Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Nejslavnější francouzští a evropští tvůrci se sešli, aby přispěli do série erotických sborníků. I v druhé knize naší „svůdné“ série najdete hned dva původní sborníky... a něco málo navíc! Každná kniha, Svůdné svátky i Svůdné slunění, je věnována jednomu prostředí a tématu a přináší sérii šesti až osmistránkových příběhů, od autorů jako je Caza, Prado, Altuna, Varenne, Gibrat, Igort či Goetzingerová.

Připravte se na hromadu skvělých kreslířů, krásných žen a sexy příběhů! Seznamte se s králi evropské komiksové erotiky!

Scénář
Horacio Altuna, Fred Beltran, Philippe Bertrand, Max Cabanes, Patrick Cauvin (Claude Klotz), Philippe Caza, Daniel Ceppi, Michel Faure, Denis Frémond, Patrick Galliano, Jean-Pierre Gibrat, Paul Gillon, Annie Goetzinger, Gregorio Harriet, Michel Pirus, Miguelanxo Prado, Louis Rétif, Thierry Smolderen, Igor Tuveri (Igort), Alex Varenne, Guy Vidal
Art
Horacio Altuna, Fred Beltran, Philippe Bertrand, Michel Blanc-Dumont, Max Cabanes, Philippe Caza, Daniel Ceppi, Florenci Clavé, Michel Faure, Denis Frémond, Jean-Pierre Gibrat, Paul Gillon, Annie Goetzinger, Philipe Marcelé, Pascal Mesemberg (Mezzo), Boro Pavlović, Miguelanxo Prado, Daniel Redondo, Igor Tuveri (Igort), Alex Varenne
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Richard Podaný
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr, Alena Tejnická (Sarah)
Žánry
erotický
ISBN/ISSN
978-80-7449-728-5 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
260 x 190 mm
Tisk
barevný
Váha
726 g
Stran
156
Cena
549 Kč
Originál
Fripons #03: Noëls fripons, Fripons #04: Eté fripon (Les Humanoïdes Associés, 2014)
  • Norri
    Norri mecenáš6.1.2021 00:34Svůdné touhy
    Svůdné touhy, bohůmžel, nepřekvapily a nepřekonaly první knihu Svůdné schůzky. Musím říct, že jsem z Crewí série Erotika docela zklamaný. Buďto tam jsou sado/maso “prasárny” jako Příběh O a Justina, a nebo to jsou blbiny jako právě Svůdné touhy. Manara, který je někde mezi těmito extrémy, to pak už moc nevytrhne.
    Kniha Svůdné touhy je sborníkem krátkých povídek, které mají něco společného se sexem. Je tam sice pár zajímavých a vtipných povídek, ale většina jsou jen bezzubé skeče, často s velmi podivnou pointou. Vzrušujícího tam toho moc není. Povedená kresba je také spíše výjimkou.
  • Murphy722
    Murphy72228.5.2020 20:33Svůdné touhy
    Líbí se mi na tom ta zkratkovitost. Pár stránek a hotovo. Perfektní konvolut příběhů od světových kreslířů. Akorát si tak říkám, jestli některé kreslíře lze považovat za "opravdové" umělce. Párkrát to byl docela perfektní a přestřelený úlet.
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš22.12.2019 23:15Svůdné touhy
    V pohodě sbírka, celkově asi průměr, ale dobře se to čte a byť je nosné téma stále stejné (a odlehčené), sbírka poskytuje slušný rozptyl přístupů grafických i scenáristických. Obdobně jako v případě předcházející sbírky se i zde vyskytuje pár kousků z XXX Comixů.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš17.8.2019 19:25Svůdné touhy
    Je to prostě sbírka, co dodat. Vždy bude ošemetné a do jisté míry i neobjektivní to hodnotit. Na jednu stranu dominuje kresba a na druhou stranu zase scénář u některých příběhů, pár jich má obé otřesné. Je vidět, že někteří kreslíři perfektně ovládají anatomii, ale zbytek se snaží jet na vlně umělecké licence a bohužel ne vždy to sedí. Za mě je hodně povedené Vánoční krůta - kresba, na kterou jsem u Francie zvyklý a zároveň tam je i příběh s poselstvím, i když nevím, zda-li je to příběh, který dokáže oslovit i ženy. Za mě přesto dobrý. Jinak kreslíři jako Prado, Altuna, Goetzingerová, Beltran, Gillon a Faure mě prostě svou kresbou pobavili a jsem jim ochoten odpustit "pitomý" příběh. Gibrat je mi znám a "jeho" prsa také. Zbytek už mě bavil buď napůl nebo vůbec. Přesto je to pro mě pořád zajímavá sbírka a líbí se mi ten přechod od mainstreamu přes underground až po erotiku u některých autorů. Takže za mě proč ne. Dávám 4 hvězdy. Edice a provedení se mi líbí také.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin12.8.2019 11:42Svůdné touhy
    Hodnotím zhruba jako předchozí vydání. Místy pěkné erotické malůvky s méně či ještě méně zajímavými zápletkami, které si zítra už nebudu pamatovat, i když někdy mě cosi zaujalo více.Tak třeba paradoxně nerealistická, avšak jakási kubistická kresba Bertranda byla skvostná, byť jsem příběh absolutně nepochopil. Pobavil Varenne a jeho Spartakus nebo Caza a jeho Piknik. Jako nejlepší příběh hodnotím Frémondův O několika létech, tam byl totiž i jakýsi příjemný intelektuální vklad, řekl bych. Zbytek už leda tak na fapilicous představy, si myslím.

    Celkový dojem: 60%
6721