Sam Alexander si nikdy nedokázal představit, že je vyprávění jeho otce o vesmírném mírovém sboru Nova Corps pravdivé... dokud si ho osud nevybral, aby tento úděl zdědil sám. Mladík se má nyní stát novou intergalaktickou ikonou.

Beta Ray Bill, Korbinit, který je hoden přátelství i moci Asgardu, se vrací na Zemi. Co však může chtít po nejmladším členovi Nova Corps...? V tomto senzačním vesmírném dobrodružství si ruku podávají hrdinové Země i vesmíru. Připravte se na nové dobrodružství po boku lidské rakety Sama Alexandera!

Obsahuje příběhy:
Na počátku
Přízrak Nova Corps

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity série Nova (Vol. 5) #1-2, #11-16


Scénář
Gerry Duggan, Jeph Loeb
Art
David Baldeón (DB), Ed McGuinness, Paco Medina
Ink
Terry Pallott, Dexter Vines, Juan Vlasco
Barvy
Marte Gracia
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Changer the Elder
Redakce
Ondřej Král, Alena Mikulíková
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
689 g
Stran
192
Cena
249 Kč
Originál
Nova: Nova Corps (Marvel Comics, 2013, 2014, 2016)
  • Moon
    Překvapivě mě to dost bavilo. Asi nejlepší Nova o které jsem četl.
    Někdy moc uspěchané a hloupé, ale ve výsledku velice příjemné počtení.
  • karl173
    Začíná to velmi slušně. A to jak kresbou tak příběhově ( Jeph Loeb je můj oblíbenec ) a je škoda že to pak střihli a posunuli o kus dál. Gerry Duggan nepíše špatně, ale v jeho podání už to byl ryzí průměrný odběrový mainstream. Pořád se to četlo dobře, ale je to takové nijaké. Pobavíte se u toho, ale skoro nic vám to nedá. Sice mám takové komiksy někdy rád, ale tady mi to přišlo trošku škoda, protože to nabízelo celkem slušný potenciál. Nicméně i tak jsem se vlastně celkem bavil a Beta Ray Bill byl fajn. Celkově lepší 3*
  • mcleek
    Tuhle knížku jsem si ani kupovat nechtěl, ale když jsem zde viděl tak pozitivní hodnocení, tak jsem do ní nakonec šel. První dva sešity jsou zajímavé pro komiks netypicky vyhroceným vztahem otce a syna, ale pak už to sklouzává do průměru s tématem mladého hrdiny objevujícího své možnosti. Kvalita mi přišla stále klesající a poslední dva sešity jsem se už jen nudil a doufal, že už to nějak (jakkoliv) rychle skončí. Verdikt: 50% a ani o chlup víc.
  • hroubek
    Dobře napsaný komiks, který se čte opravdu pěkně. A jediný jeho problém je v tom, že v nás toho tolik nenechá. V komiksu jsou dva příběhy, a každý mě bavil, a jeho čtení mě nikdy nenudilo. Jen je to takové bez hloubky. Loeb a ani Duggan nedokáží nového Novu, Sama Alexandera, dostat do situace, aby si sáhl na dno sil, abychom se o něho báli, a nebo aby nás začalo výrazněji zajímat co se s ním bude dít dále. A je to škoda. Protože, autoři čerpali inspiraci od postav, které se prošli zajímavým vývojem a taky se musely naučit, že s velkou mocí přichází velká zodpovědnost. Hodnocení je mezi třemi a čtyřmi hvězdy, ale jelikož se komiks četl dobře, tak nakonec za slušné čtyři.
  • cyboy
    Tohle mi vazne nevadilo cist. Kdyby vyslo pokracovani, tak po nem asi sahnu.
    Solidni prumer.
    70% (s odrenyma usima)
21371