Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 7 dalších ukázek

Koupit
Po katastrofálních událostech z Pánova návratu vede znovuoživlý ředitel tajného ruského oddělení okultních věd, spolu s agentkou Giaroc­covou, jednotku vojáků sněhovou bouří, aby se utkali s příšerami a démony z pekla. Johann mezitím vyráží na záchrannou misi do trosek Chicaga, aby našel pohřešovanou skupinu agentů. Netuší, že je tam čeká šířící se nákaza a armáda zmutovaných lidí.

Obsahuje sešity série B.P.R.D. Hell on Earth #105-106: A Cold Day In Hell (březen 2013 - duben 2013) a B.P.R.D. Hell on Earth #107-109: The Wasteland (květen 2013 - červenec 2013)

Scénář
John Arcudi, Mike Mignola
Art
Laurence Campbell, Peter Snejbjerg
Ink
Laurence Campbell, Peter Snejbjerg
Barvy
Dave Stewart
Obálka
Mike Mignola, Dave Stewart
Lettering
Martin Trojan
Překlad
Alexandra Niklíčková
Redakce
Veronika Černá, Radek Chaloupka, Václav Dort, Eliška Hanzlíčková (Eli), Tomáš Náprstek, Ladislav Niklíček, Martin Trojan, Milena Vojtková
Žánry
akční, dobrodružný, horor
ISBN/ISSN
978-80-7652-136-0 (Comics Centrum)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem (s lesklým přebalem)
Formát
158 x 239 x 17 mm
Tisk
barevný
Váha
500 g
Stran
144
Cena
599 Kč
Originál
B.P.R.D. Hell on Earth #07: A Cold Day In Hell (Dark Horse Comics, 2014)
  • faster86
    Já těch 5 hvězd nedávám úplně rád, ale tady je to zasloužené. Rusáci, mega OP Howard, zasažené rodičovské srdíčko. První půlka je walking dead ve světě UPVO, druhá půlka tajemství kolem Varvary... možná nejlepší díl pekla na zemi (zatím?).
  • Fry
    Zatímco v Rusku má ředitel Ničajko své plány nejspíše pod kontrolou, tak v USA již nastala opravdová apokalypsa. Několik agentů úřadu se o tom ostatně přesvědčí na vlastní oči. Pustina je naprosto nelítostný horor, dosavadní vrchol série a také grafická orgie díky kresbě Laurence Campbella.