Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
THANOS, PRAVDĚPODOBNĚ NEJDÉMONIČTĚJŠÍ BYTOST V MARVELOVSKÉM VESMÍRU, SE VRACÍ... A CHCE SVOU POMSTU!

Bohužel pro šíleného Titána je vystaven i nečekanému střetnutí - s vlastní rodinou. Připojte se k němu na výletu temnou stranou galaxie a sledujte brázdu absolutní destrukce, kterou za sebou zanechává! Je ztělestněným zlem. Je nezastavitelný. Ale je na čase, aby se ho někdo - kdokoliv - zastavit pokusil. Bude to Shi'arská imperiální garda? A tím myslíme celou imperiální gardu. Je čas zavolat posily! Mezitím se do věci zapojí i Thanosův syn Thane se svými plány. Když Thanos kdysi povraždil všechny jeho sourozence, Thanea ušetřil - ale ne z lásky. A až se otec se synem střetnou, nebude to šťastné rodinné shledání.

Obsahuje sešity série Thanos (Vol. 2) #1-6 (listopad 2016 - duben 2017) [Marvel NOW!]

Scénář
Jeff Lemire
Art
Mike Deodato Jr.
Barvy
Frank Martin Jr.
Obálka
Mike Deodato Jr., Frank Martin Jr.
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Štěpán Kopřiva
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr, Petr Schwarz
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-641-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
376 g
Stran
136
Cena
349 Kč
Originál
Thanos #01: Thanos Returns (Marvel Comics, 2017)
  • Spacecore
    Spacecore1.8.2020 14:23Thanos #01: Thanos se vrací
    Luxusní scénář! Kresba samozřejmě taky, ale scénář je krásně decentní, plynulý a člověk to zblajzne s chutí! Takže jsem spíš přemýšlel, co mi chybělo k plnému počtu a ve finále nechci dát plný počet na začátku série, kdy cítím, že to pravý ořechový nás ještě čeká, nicméně parádně zvládnutý start! Šachovnice rozestavěná, děj je jasný, postavy povědomé, ale ne nutně očekávané, předchozí události narýsovány.. vše funguje! Těším se na další.
  • tom173
    tom17325.7.2020 10:26Thanos #01: Thanos se vrací
    Takhle si představuju moderní superhrdinský komiks, jen málo tomu chybí k dokonalosti. Perfektně vykreslené charaktery s uvěřitelnými motivacemi jak už jsme u Lemira zvyklí. Uvidíme jak se to bude vyvíjet dál, našlápnuto je tu perfektně. Škoda že jde o takovou brožurku kterou máte za hodinu přečtenou. Obálky jednotlivých sešitů jsou nádherné.
  • SNUFKIN
    SNUFKIN2.5.2020 20:38Thanos #01: Thanos se vrací
    Výborně napsané.
  • Gustik5
    Gustik530.10.2019 16:00Thanos #01: Thanos se vrací
    Thanos se vrací je velice mainstreamový příběh. Ovšem v tom nejlepším smyslu slova. Marvelovské vesmírné komiksy mne většinou nechávaly chladným, ovšem zde se rozehrává epické, drsné drama prokládané slušnými zvraty a akcí, na jakou je vážně radost pohledět. Zajímavý není jen hlavní “hrdina,” ale i všichni vedlejší. Za sebe tak mohu závěrem říci, že jsem opravdu rád, že u nás tato série vychází a na její další části se opravdu těším. Protože tohle mne bavilo. Toto dílo se dá s celkem klidnou tváří doporučit i komiksovým nováčkům, které filmové zpracování Thanose nadchlo a rádi by se s ním seznámili i formou komiksu. Směle do toho!

    Více zde: http://nafilmu.cz/2019/07/thanos-thanos-se-vraci-2019-kdyz-svrhnete-boha/
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger6.9.2019 17:32Thanos #01: Thanos se vrací
    Tak tohle mě dostalo, naprosto úžasnej komiks.
    Pro mě jeden z top komiksů roku. Fakticky jsem se bavil. 100%
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš23.7.2019 22:22Thanos #01: Thanos se vrací
    "Thanos se vrací" pod taktovkou Jeffa Lemira a Mikea Deodata jr. není komiks, jenž vás posadí na zadek. Rozhodně se ale jedná o knihu, která vás bude bavit díky skvělému mixu akce, přesvědčivých postav a nadčasové kresby. Thanos stojí na solidních základech poctivé komiksové práce.
    http://geekcave.cz/comics/recenze/thanos-se-vraci
  • Multiverzum
    Multiverzum20.6.2019 08:59Thanos #01: Thanos se vrací
    Thanos se vrací a celý vesmír se otřásá v základech. Tato kniha ukazuje, že nezáleží na tom, jak mocnou bytostí jste, svému osudu a rodinným hádkám prostě neuniknete.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/thanos-thanos-se-vraci/
  • kotouczech
    kotouczech13.5.2019 15:02Thanos #01: Thanos se vrací
    Celkem zajímavý příběh. Kresba a barvy povyšují komiks na top.
  • 3DD!3
    3DD!33.5.2019 20:35Thanos #01: Thanos se vrací
    Vystavět příběh kolem největší svině ve vesmírů tak aby působil jako hrdina/oběť je kumšt a Lemire zvládá bez problémů. Vesmírné reálie jsou malinko matoucí protože se s většinou postav v českém komiksu setkáváme poprvé, ale nosná linka poměrně jasně čitelná a ostatní postavy od tlučhuby po smrtící feme fatale fungují přesně tak jak mají. Spousta otázek zůstává nezodpovězených, ale to je dobře, aspoň je nač se těšit. Deodatova kresba je fantastická, vydejte více jeho věcí, prosím... pěkně prosím...

  • karl173
    karl173 mecenáš30.4.2019 11:48Thanos #01: Thanos se vrací
    Ano je to mainstream jak prase, ale Lemire mi opět dokazuje, že superhrdinskému žánru opravdu rozumí a umí ho skvěle psát. Baví mě to od začátku do konce a líbí se mi jak styl vyprávění, tak kresba, která má velmi zajímavý styl panelování. Zajímavé je, že přitom když jsem si knihu jen prolistoval, nebo když jsem koukal na zdejší obrázky, tak mi ta kresba moc nezaujala, ale při četbě se vše změnilo a celé mě to pohltilo a vyfluslo až na samém konci, kdy jsem si okamžitě řekl, že chci ihned druhou část. Vše bylo pro mě tedy v naprostém pořádku a k tomuto komiksu bych měl jen pár výtek. První - chtělo by to více Thanose. Přišlo mi, že na to že se jedná o minisérii zaměřenou na něj, tak zde až tolik nevystupuje a jeho postava může působit trochu ploše, byť pro ty kdo tuto postavu znají, tak ví co je Thanos zač, ale na druhou stranu se různé informace dozvídáme od jiných postav, takže tady zase musím zdůraznit, že Lemire na to šel chytře. Druhá malá výtka je, že se komiks nevyhýbá spousty klišé, ale tady se dá zase polemizovat nad tím, že jde o čistý mainstream a že zkrátka čtenář dostává přesně to, co chce. Tyto výtky jsou tedy spíše pocitové a každý k nim může přistupovat po svém. Ale čert to vem, já zkrátka u tohoto komiksu skvěle bavil a těším se na druhou část příběhu.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin16.4.2019 15:25Thanos #01: Thanos se vrací
    Já se do téhle vesmírné části a postav Marvela dostávám jen velmi pomalu, ale i s tímto vědomím konstatuji, že mě to moc nebavilo.

    Celkový dojem: 50%
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš8.4.2019 08:03Thanos #01: Thanos se vrací
    "Thanos se vrací" pod taktovkou Jeffa Lemira a Mikea Deodata jr. není komiks, jenž vás posadí na zadek. Rozhodně se ale jedná o knihu, která vás bude bavit díky skvělému mixu akce, přesvědčivých postav a nadčasové kresby. Thanos stojí na solidních základech poctivé komiksové práce. Osobně se těším na pokračování.
    http://geekcave.cz/comics/recenze/thanos-se-vraci
  • Deathwing
    Deathwing26.3.2019 21:39Thanos #01: Thanos se vrací
    Naozaj slušný začiatok serie, jedine čo sa dá vyčítať Thanosvi je slabší príbeh ale verím že pokračovania prinesú väčšiu pestrosť čo po príbehovej stránke. Samotná kresba mi naozaj sadla a ako celok som si to veľmi užil. Určite ďalší diel podporím kúpou.
  • Fimi
    Fimi mecenáš13.3.2019 10:36Thanos #01: Thanos se vrací
    Moc pěkné, kresba mi maximálně sedla. Sice to není klasický Lemire, ale i tak dobré, superhero psát umí viz Moon Knight a toto není výjimka. Thanos je skutečný monstrum, co přemůže přemůže všechno a všechny, je skutečně tuhým a obávaným protivníkem, což nám komiks dokazuje na každé stránce. Ovšem i vedlejší postavy se velmi provedly, Thane udělal radost a jeho plán značí že se Thanos není jediný sráč ve vesmíru, Nebula potěšila a bratra Thanose jsem nečekal, rozhodně překvapení, čekám že půjde v dalších dílech silně do tuhého
  • xflori01
    xflori013.3.2019 09:32Thanos #01: Thanos se vrací
    Mile mě překvapil Thanos. Příběh je sice vysoce mainstreamovský a jen lehce nadprůměrný, ale z čeho jsem naprosto nadšený, je kresba. Ta mi sedla naprosto dokonale a užíval jsem si veškeré panely. Těším se už na druhý díl.
  • rewkon
    rewkon27.2.2019 17:11Thanos #01: Thanos se vrací
    Solidní představení mocného Thanose českým čtenářům a jeho pádu kdy přitom nakope dost zadků z hezkou kresbou které by slušel vetší formát plus jsem si musel zvykat na styl panelů.Jinak se těším na pokračovaní a poučení s tohoto komiksu za každým mocným chlapem stojí pomstychtivá ženská :-D
  • Radek Blacksad
    Radek Blacksad mecenáš24.2.2019 22:08Thanos #01: Thanos se vrací
    Príbehom o zraniteľnosti samotného Boha ma to na pár strán zaujalo, ale veľké množstvo zbytočných postáv v tom spravilo bordel a nepáčili sa mi ani použité farby. Nebavil som sa.
  • cyboy
    cyboy mecenáš22.2.2019 16:55Thanos #01: Thanos se vrací
    Dalo by se rict, ze v jednoduchosti je sila. Nejde o komiksovou udalost roku, ale o komiks mirne vybocujici z kanonu ano. Pokud to spravne chapu, tak Lemire napsal jen dvanact cisel, nicmene fakt, ze jsem kdesi zahlednul trinacte cislo mi napovida jak to asi dopadne. ;)
    Kazdopadne si pokracovani nenecham ujit.
    70%
205344
Četl/a (116)
123peta, 3DD!3, 66pepo66, AlmightyMates , anka, Badgu.y1902, Bary02, Benny, Blackhand47XD, Bronn, calvin10, Caylen-Tor, chuckboris, Cinema Ranger, ConanVJ, Craxx, cyboy, dajik, Darker, dcpatr , Deathwing, Deckard, Doncek4321, Doppelganger, dvory, Elnie, Erich, Fida, fifas, Final, frantisekcap1, fvalek1, Garp, GCRyan, Georgíno J., gezic, Golem, Gustik5, hellblazer, Himlik, IndyP, inosuke, invape, izuku midoria, Jack, James, JaroKakashi, Jay-jay, jeanbaklajean, jh666, Johny87, Kaaos, kallenved, karl173, kendor007, Knowho/Wullcann38, kotouczech, Lachvos, lacoste, Ladinek82, lantan1, Libča, Librarian, Lijem24, Lord Baltimore, Loxin, luky.kuky10, Madao, malylada, Mamut12, Mariomichal, Martinb, Maty48, MEGA, Mercurio, mindstormjak, mineralk, miuanek, Mr. Baboon, Mrtvejbazen, namdnas, NikkiKonig, noovakpetr, Olesh, Onkel 1928, opytz, Osimchin, Ozymandias, Paja78, paulmuaddib, pearlxjam, perak, Petrisko911 , Procky, punisher, raenius, RaptoR, rewkon, S313, Sajmon, Scalix, Sikk, SNUFKIN, Spacecore, TenCoJeZbytečnej, tom173, Tony TwoDee, trudoš, tukak, Václav Mikula, vishnar, VskPrzk, xflori01, xxSIMIxx, YARYNN, zlejzmrd
(165)
123peta, 66pepo66, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfred, AlmightyMates , anka, BadBoy, Badgu.y1902, Bary02, Beng.D, Benny, bidlo10, Blackhand47XD, blackJag, bmc75, Bronn, calvin10, Caylen-Tor, chuckboris, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dcpatr , Deathwing, DegiCZ, Denis1996, DKoscik, Doncek4321, Doppelganger, dvory, Elnie, Erich, erik, Fida, fifas, Fox01, frantisekcap1, fvalek1, GCRyan, Georgíno J., gezic, Golem, Gustik5, hellblazer, herbert, Honzin, hugosnowden, Idy, illy, inosuke, invape, izuku midoria, Jack, James, JaroKakashi, Jay-jay, jeanbaklajean, jh666, Johny87, Kaaos, kallenved, karl173, Keenkeen, kendor007, Knowho/Wullcann38, komiksák007, koudak89, Krvavý Patejl, Lachvos, lacoste, Lenny, Libča, Lijem24, listr, Lobok257, Lokas1998, Loxin, luky.kuky10, Macek78, Madao, malylada, Mamut12, Mariomichal, Martinb, Marvin, Matio, Maty48, mcezik, mcleek, MEGA, Mercurio, Mikei, mindstormjak, mineralk, misa, miuanek, moiqpiom, Montiseus, monty.cl, MP, Mr. Baboon, Mr. Bobeček, Mr.Plysh, Mr.Ward, NecRoman, Nevidal7, NikkiKonig, noovakpetr, nx, Olesh, Onkel 1928, opytz, Osimchin, Paja78, Paldini, paulmuaddib, pearlxjam, pechna, perper, Petrisko911 , PH79, Piros0013, Poseidon1978, Premek, Procky, punisher, raenius, RaptoR, rewkon, RicHard. , roswelll, Rumburaq, S313, Sajmon, Salien, Scalix, Sidi Santini, Sikk, Skot, SNUFKIN, songoku, suricattaontheway, Symbi, tacmud, TenCoJeZbytečnej, Tiba, tom173, Tomasino79, Tomate, tomned, Tony TwoDee, Toren, trudoš, Tyfus, Václav Mikula, VskPrzk, xflori01, xintax, xxSIMIxx, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zlejzmrd
Chce (13)
Azik2586, burzum, deadpool, Duracell, Fr3d_K, Infarkt, kadas97, meffis, MonsterGyre, Nightmare, Radkos, Sebastian the wise, timek
Shání (2)
Adelheid1, Nightmare
Nabízí (2)
Fox01, frantisekcap1