Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Roland dál pátrá po muži v černém. A při tom pátrání narazí na Tull, poslední baštu civilizace. Město plné písku, trav a zoufalství… a jinak vlastně ničeho. Jenže Roland tuší, že Tull skrývá tajemství, které ho může zavést až k podstatě Středosvěta.

Obsahuje sešity série The Dark Tower: The Gunslinger: The Battle of Tull #1-5 (červen 2011 - říjen 2011)

Scénář
Peter David, Robin Furth, Stephen King
Art
Michael Lark
Ink
Stefano Gaudiano, Brian Thies
Barvy
Richard Isanove
Obálka
Richard Isanove, Michael Lark
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Linda Bartošková
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
dobrodružný, fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-801-5 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
171 x 259 mm
Tisk
barevný
Váha
568 g
Stran
128
Cena
369 Kč
Originál
The Dark Tower: The Gunslinger #03: The Battle of Tull (Marvel Comics, 2012)
  • tom173
    Tentokrát se Roland ocitne v městečku kde zfanatizovaní obyvatelé dávno ztratili naději a po večerech se nalívají v místním baru. Scénář skvěle buduje atmosféru, aby v závěrečné části přišel masakr, kde se s tím Roland opravdu nemaže. V příběhu jsme se pravděpodobně moc neposunuli, ale vlastně to nevadí. Temná věž je mnohem víc o cestě než o jejím cíli.
  • faster86
    Zatím nejhutnější atmosféra a největší bojovka, zeptejte se 39 mužů. 14 žen a 5 dětí z Tullu. Když budu brát i první sérii tak zatím nejlepší kniha i když na 4 hvězdy tomu ještě krůček chybí.
  • marian
    Geniální, temné, drásavé, tak jak má DT vypadat. Napínavá jednohubka, přečteno na jeden zátah. Už od předchozího dílu to zase nabírá obrátky.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin9.10.2020 23:14Temná věž - Pistolník #03: Bitva v Tullu
    Krásně budovaná atmosféra a postupně gradovaný příběh pronásledování a nekončící touhy po pomstě. Výborné až do pátého, posledního sešitu, který to tak trochu celé přehnal a zmrvil.

    Celkový dojem: 80%
  • PKD
    Prequelovky jsou sice na úrovni, ale jak se začalo od Sestřiček z E. adaptovat již existující Kingovy texty a ne jen fragmenty (jak tomu bylo u prequelové pentalogie+Cesta Začíná), tak to vyletělo přímo vzhůru. Naprostá depka, stejně jako v knize, kresba je zcela odpovídající, i když v tomto př. bych více vyzdvihnul coloring, který tomuto dodává vpravdě veselý nádech, hahaha. Technická zajímavost na závěr...tato comicsová kniha mající 110str. čistého děje, jest adaptací pouhých 40str.! 1.části knihy která se zove...Pistolník, z 1.knihy v sáze, která se jmenuje...Pistolník.;-)))) Krátké dny a velmi nepříjemné noci. P.s. zhruba 1.pol. je neskutečně narvaná takovým množstvím cynicko ironickými hláškami (přesně moje gusto), že to snad ani v předloze není.;-) Tady se Peter David opravdu konečně utrhnul ze řetězu. Jakoby se předtím nějak hlídal, bo co.;-) No a jedeme crew doufám dál, páč vám zbývá ještě 8 dalších booků. Takže jsme vážení již v pol. a byly bychom ještě dál, pokud by min. rok bez K.viru, byly vydány tyto letošní 2 knihy. Teď bychom byli na č.10. Ale to už je fuk. Vždycky mi ale bude líto Allie. Snad jediné normální (jestli to slovo má nějaký relevantní význam) bytosti v prokletém městěčku Tull. Nechť se nad vámi smiluje samotný Karmínový Král. A zapomeňte, že existuje č. 19. Ušetříte si tím spoustu bolesti a utrpení.