Koupit
Druhý díl sci-fi komisku oceněného jako nejlepší francouzský komiks.

Hrdinové, hledající trochu klidu, nacházejí úkryt na planetě Necros, planetu zapomenutou civilizací a existující na okraji galaxie. Tam se posílají staří lidé, aby dožili své dny. Lupus a Sanaa tu nacházejí klidné místo, daleko od vzpomínek a číhajících nebezpečí.

Frederik Peeters využívá sci-fi k tomu, aby vyprávěl o mezilidských vztazích.

Scénář
Frederik Peeters
Art
Frederik Peeters
Obálka
Frederik Peeters
Překlad
Tomáš Chlud, Václav Najman
Žánry
sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-904234-5-9 (Tomáš Chlud - Sýpka)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
220 x 290 mm
Tisk
černobílý
Váha
468 g
Stran
96
Cena
280 Kč
Originál
Lupus #02 ()
  • Poniczech
    Poniczech mecenáš13.5.2023 09:13Lupus #02
    Tohle už se mi líbilo víc! Lidské vztahy byly zmáknuté dobře i v předešlém díle, ale tady mi prostě víc sedí prostředí a interakce s více postavama. A je mi teda líto, že u nás nevyšly zbylé dva díly - naštěstí jsou na internetech dohledatelné :)
  • kaylin
    kaylin13.5.2014 08:19Lupus #02
    Frederik Peeters se vydal meditativní cestou, proč ne. Jeho příběh není z nejzajímavějších, ale noří se do lidského nitra a dokáže prezentovat postavy, které mají hloubku, které jsou zajímavé. Navíc Sanu odhaluje jen postupně, pozvolna, čímž tahle postava neztrácí kouzlo. I když mě komiks zas tak nechytl, stejně doufám, že vyjde i třetí a nakonec i čtvrtý díl a že aspoň zjistím, jak to celé skončí a jak to autor zamýšlel. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/05/623-lupus-2-55.html
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin4.4.2012 22:37Lupus #02
    I druhý díl je bezesporu nesmírně zajímavý, ale já přese všechno tak nějak nechápu, o co má doopravdy jít. Prostředí je prapodivné, postavy jakbysmet, vlastně se po celou dobu skoro nic moc neděje, komiks tak díky zvláštní scenérii planety a ulítlým zestárlým anarchistům prostě pomalu plyne. Věta z popisu "Frederik Peeters využívá sci-fi k tomu, aby vyprávěl o mezilidských vztazích" je více než výstižná. Zatím si ale stále stojím za tím, že Peeters mohl ke svému vyprávění žánrově volit jinak.

    Celkový dojem: 70%
  • Azalin
    Azalin mecenáš9.12.2011 15:28Lupus #02
    Kvůli ztrátě jednoho z hlavních hrdinů lehce ubylo interaktivity a vtípků, ovšem zase poněkud zhoustla atmosféra a víc se vypráví beze slov. První díl se mi líbil malinko víc, ale je to pořád skvělý komiks a doufám, že pokračování bude brzo..
272