Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Nejen že je Kaneki zajatcem klanu Aogiri, ale navíc má tu smůlu, že padne do rukou přímo sadistickému ghúlovi Jamorimu, známému pod přezdívkou Jason. během mučení si pak sáhne až na dno své duše a to, co tam najde, zásadně ovlivní jeho budoucnost. Podaří se jeho přátelům dorazit dřív, než u Kanekiho dojde k nezvratné proměně?

Scénář
Sui Ishida
Art
Sui Ishida
Obálka
Sui Ishida
Lettering
Karel Petřík
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
detektivka, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-485-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
235 g
Stran
204
Cena
199 Kč
Originál
Tokyo Ghoul #07 (Shueisha Inc., 2013)
  • Fort
    Fort22.1.2023 07:33Tokijský ghúl #07
    Dějově nabitý díl, napěchovaný akcí. Sledujeme zde přerod hlavní postavy a představení nových postav. Autor má zjevně problém udržet hlavní dějovou linku, kdy neustále od ní odbíhá, pozornost čtenáře si ovšem umí udržet.
  • Negan
    Negan2.2.2021 23:10Tokijský ghúl #07
    Tokijský ghúl je série, která někdy funguje a někdy ne. Děj je vcelku průměrný a autor musí pochopit, že se postava nevyvine tak, že je mučena a jebne jí. Postavy jsou vcelku otravné. Kresba je nadprůměrná. Vydání je dobré. Obálka celou knihu zlepšuje.
    Celkové hodnocení: 6/10
  • Fry
    Fry admin9.6.2020 18:15Tokijský ghúl #07
    Tokijský ghúl #07 - Nevěděl jsem sice jak přesně k tomu dojde, ale zato jsem věděl že k tomu dojde právě v této knize. Faktem totiž je, že Tokijského ghúla čtu se značným zpožděním a vyvarovat se tedy hlavnímu 'zvratu', nebo alespoň informaci o tom že se série touto knihou v některých aspektech změní, nebylo úplně reálné. Nicméně to je vlastně jedno, protože vedle toho se rozjíždí i několik dalších paralelních linií a udržení hlavní linky tak občas dělá problém i samotnému autorovi. Nemluvě o tom kolik nových postav se zde představí ... Za mě 4*!
  • Netorack
    Netorack15.1.2020 11:13Tokijský ghúl #07
    // Společný komentář ke všem dílům. Obsahuje lehounké SPOILERY //
    Na sérii jsem se vcelku těšil (námět super, prvotní zápletka taky) a vcelku to i vypadalo dobře, ale podle mě se to zase dostalo do té typické mangové rozplizlosti, kdy se kupí stránky, kapitoly a celé knihy a zas tak moc se toho neuděje. Pořád souboje na život a na smrt, ale nakonec se stejně oba válečníci rozlezou každý do své zotavovny. Komentáře zde na comicsdb jsem si četl až po přečtení celé série, takže ten názor, že souboje jsou strašně nepřehledné, jsem si vytvořil sám. Šlo to až tak daleko, že některé kratší souboje jsem prostě přeletěl očima a až na konci jsem se z bublin snažil vydedukovat, co kdo komu udělal. Úplně to křičí třeba v porovnání s Gantz, kde jsou klidně za kapitolu dvě citoslovce a tři výkřiky, ale člověk prostě ví, co se komu stalo.
    Další věc, co mě žrala, jsou ty betlémy postav, chvílemi to vypadá, že se autor rozkračuje k sáze minimálně rozsahu Hry o trůny. A ten konec nekonec... aspoň trochu zakončení si těch čtrnáct knih zasloužilo. Dávám všem dílům tři hvězdy, těm, které mě zaujaly trochu více (1, 7, 8) pak čtyři.
  • Plocan
    Plocan23.3.2019 12:29Tokijský ghúl #07
    Oproti šestému okecávacímu dílu je sedmička nabitá akcí k prasknutí. Kanekiho změna je uvěřitelná a hrozně cool - jeho rozmluva s Rize zajímavá a možná by mi ani nevadilo, kdyby jeho proměně věnovali o kapitolu víc. Takovou hořkosladkou novinkou je, že jsem si na přehlednost akce už poměrně zvykl - ne, že bych z jednotlivých panelů vyčetl, kdo koho zrovna nakopnul, nebo se vyhnul jakému útoku, ale po pár panelech následuje cákanec krve a vítěz potyčky je jasný. Útok na základnu Aogiri je čtivý a dobře rozložený z pohledu inspektorů z ÚPG a ghúlů, jen skupinka z Anteiku je tam zatím tak trochu do počtu (samozřejmě, aby mohl proběhnout „osudový“ souboj mezi Tókou a Ajatem). Příchod Jednooké Sovy mě však nechává zatím naprosto chladným, protože jen větřím další vedlejší figurku do party. Třeba se ale pletu...
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin22.2.2018 09:54Tokijský ghúl #07
    Je to tentokrát docela napínavé, akční, snad i zvráceně vtipné. A má to opravdu vydařenou obálku.

    Celkový dojem: 60%
  • Mitsuko
    Mitsuko25.12.2017 03:22Tokijský ghúl #07
    Nemohla jsem se nějak rozhodnout mezi 4* a 5*. Děj je super, strašně se mi líbí Kanekiho přeměna a jsem opravdu zvědavá, jak bude díky tomu příběh vypadat ve druhé polovině. Strašně moc postav mě tam vyloženě baví a těším se, až zjistím, jestli je to se zmiňovanou ,,Jednookou sovou” tak, jak to vypadá.
    Taky jsem se ale místy ztrácela v bojích a mám trochu pocit, že bych si potřebovala osvěžit předchozí volumka, snad se k tomu brzy dostanu. Ještě navíc se trochu bojím toho, jak Tóka postupně ,,taje”, co se Kanekiho týče...neříkám, že na něj má být napořád nepříjemná, jen doufám, že si tu autor nepřipravuje půdu na budoucí románek, ti dva mi k sobě po téhle stránce nesedí (i když na druhou stranu třeba to nově přeměněný Kaneki změní).
  • cyboy
    cyboy mecenáš11.12.2017 22:52Tokijský ghúl #07
    Jeden z lepsich dilu serie. Sledujeme vnitrni prerod Kanekiho a je to celkem uveritelne. Hodne to srazi akcni sceny, ve kterych se strasne spatne orientuje a mnohdy vubec neni jasne co kdo komu udelal.
    70%
4184