Bobby Drake je jedním z pětice zakládajících členů X-Menů a proslul jako ledový bojovník Iceman. Navzdory svým mrazivým schopnostem však tvoří vřelé srdce mocného mutantského týmu.

Svět se stále snaží vzpamatovat z hrůz vyvolaných Bastionovým protokolem Nulové tolerance, a právě Iceman musí padouchovo řádění zastavit. Navíc vám ukážeme smutné začátky nejmladšího z původních X-Menů, z nichž vám bude běhat mráz po zádech.

Obsahuje příběhy:
První roky Bobbyho Drakea
Operace Nulová tolerance

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity sérií X-Men Origins: Iceman a X-Men (Vol. 2) #66-69

V tiráži je chybně uveden Ondřej Král, který se na redakci tohoto čísla kompletu nepodílel.


Scénář
Roberto Aguirre-Sacasa, Scott Lobdell
Art
Pascual Ferry, Salvador Larroca, Phil Noto, Carlos Pacheco
Ink
Art Thibert
Barvy
Liquid!, Christian Lichtner (Chris), Aron Lusen
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Changer the Elder
Redakce
Karolina Matysová, Alena Mikulíková
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
540 g
Stran
136
Cena
249 Kč
Originál
X-Men: Zero Tolerance (Marvel Comics, 1997, 2009)
  • Moon
    Fajn napsaná postava v průměrném příběhu.
  • hroubek
    Příjemné překvapení. Tady jsem opravdu nic moc nečekal, a možná právě proto jsem byl dost překvapený. Příběh je svižný, zábavný a nabídne i něco jiného. Bobby/Iceman je zde parádně napsaný, a totéž platí i pro zbytek postav. Komiks šlape velmi dobře, dialogy jsou dobré a moje jediná výtka se vztahuje na finále, které mi prošla takové "odfláknuté". Nicméně Iceman je dobrý a zábavný komiks.
  • lantan1
    Někdy mi tu důmyslné plány Sentinelů na zabití Icemana moc nedávaly smysl. Proč donutili policajtku zabít jednoho Sentinela, který se naše hrdiny už už chystal zabít, jen aby je dovedla do další pasti, kde je chtěli opět zlikvidovat?