Koupit
Zabuza, nindža zabiják, selhal při prvním pokusu o likvidaci stavitele mostů Tazuny... ale pořád ještě je naživu a to znamená, že boj nekončí! Naruto, Sasuke a Sakura teď musí ochránit celou Tazuneho rodinu před nebezpečím... a je zcela jasné, že na tohle jejich síly nestačí. Pokud chtějí přežít, musí se podstatně zlepšit. Jenže je tu malá chybička vy výpočtu. Čekají útok jednoho nindži - a blíží se dva. Naši hrdinové se budou muset rozhodnout, co všechno jsou ochotní udělat, aby splnili svůj úkol. Jsou ochotni při obraně ostatních zabíjet... a zemřít?

První identický dotisk z roku 2014 navyšuje doporučenou cenu na 189 Kč
Od roku 2018 v prodeji také souborný box obsahující díly 1-7
Identický dotisk v říjnu 2021


Scénář
Masaši Kišimoto
Art
Masaši Kišimoto
Obálka
Masaši Kišimoto
Překlad
Jan Horgoš
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, humorný
ISBN/ISSN
978-80-7449-066-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
110 x 175 mm
Tisk
černobílý
Váha
200 g
Stran
208
Cena
179 Kč
Originál
Naruto #03: Yume no tame ni...!! (Shueisha Inc., 2000)
  • tom173
    tom1737.2.2023 22:12Naruto #03: Pro své sny
    Tady už jsme na pomezí 5* :)..Jedna z prvních ikonických scén Naruta a to souboj na mostě se Zabuzou a Haku. Do toho se Sasukemu zrodí jeho Šaringan :D. Zní ti šíleně, ale tahle manga je prostě perfektní záležitost.
  • trudoš
    trudoš editor5.5.2020 21:09Naruto #03: Pro své sny
    Vlastně stejné, jako předchozí dvě alba, ale pořád to má šťávu i styl a děj směřuje za nějakým cílem. Pomalu krystalizují charaktery jednotlivých postav a konečně si získávají mé sympatie - přestávají to být rozjuchané, či trudomyslné figurky v bublinách co znamenají svět, ale osobnosti s vlastními sny, problémy a komplexy. A jak se první mise začíná vyostřovat, Naruto projevuje něco ze svých blíže nespecifikovaných schopností, přičemž závěrečný souboj na mostě patří k vizuálně tomu nejlepšímu, co Masaši Kišimoto zatím nabídl. To jej přitom ani nestihl dovést do konce.
    Zatím netuším čím to, že se série stala celosvětově kultovní, protože vysloveně něco „navíc“ oproti jiným nemá. Jisté však je, že nejde o čtecí jednorázovku na dlouhé odpoledne, ale že autor má s postavami i světem větší plány. Takže už v tomhle díle se dá rozseknout, zdali se stanete fanouškem, nebo ukončíte nákup dřív, než fatálně ublížíte peněžence. Ono těch dalších devětašedesát svazků za korunu totiž nekoupíte.
  • kaylin
    kaylin26.2.2014 16:07Naruto #03: Pro své sny
    Tohle se musí Masašimu nechat. Se svými postavami si dokáže hrát a čtenáři je odhaluje postupně. Dělá tak zajímavým způsobem, pomaloučku, nevystřílí si všechny náboje, i když to tak mohlo po prvním dílu vypadat. "Naruto" nadále není mou oblíbenou mangou, ale už se až tolik nebojím, že by neměl autor v následujících knihách co vyprávět. Dokonce to vypadá, že by to mohlo být místy celkem drsné, a to je rozhodně něco, co dokážu ocenit. Hlavně pokud se týká odvahy autora v tom smyslu, co je ochoten všechno zobrazit. Tak jen tak dál a můžu se těšit na další díl. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/02/516-naruto-3-pro-sve-sny-65.html
  • Černá Krysa
    Černá Krysa10.1.2014 15:41Naruto #03: Pro své sny
    Jak to ti japonci dělaj, že maj ty příběhy tak poutavý? Musím mít všechny díly!
  • Plocan
    Plocan4.1.2014 23:08Naruto #03: Pro své sny
    Pozor! Text může obsahovat spoilery! Tak, prázdniny se mi blíží ke konci, a tak bych rád do té doby ještě přečetl pár dílů Naruta...
    Ve třetím díle probíhá intenzivní trénink. Naruto, Sasuke a Sakura musejí absolvovat trénink spočívající v nahromadění čakry do nohou a vyběhnutí po stromě bez použití rukou. Sakura zvládá ovládání čakry ze všech tří nejlépe, a proto dokončí trénink za pár minut. Naruto a Sasuke mají sice mnohem větší výdrž a více čakry než Sakura, ale nedokáží ji správně využít, z toho důvodu jim trénink trvá déle. Mezitím se Zabuza zotavuje ze své poslední prohry s Kakašim a chystá se na protiútok. Kakaši mezitím také nabírá nových sil, aby byl připraven na další střet s nindžy z Mlžné vesnice. Po sedmi dnech intenzivního tréninku se Narutovi a Sasukemu konečně podaří čakru ovládat natolik, aby vyběhli až do koruny stromů. Jsou tedy připraveni čelit Zabuzovi s Hakuem, kteří se s Kakašim, Sasukem a Sakurou na mostě také střetnou, zatímco Naruto musí zachránit Inariho a jeho mámu Cunami před útokem dvou Gatóových chlápků. Když je pak Sasuke chycen do Hakuovy vrozené techniky Ledových zrcadel démonů, přiřítí se Naruto a pokusí se Sasukeho zachránit, jenže akorát jejich situaci zhorší. Kakaši pak o kus dál bojuje proti Zabuzovi, který přísahá, že se Kakašiho šaringanem nenechá znovu porazit. Nakonec nás čeká velký zvrat, když Haku použije svůj smrtící útok na Naruta, ale Sasuke se obětuje, skočí do útoku a zachrání Narutovi život výměnou za svůj vlastní. Naruto pak pod vlivem emocí ze smrti svého druha začíná zuřit a síla Devítiocasého démona se začíná projevovat.
    Třetí díl byl po příběhové stránce skvělý. Je vidět, že autor apeluje na čtenáře, aby si uvědomili, že tou nejdůležitější věcí je přátelství, láska a tolerance k druhým a všelijaké klišé blbůstky. Líbí se mi soupeření mezi Narutem a Sasukem, jen mi začíná vadit, že se ze Sakury začíná stávat druhý Saito... Naruto i Sasuke tvrdě trénují, protože nejsou tak dobří jako Sakura, zatímco Sakura, jakožto namakaná všeumělkyně ochraňuje Tazunu jen tím, že stojí před ním s kunaiem v ruce... Vau! Proč ne, třeba je to opravdu účinné, kdoví... Každopádně jsme teprve u třetího dílu, a tak se můžeme dočkat ještě nějakého toho zlepšení, něco mi však říká, že Sakura zůstane po velice, velice, velice dlouhou dobu takovým naším naruťáckým Saitem... Koneckonců proč ne?
    Až na pár nelogičností jak jsem třeba uvedl výš nebo třeba fakt, že v jedné chvíli Kakaši okřikuje Sakuru, aby Naruta se Sasukem nepovzbuzovala, protože proti Hakuovi nemají ani tu nejmenší šanci a ve chvíli druhé před Zabuzou machruje, jak věří, že Naruto a Sasuke Hakua určitě porazí se mi třetí díl celkem líbil. Co se mi ale rozhodně ani trochu nelíbilo je fakt, že mi ve třetím díle vypadlo téměř 6 dvoustránek a to jako fakt nekecám! 6 dvoustran přesně za sebou hned ze začátku knihy. Zajímavé však je, že se k mangám nechovám nijak zle, nebo špatně a ještě zajímavější je, že se mi tak stalo pouze u prvních tří Narutů a prvního Death Note... Asi popřemýšlím o tom, že si zajdu do knihkupectví koupit 3. díl ještě jednou... Díky této skutečnosti jsem nyní poněkud rozladěn... A to není dobře...
    Každopádně to byl takový nadprůměr, mnohem lepší než první díl, o něco lepší než druhý díl, ale na plné hodnocení to zkrátka a dobře stále není. 80%
  • Fry
    Fry admin12.3.2012 16:16Naruto #03: Pro své sny
    V třetím díle se to pořádně rozjíždí, jen tak dál.

    kapitola 18: Výcvik začíná - Tak výcvik se rozjel!
    kapitola 19: Symbol odvahy - Kdo se rychleji dostane na vrcholek stromu?
    kapitola 20: Země co měla hrdinu...!! - Příběh opravdového hrdiny, otce Inariho!
    kapitola 21: Setkání v lese...!! - Naruto se poprvé setká s Hakuem.
    kapitola 22: Rival na scéně - A útok začíná!
    kapitola 23: Dvojitý útok!! - Dva v domě a dva na mostě.
    kapitola 24: Rychlost!! - Sasuke je dost dobrý ninja, akorát na to musí přijít.
    kapitola 25: Pro své sny...!! - Zvučná kapitola s velkou bitvou.
    kapitola 26: Zkáza šaringhanu...!! - Jakou má Kakaši šanci proti Zabuzovi.
    kapitola 27: Procitnutí...!! - No a závěr je velice, velice zajímavý.

    Další knihu koupím na 100%!
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin20.1.2012 12:25Naruto #03: Pro své sny
    Třetí díl překonává ten druhý a ačkoli je tam podobně patosu a toho hrdinovského ego-hláškování, má to docela šťávu. Také se těším na rozuzlení.
  • Final
    Final mecenáš6.1.2012 14:30Naruto #03: Pro své sny
    Vtipná a akční manga, těším se na další díl.
  • krvinka56
    krvinka5617.12.2011 18:51Naruto #03: Pro své sny
    Tak minulý díl nám zvážněl a tento pokračuje v nastoleném tempu.A tlačí na pilu.Díky soupeření se Saskem se Naruto zlepšuje a přestává být tím šaškem z první knihy.I když.....No obálka není zas tak špatná.Příběh prcka stojí za to ,jediné co mi vadilo že se zněj najednou stal hrdina poněkud přepísklé ale co tohle je zkrátka Naruto.A i děti to tu mají těžké viz Haku.Opět perfektní počtení a souhlasím s kolegou konec fakt nemá chybu ona ta část na mostě je asi tím nejlepším.
  • erik
    erik17.11.2011 10:25Naruto #03: Pro své sny
    No pozor! Po krátkom tréningu sa spúšťa záverečná bitka na moste a to je, musím nekriticky uznať, veľmi dobrá záležitosť. Kniha končí v najlepšom (Naruto za chvíľku evidentne nahodí niekoľko líščích chvostov a nemyslím tým módny výstrelok), a teda uprostred momentu, kedy sú klaďasi na kolenách a na obrat si dva mesiace počkám. A celkom rád.
24234
Četl/a (57)
akrijus, Ananasový Džus, BadBoy, Baffman55, Bronn, Černá Krysa, charvos, Davidos402, Doctor_Sk, erik, Final, Fox01, Fry, Georgíno J., Golem, Hønzza, Hanussen, hhannie, inosuke, Jak, James, jerry67, Ježek_22, kaylin, kisuke93, Lobok257, Lokusta, Lord Baltimore, Lucy117, Madao, Martinb, Mitsuko, motycond, mozzu, Mr.Plysh, namdnas, NylKasbri, Patricio, Plechy, Poniczech, raenius, rewkon, Róbert Nagy , Sagikkun, Saiko-chan, saja, Schimi85cz, seneke, Sir_Pete, tom173, trudoš, valentajno, Velkej šéf, xflori01, yogi, Zajo original, zlejzmrd
(119)
665+1, 81splinter, akrijus, alchymista5, Ananasový Džus, Awakener, Azalin, BadBoy, Baffman, Baffman55, BakkyTheGreat, barydave, batoo, blackJag, Braindead, calviti, carlmichael, Cassidy, Černá Krysa, charvos, Davidos402, doophy, Einstain666 , Ejdý1, erik, Final, flaire, Fréza, Fry, Georgíno J., Golem, goodspeed, grinder, gruno, Hamichal, Hanussen, Hebled, herbert, Hrdina3333, inosuke, invape, Jak, James, Ježek_22, jones1240, kaylin, Kazumaki, kisuke93, konous, Krenzi, krvinka56, Leland, listr, Lobok257, Lokusta, lopik, Madao, Martin Buchal, Martinb, MB, me, Michael Jarkovský, mindstormjak, Mitsuko, motycond, mozzu, Mr.Plysh, MultiScorey, Nanami, Nightmare, NylKasbri, o2t2, OwerLord, Patricio, pechna, peposek, Pjenkus, Plocan, Poniczech, Premek, prokop.prcik, raenius, rewkon, Róbert Nagy , Sagikkun, Saiffer, Saiko-chan, Saran, Schimi85cz, seezeethree, segy, seneke, Sir_Pete, Slaine, sleepless, stepan.tichy, StressCZ, tacmud, Tarka Daal, TheBronxCore, TheoDread, tkorvas, tom173, Tombal, tomntp, Toren, trudoš, tygristek, valentajno, Velkej šéf, vishnar, vranakx, WoodySempaii, xflori01, xintax, yogi, YukioSanUchiha, Zajo original, zlejzmrd
Chce (4)
fusnix, Maty48, rynda, Yone
Shání (1)
OwerLord
Nabízí (2)
Doctor_Sk, MB