Cable je mutantní kyborg, který cestuje časem a má k dispozici obrovskou zásobu zbraní. Právě jeho poslali, aby zachránil poničený svět Marvelu. Můžeme být jen rádi, že bojuje na naší straně!

Zrodil se v budoucnosti a je dokonale připravený k boji. Tentokrát je na nejdůležitější misi svého života — musí ochránit batole, protože jde o mutantního Mesiáše! Cestujte zpět v čase, abyste se stali svědky zuřivých bojů. A pak se znovu vraťte do budoucnosti, kde se náš hrdina musí utkat s mnoha futuristickými nepřáteli! Kdo jsou členové Turnpike Authority? A jaký by mohli mít záiem na vyhubení všech mutantů? Čas ukáže, jak se v této kyberneticky nabité kolekci Cable zorientuje!

Obsahuje příběhy:
Ukázka síly
Dítě války

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity sérií New Mutants (Vol. 1) #87 a Cable (Vol. 2) #1-5


Scénář
Louise Simonson, Duane Swierczynski
Art
Rob Liefeld, Ariel Olivetti
Ink
Ariel Olivetti, Bob Wiacek
Barvy
Ariel Olivetti, Michael Rockwitz (Mike)
Obálka
Ariel Olivetti
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Jáchym Vyčítal
Redakce
Alena Mikulíková, Petr Novotný, Martina Zvolská
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
610 g
Stran
160
Cena
249 Kč
Originál
Cable: War Baby (Marvel Comics, 1990, 2008)
  • Moon
    Žádná velká pecka to není. Myšlenka asi dobrá, podání horší a vůbec mi nevyhovovala kresba. Byla taková mdlá.
    Celá knížka je dost průměrná, až místy podprůměrná.
  • hroubek
    Nic proti ničemu. Fajn komiks, který se čte dobře, ale není to žádná velká pecka, jenž si budete pamatovat dalších pár týdnů. Úvodní komiks s prvním představením Cablea je na mě až moc ukecaný a skáče od jedné věci ke druhé a pro nás čtenáře je nepřehledný guláš. Hlavní příběh je dobře vystavěný, má zábavný děj a ve výsledku ničím neurazí. Osobně mi nesedla moc kresba, ale nebylo to nic hrozného, na co by se nedalo koukat. Čekal jsem trochu více, nicméně jako akční jednohubka s Cablem to funguje dobře.