webkomiks.
  • MindReader
    MindReader17.11.2011 22:40Dobrodružství Luthera Arkwrighta
    Nemůžu si pomoct ale byla to příšerná nuda. Celou dobu jsem trpěl a přímo prosil, aby už byl konec :/
  • MindReader
    Informace od goodspeeda:

    Zdravím,
    časopis "Spider-Man: Hrdinové a zločinci - kolekce" byl vydán POUZE v Pardubicích. Vydavatele, tj. spol. Maggie Calmels, zastupuje v ČR společnost Eaglemoss Publications Limited 2011, která si vybrala právě 100 tisícové Pardubice jako VZORek ..., aby zjistili, jaká bude poptávka po tomto magazínu v rámci celé ČR. Bylo vydáno "jen" 5 čísel, a to s odstupem 14-ti dnů (oproti "Velkolepému Spider-Manovi", vydávaném spol. EGMONT ČR, který je vydáván 1x za měsíc, bude "Spider-Man: Hrdinové a zločini" jako 14-ti deník !!!). Pardubice tedy byly vybrány jako "zkušební" město pro prodej, aby se následně mohlo zjistit, v jakém nákladu je možné tento časopis vydávat celorepublikově (testoval se prodej, ze kterého "vyjde" přibližný odhad nákladu pro tisk pro celou ČR). Já jsem "zachytil" alespoň č. 2 až 4. Podle dostupných informací by měl tento magazín začít vycházet celorepublikově od ledna 2012.
  • MindReader
    Nejlepší comics, co jsem zatím četl.
  • MindReader
    MindReader24.7.2011 15:16Scott Pilgrim #03: Nekonečný smutek
    Co k tomu říct, jedna z mých nejoblíbenějších sérií. Ta naprostá pohoda a coolovost z toho přímo čiší. V tomhle díle je zatím největší rozdíl oproti filmu, ale chápu, že se to muselo zkrátit. V postavách jsem měl občas trochu chaos ale po pár hláškách už bylo jasno.

    BTW, vážně doporučuji si poslechnout ty písničky, které jsou zmíněné na konci ;)
  • MindReader
    MindReader8.7.2011 17:48Star Wars: Klonové války
    Aneb když se film dlouhý hodinu a půl musí smrknout na cca 15 stran comicsu. Proběhlo tu masivní krácení, díky němuž bych děj moc nepochopil, kdybych neviděl film. 32 stranami se nenechte zmást, na každé druhé stránce je informace o nějaké postavě a velký obrázek, zbytečné plýtvání místem. Comics si koupí asi jenom velký fandové SW (jako já) a nebo ho koupí rodiče dětem a těm stačí jenom pěkné obrázky.
    Zbytečné.
  • MindReader
    MindReader20.6.2011 08:25Crying Freeman - Plačící drak #01
    Bohužel, nezaujalo. Už dávno jsem zjistil, že mi prostě nejvíce vyhovuje Amerika, což nedávno potvrdila i Výprava za ptákem času (i když Incal jsem ještě nečetl). Na druhou stranu mám rád např. Donžona, Slainea, Soudce Dredda nebo Moorea. Freeman je moje druhá zkušenost s mangou, i když asi ne poslední.
    Příběh mi přijde hrozně obyčejný, roztahovaný a zženštilý. Opravdu se nevyžívám v situaci, kde se vrah vypadající jako gay neustále utápí v žalu a hned následně je schopný zlikvidovat pár mafiánů. A to ani nemluvím o nasrání-hodné ženské, která mě vlastně celý příběh nehorázně štvala, nebo o devadesátileté bábě, která skáče jak nějakej debilní hopik. Jestli tohle patří mezi to nejlepší z mangy, tak nejsem ohromen.

    Jako plus vidím občasné krvavé scény aaaa, hm, to je asi všechno, možná ještě již zmíněná kamera. Ale dobře, že Crew přinesla něco nového na náš trh.
  • MindReader
    MindReader10.6.2022 14:38Providence Omnibus
    Nic navic tam neni, Vnitroblok byl uz v Neonomiconu.
  • MindReader
    MindReader23.6.2014 01:17Beerman
    hroznej sellout ten kopl.. :D
  • MindReader
    Černej Fury je i v základní verzi Marvelu, akorát to je syn bílýho Furyho. :D
  • MindReader
    MindReader18.2.2013 16:07Punisher IV.
    Ne, ty vole, vůbec nespoileruješ. Stačila jedna debilní první věta tvýho komentu a hned jsem věděl konec jednoho z dílů Death Note.
  • MindReader
    MindReader17.2.2013 20:14Punisher IV.
    Fry: Uvědomuješ si, že absolutně nikoho nezajímá tvoje spoileroidní převyprávění děje?
  • MindReader
    Azalin: Jenže Radek Komiksák to chtěl sehnat do prodeje ve svém shopu, nechtěl jenom výtisk do sbírky. Sehnat to opravdu nebylo tak těžké, prakticky stačilo jít na komiksárium a napsat svůj email, jako jsem to udělal já (a měl jsem to za prodejní cenu + poštovné)
  • MindReader
    MindReader29.1.2012 19:58Čaromor #01: Stíny nad Prahou
    Tenhle argument se ale většinou používá na někoho, kdo nepracuje v branži a kdo při porovnávání své a světové kresby dokáže s vážnou tváří říct, že se mu jeho kresba líbí více. :D
  • MindReader
    MindReader29.1.2012 18:13Čaromor #01: Stíny nad Prahou
    To kritizování 99% produkce všech comicsů bych si, s vaším výkonem na této knize, raději rozmyslel.
  • MindReader
    MindReader28.10.2023Koupím
    Čau, nemá někdo navíc přebal k druhému vydání Sin City/Město hříchu #07: Do srdce temnoty? :D
  • MindReader
    MindReader9.3.2023Prodám
    Baltimore (8 dílů) + Lady Baltimore - 2750kč
    Astonishing X-Men 1-4 - 800kč
    Superman Action Comics 1-3 (paperback) - 400kč
    Silent Hill: V nitru hynoucí - 1000kč
    Stráže! Stráže! - 2500kč
    Alice Cooper: Poslední pokušení - 1500kč
    Američan čínského původu - 200kč
    James Bond: Vargr - 250kč
    Jurassic Park 1-4 - 2500kč
    Skrýš - 150kč
    Kasta metabaronů (paperback) - 800kč
    Pixy (2. vydání) - 1000kč
    Red Meat 1-3 - 2000kč
    Star Wars Omnibus: X-Wing - Eskadra Rogue 1 - 2200kč
    Dechberoucí Zázrak: Kompletní druhá sezóna - 350kč

    Série vždy pouze po kompletu. Praha nebo Zásilkovna. Možnost výměny za to, co mám v Chci :)
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: neveřejné
Mám: neveřejné
Chci: neveřejné
Sháním: 9 (cca 5858 Kč)
Nabízím: 30 (cca 14143 Kč)
Osobní: 10 (cca 5508 Kč)
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 4
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 1
Osobní: 0